Liora, Tina- 🎉🎉🎉🎉testici su top!🥰
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Ja za sad imam u tekici da Biobaza ima liniju za mame.
I da postoji mobilna aplikacija Clean beauty, s kojom učitaš sastojke i ona ti izbaci je li OK.
Spremam se upisati sve komentare koje cure sad ovdje nabace
💔💔💔
Tiinaa, a ne znam, vidi Dadinu štopericu, već je preko 8 tjedana tu i nit makac.
Čestitam, to je prekrasna crta!!!Lioraliora, i kod tebe je ta štoperica baš jaka. woooohoooo!!!
Inter, ma divno, baš znaš utješiti ženu. E to, kad kihnem baš me zareže. U krevetu se okrećem kao invalid. Dakle, da se naviknem? Sad me to malo muči radi ovog krvarenja, odmah se prepadnem da je to to, a onda si objašnjavam - tuko, to ti je na boku, tu NIJE maternica, tu su jajnici… Slično mi je i sa crijevima, kad se pokrene probava baš boli, ali to polako počinjem razaznavati o čemu se radi…
BAJO1, više mi nisi draga. Niti malo. Pih. Ti bi meni oduzela pršut dok dojim. Nisi fora. Zar nisi vidjela moj plan?
Propustila sam koja je fora sa BAJOMA…
Sunflower, woooohooooo, idemo na krumpiriće!!! Imaš i smrzliće!!! Zakon!
Joj, Tiki, baš mi je žao. Sjećam se kad je moja maca nestala. Samo puštaj suze, to je za bebu zdravije nego da ih gutaš. Neka teku, tuga je zdrava. Vrlim te.
BArtol JOsipa MArija ❤️❤️❤️
Bit ce da macak okolo trazi macke 🙄 drzim fige da se vrati, to je tako s mackama ponekad nestanu nemoj ga jos otpisat ❤️❤️🙏🍀
Cure, sad kad ste potegnule pitanje što se smije jesti, a što ne… Mene zanima koja se kozmetika smije koristiti u trudnoći, ubih se ovih dana istraživajući po internetu, od cosdna pa EWG i sl. Znači NE sastojci (jasno mi je za retinol, salicilnu…), već BENDOVI - koje koristite?? Sigurno ima među vama trudnicama koje ste istražile koji se točno proizvodi smiju koristiti, a da nemaju štetne sastojke ili minimalno štetne sastojke? Olakšajte nam potragu…
ja sam ti koristila uvijek cijelu liniju za bebe.. ono sa cime mazem djecu mazem i sebe i dok sam bila trudna i dok sam dojila.. znaci.. npr odabrala sam Melem baby liniju i koristila sve od nje.. sa njoj sam bas bila zafdovoljna. al mozes bilo koju..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ja za sad imam u tekici da Biobaza ima liniju za mame.
I da postoji mobilna aplikacija Clean beauty, s kojom učitaš sastojke i ona ti izbaci je li OK.
Spremam se upisati sve komentare koje cure sad ovdje nabace
da i biobaza je ok. sada si izbacili i liniju za bebe
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Lucyinthesky ja sam pitala. Hvala!
MISS jako mi je žao! 😢
Tina, Liroa divni su vam testići! 😍
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Tiki neće ti se nitko smijati, znam kako je kad maca ode. Tako je i tatina otišla, sve smo pretrazili i letke postavili i ništa.... Nadam se da će se tvoja vratiti, javi nam 🤞🥰 i sviđa mi se ovaj tvoj članak 😍
Liora odlično izgleda test! 🥰🥰
Monkica24 ja koristim biobaza mama kremu, baby love ulje za trudnice, bademovo ulje iz ljekarne i encianov uljni gel za tuširanje. Kreme za lice, moram priznati, nisam pazila i koristim hidratantne kao i uvijek... Čak sam jedno vrijeme koristila jednu s retinolom, pa pročitala da se ne smije i prestala odmah, ali koristila sam ju dobrih 3 tjedna trudnoće barem. 😭
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji