Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    28. Ožujak 2021. 11:06

Tuma

Tiki neće ti se nitko smijati, znam kako je kad maca ode. Tako je i tatina otišla, sve smo pretrazili i letke postavili i ništa…. Nadam se da će se tvoja vratiti, javi nam 🤞🥰 i sviđa mi se ovaj tvoj članak 😍
    Liora odlično izgleda test! 🥰🥰
    Monkica24 ja koristim biobaza mama kremu, baby love ulje za trudnice, bademovo ulje iz ljekarne i encianov uljni gel za tuširanje. Kreme za lice, moram priznati, nisam pazila i koristim hidratantne kao i uvijek… Čak sam jedno vrijeme koristila jednu s retinolom, pa pročitala da se ne smije i prestala odmah, ali koristila sam ju dobrih 3 tjedna trudnoće barem. 😭

Eucerinov uljni gel za tuširanje, ne Encianov😅 pijem encianov čaj od brusnice.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

⭐ Miss_Ivy ⭐
    28. Ožujak 2021. 11:08

MISS moja sućut 🖤
    Tiki - nije smiješno. Nikad nisam više plakala nego za svojim mačkom, koji je uginuo nakon duge borbe s FELV-om. Ja se nadam da je tvoj mačak otišao malo uhvatiti sunca nakon duge zime, što je vrlo vjerojatno.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    28. Ožujak 2021. 11:13

🌼TiKi🌼

Anchy ma je da… Zato sam i izgubila nadu, nio je jako privrzen nama. Najvise je izbivao pola dana, sad su to vec dva dana… Uzas. Ne znam sto da kazem. Mozda nekome bude smijesno, ali eto, ja se osjecam kao da je nestao clan obitelji. 😔

Ajme znam kako ti je, moja Kiki je isto 8 god. Razmisljam  sta bi ako se ne pojavi ili izgubi, umro bi dio mene. Nije ovde samnom al pricamo Viberom svako jutro, ne razume to svako 🙄😊
    Želim i nadam se da ce ti se vratiti tvoj mačkonja. 🙏🙏🙏🙏🙏

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• Inter
    28. Ožujak 2021. 11:14

Ruska1986

Inter

Ruska1986

https://ibb.co/wsCq01V
    I ja sam se mislila uredjivat u trudnoci i onda se covjek pretvori u ovo 🤭🤭🤭 ne ide trbuh u pidzame vise….

Predivna❤❤❤

Kako si ti? 🙂

Ja nisam predivna🤣🤣🤣
    Dobro sam, druzimo se curka i ja od 6 ujutro pa me to smiruje.. za sad osjetim prekretanja po trbuhu i lupkanja kad pojedem slatko pa me to veseli🥰 i mastam o tvojim tjednima jer se ne mogu docekat da ju upoznam🥰

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

Matkiša 😎
    28. Ožujak 2021. 11:17

Čestitam na plusićima 🌺 bit će super Beta 💛
    Uff ja stalno mislim evo sad ću biti trudna pa nisam htjela naručivati Clarion od Skintegre a on mi je top za lice, spasio me ovih hormonalnih na bradi i općenito crvenih fleka od tih čvimba..
    Krema za lice Moja oaza, kokosovo ulje ta tijelo, Loce beauty and planet za tuširanje, Bionsen dezić.... To je par "zdravih" proizvoda. Ali ja imam tu sreću u nesreći da imam dermatitise pa mi tijelo odmah javlja ako ima nekih gluposti u proizvodu.
    Od Ziaje, Biobaze, Alverde me sve svrbi.. A kao to bi trebalo biti ok... 
    Sad baš planiram kupiti Lactovit sa Ureom pa ću vidjeti..... 
    Nije da me netko pitao, al nek sam se ja raspisala 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Inter
    28. Ožujak 2021. 11:18

Tiki zao mi je, jel inace vanjski macak? Mozda je stvarno odlutao za mackom pa ce se vratiti kad ga prođe.. objavi na fb da ga trazis za slucaj da ga je netko pronasao. Drzim fige da se vrati brzo doma❤
    Mtb a ja sam bas mislila da sam te utjesila 🤣🤣 pogresi covek🤣🤣

4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    2. FET - ❌

• Inter
    28. Ožujak 2021. 11:21

Kozmetika - koristim Skintegru, ali samo Spectru, Triu, Naro i Nectar, ostalo nisam ni prije.. pitala ih jos kod prve stimulacije da li je sigurno pa su mi to preporucili..
    A za tijelo i kosu sam se prebacila na Lush i ulje Mama od Welede

4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    2. FET - ❌

sbjelisi
    28. Ožujak 2021. 11:24

Ruska 🙈🙉🙊😵 kod mene Mooooordoooooooooor 😖 Ali drzimo se ❤❤
    Tiinaa 🐝🌼predivan test!
    Sunflower PUPO ❤❤ Uzivaj!
    Tiki nije stvar u smjernicama neg u spavanju 😂😂😂😂 Molit ces boga za pola sata sna, a ako beba ima grceve mozes zaboravit 😂😂😂😂😂 Nadam se da neces imati te probleme 😜🐝🌼
    Zao mi je za macu, mozda se vrati... Znas da se one sada jako skicu...
    Lioraliora suuuper si rasporedila ova 3 testa! I prepredivni su 😍 Milina ih je gledati, kao i od Stani
    Tvoje sam testove bas jedva cekala, jucer sve prevrtila da nadjem 😂
    Monikica bendovi 😂😂 s prirodnom kozmetikom. Za sta ti treba, za mazati busu? Ja bi koristila shea maslac u nekom domacem certificiranom izdanju. Ali nisam stroga po tom pitanju, i ovi kao zdravi brandovi su okej, linije za mame. Ali to je sve prerazrjedjeno..  
    Cista ulja i maslaci za trbuh iz prirodnih ljekarni. Za lice ja ne bi nista mjenjala...

oharascarlett14@gmail.com

blacksheep
    28. Ožujak 2021. 11:26

Miss, moja iskrena sućut...

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Matkiša 😎
    28. Ožujak 2021. 11:28

Inter ja sam od njihovih proizvoda ostala na Lumionu Naro, Amphibian... A kreme mi nikako ne odgovaraju, od Spectre mi počele neke sitne bubuljica, od HydraB mi se lice sjaji kao lampica 😂😂 Tria i Lunar su mi premasne...
    Ali i početku su Clarion i Spectra napravile čudo 🙃🥰
    Mislim da samo Clarion nije dobro koristiti u trudnoći, zato sam ja Lumion uzela iako mi ne radi mi upola kao C

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.