Tiina možeš biti bez brige što se tiče štoperice, ona je izašla😊 nego koliko vrsta testova si ti piskila? 😅
Tanja hahha da, morat ću provjerit što Freud kaže na to😂
Bajoma kud me dočekas s takvim lošim vijestima rano ujutro 😂 za mahunarke i to znam da se ne smije jer napuhava bebu, al kaj sad pak pršutu fali 😂
Ne pitaj za testove hahaha… sta god san nasla uzela a sve bilo po jedan dva primjerka 🤣🤣🤣
Tražim tvoj test ne mogu naći, evo i ja napravila treći i više neću 🤭🤭 sad je tamna crta na 9 dnt..čekam betu u četvrtak 🙏. Pozdrav svima cure 🥰
Evo gahttps://ibb.co/J7mThVK meni je beta sutra 🥰
Odličan je, evo i moj 🙂 https://ibb.co/59Ms2JN
Ja sam koma, nestao nam je macak star 8 godina. Nema ga vec dva dana i mislim da se nece vratiti. More suza sam vec isplakala, bio je nasa najveca maza i osjecam kao da sam izgubila dio obitelji. Uzas. Ne zelim da mi beba osjeti raspolozenje, ali ne mogu ai pomoc, suza suzu stize. 💔
TiKi, ne mora značiti da se neće vratiti. I moja mačorica je nestala na 21!!! dan, i stalno smo je tražili, polijepili po kvartu oglase i sve, i zahvaljujući tome je i pronašli. Ne znam radi li se u kućnoj ili ''vanjskoj'' mački, ali u 90% slučajeva su one uvijek u blizini svog doma. Imala sam isto nekoliko slučajeva od frendova kad su se samo odjednom pojavile, a nije ih bilo po 3 tjedna!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Tiina možeš biti bez brige što se tiče štoperice, ona je izašla😊 nego koliko vrsta testova si ti piskila? 😅
Bajoma kud me dočekas s takvim lošim vijestima rano ujutro 😂 za mahunarke i to znam da se ne smije jer napuhava bebu, al kaj sad pak pršutu fali 😂
Ne pitaj za testove hahaha… sta god san nasla uzela a sve bilo po jedan dva primjerka 🤣🤣🤣
Tražim tvoj test ne mogu naći, evo i ja napravila treći i više neću 🤭🤭 sad je tamna crta na 9 dnt..čekam betu u četvrtak 🙏. Pozdrav svima cure 🥰
Odličan je, evo i moj 🙂https://ibb.co/59Ms2JN
Tvoj mi je tamniji nego moj.. ti si vratila petodnevni ili
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Odličan je, evo i moj 🙂https://ibb.co/59Ms2JN
Tvoj mi je tamniji nego moj.. ti si vratila petodnevni ili
Da petodnevni, kod tebe drugi test.. meni naj ovi iz mullera, prošli put sam ja radila nekog kineza pa mi nije pokazao, a mullerov bio taman 🤷♀️
Jutro…
Po novim smjernicama navodno se smije jesti skoro sve, izbjegavati samo masno jako i zacinjeno, cak se navodno i grahorice smiju jer ne utjecu na probavni trakt djeteta. Ali naravno, svatko ce napraviti kako misli da je najbolje… Ja ionak nisam neki pobornik istih, ali se mesa ne mislim odreci pecenog. Bila bih gladna, a to je puno gora opcija. Od kuhanog mesa mi se povraca.
https://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/sto-jesti-tijekom-dojenja.html
Ja sam koma, nestao nam je macak star 8 godina. Nema ga vec dva dana i mislim da se nece vratiti. More suza sam vec isplakala, bio je nasa najveca maza i osjecam kao da sam izgubila dio obitelji. Uzas. Ne zelim da mi beba osjeti raspolozenje, ali ne mogu ai pomoc, suza suzu stize. 💔
Tako je, sve se smije jesti. Ne preporuca se biti na dijetama niti izbaciti odredenu hranu. Samo umjereno i raznoliko. Tako sam i ja. Sjecam se da jecmoj orvi obrok nakon poroda bio submarine 🤣🤣 jer sam umrla od gladi. Uvijek sam jela sve i bebe nikad nisu imale problema i uvijek su spavale cijelu noc sto god ja pojela iako sam dojila. Ali to je samo moje iskustvo. Vjer ima i drugacijih..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Curee pa cestitam na pozitivnim testicima!!! Jeiii. Bravooo!! 🥰🥰😍😍lioraliora tiinaa
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Tanja79, jučer mi je pobjegao tvoj post. Prvi put sam bila na stimulaciji od 1DC do 9DC, štoperica 10DC, aspiracija 12DC, prethodno sam bila na pilulama. Drugi put sam bila od 2DC do 11DC, štoperica na 12DC, aspiracija 14DC, nije bilo pilula prije. Meni folikuli sporije rastu (pogotovo nakon pilula) i ovaj drugi pristup mi je bio puno bolji, imala sam bolje rezultate. Plus, dr me nije isparanoirao da nešto ne valja sa mnom već je bio hladan kao špricer cijelo vrijeme. Nije bitno da ti brzo rastu, bitno je da kvalitetno rastu. Lako se stimulacija produži za koji dan.
Hahahah, za snove.
Sara, vidim, ti ćeš biti ona svekrva iz pakla koja sinčeku i sa 30 godina reže kruh i ne da mu da iseli iz dječačke sobe.
Tuma, hehe. Pa neću SVAKI dan pizzu. Ionako mi neće mjeriti OGGT još neko vrijeme, mirna sam.
Matkiša, woooohooo, 20sec! Je li to neki rekord?
nada86, da, plan mi je pogledati u DMu i u Konzumu (Konzum ima dobar dio sa prirodnim sokovima). Pih za jajnike. Pih pih. Uopće nisu fora.
Vidim, toliko cura je pojelo krumpiriće za tebe da te barem trojčeki čekaju.
💔💔💔
Tiinaa, a ne znam, vidi Dadinu štopericu, već je preko 8 tjedana tu i nit makac.
Čestitam, to je prekrasna crta!!!
Lioraliora, i kod tebe je ta štoperica baš jaka. woooohoooo!!!
Inter, ma divno, baš znaš utješiti ženu. E to, kad kihnem baš me zareže. U krevetu se okrećem kao invalid. Dakle, da se naviknem? Sad me to malo muči radi ovog krvarenja, odmah se prepadnem da je to to, a onda si objašnjavam - tuko, to ti je na boku, tu NIJE maternica, tu su jajnici... Slično mi je i sa crijevima, kad se pokrene probava baš boli, ali to polako počinjem razaznavati o čemu se radi...
BAJO1, više mi nisi draga. Niti malo. Pih. Ti bi meni oduzela pršut dok dojim. Nisi fora. Zar nisi vidjela moj plan?
Propustila sam koja je fora sa BAJOMA...
Sunflower, woooohooooo, idemo na krumpiriće!!! Imaš i smrzliće!!! Zakon!
Joj, Tiki, baš mi je žao. Sjećam se kad je moja maca nestala. Samo puštaj suze, to je za bebu zdravije nego da ih gutaš. Neka teku, tuga je zdrava. Vrlim te.
💔💔💔
Cure, sad kad ste potegnule pitanje što se smije jesti, a što ne... Mene zanima koja se kozmetika smije koristiti u trudnoći, ubih se ovih dana istraživajući po internetu, od cosdna pa EWG i sl. Znači NE sastojci (jasno mi je za retinol, salicilnu...), već BENDOVI - koje koristite?? Sigurno ima među vama trudnicama koje ste istražile koji se točno proizvodi smiju koristiti, a da nemaju štetne sastojke ili minimalno štetne sastojke? Olakšajte nam potragu...
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
* BRENDOVI koje koristite, ne bendovi hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji