Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 07:41

Tiinaa

Jutro cure.. jucer sam bila u guzvi cijeli dan pa nisam stigla pisati.. vidim ima dobrih vijesti 🥰🥰 svima sretno i danas 😍.. evo jednog brzog testica dan prije vadenja bete, sad definitvno mislim da nebih trebala imat strah da je od štoperice ili ? https://ibb.co/J7mThVK 🤗🤔

Ma pozitivno da ne moze pozitivnije bit ☺☺☺☺ bas mi je dragoooooooo 🤩🤩🤩🤩

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 07:43

sbjelisi 💕👣💕👣

Matkisa hihi konacno! Svaki period ima nekih prednosti, treba ih iskoristiti 😜🌼🐝🐝🐝🌼
    Nada nisam zaboravila ništa 😞🙈
    Ni kaput, mi gatje…
    Danas 4dnt, mirni dio is over.. Sad pocinje onaj mracnjak 😖😖 I krenuli menstrualni bolovi, odsjekle se noge .. I ja sam gotova. Pojede me mrak. 😭😭

Sada samo 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 tek smo na pocetku 🙂🤗 znas da menstrualni bolovi ne znace ama bas nista

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 07:44

MISS

Tanja da,da,to je ta djevojcica…😢😢
    Tuma nije imala nikakvih srcanih poteskoca, dobila je upalu pluca od koje je zavrsila u bolnici, tamo su joj dijagnosticirali i coronu za koju nije ni znala da ima, ili je tamo dobila ne znam..cak joj se stanje iz dana u dan popravljalo dok je bila na respiratoru i induciranoj komi,medutim dobila je veliku temperaturu koja je dokrajčila…ne mogu vise ni pricat o tome, samo sam ti htjela reci s obzirom da sam upamtila sa si spominjala sestru, kako ipak ovu coronu treb ozbiljno shvatiti pogotovo za bolesne ljude i slabijeg imuniteta…mi se ni u snovima nismo nadali da bi se ovo moglo desiti tako sa je veliki šok. 💔💔

Joj, bas mi je zao.. Mogu samo probat zamislit kako vam je... ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Inter
    28. Ožujak 2021. 07:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pitanje za iskusne trudnice: kad su vam se smirili jajnici? Malo su mi dosadili bolovi po jajnicima, pogotovo što me štrecne kad me zarežu, treba mi sekunda da shvatim da su to jajnici a ne maternica i da je to OK…

Ne nadaj se da ce te prestati rezati, kad prestanu jajnici pocet ce ligamenti i tesko ih je razlikovati.. mene najvise kad kihnem ili preko noci kad se vrtim u krevetu pa se malo jace istegnem. 
    Zadnji vaginalni pregled sam imala u 10tt i sjecam se da sam jos govorila gin. da me bole jajnici, on je komentirao da nema zasto, da bi to bili prije ligamenti
    Sad idem citati zaostatke, samo 40 stranica😅

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

Ruska1986
    28. Ožujak 2021. 07:53

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

BAJO1

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

BAJO1

Ruska1986

BAJO1

Ruska1986

*.Women_name.*

Joooj cure molim pomoć 🤦🏻‍♀️ nisam uspjela danas ništa pratit, muž mi slavi ročkas pa sorii. Ali pitanje… Danas oni kuhali čobanac, ja to ne smijem pa po svom jelovniku za GD muž mi napravio tjesteninu sa sirom i vrhnjem. Sad je skuzio da je vrhnju rok trajanja prošao mj dana 😟😟😟 za sad nemam nikakve simptome, pojela sam ga oko 1, ajmo rec jednu veliku žlicu. Tak sam ljuta na njega i uzasno me strah 😟😟 doktorica na radi prek vikenda, mislite da bi nekog trebala nazvat ili pratit simptome samo?

Ma nece ti nista bit! Pa nije da si pojela 2 kile, ne brini. Ja sam pojela bila cijelo kiselo vrhnje prije neg sam skuzila da je istekao rok trajanja. Nije bio mjesec dana, al desetak je. A jednom sam u tjesteninu stavila i vrhnje za kuhanje kojem je isto dobrano istekao rok trajanja, jebiga, nisam gledala. Ali mi to ionako sve stoji u fridju pa nisam panicarila. Nece nista bit, ne brini. 🙂

Ruska slucajno mi dite stislo i prijavilo te adminu 🤣🤣🤣🤣🤣 sory

😂😂😂 ma neka, ti si rodila u helikopteru, sve ok 😂😂

Lipa si trudnica🥰🥰🥰
    P.s neces jos rodit trbuh ti je jos visoko, kad padne onda hoces 😘😘😘

Bajo, šta za mene prognoziraš:
    https://ibb.co/3ycwV74
    Bas me muz danas slikava da materi posaljen. Moram je redovito update-at. 🙈

Ufuf tebi je dosta nisko za razliku od Ruske mogla bi u roku od 7 dana 🥰🥰🥰

Daj Bajo, ne zajebavaj 🙈🙈🙈🙈🙈 Puj puj😂 Nek njega jos kod mene u stomaku, nema mi nista draze  nego kad on mami ne da disat, doslovno. 🤦🏻‍♀️

Vec nas vidim kako se za tjedan dana naparavamo iznad tratincica i maslinovog ulja dok istovremeno jedemo datulje(kako skoljka kaze)i ananas i sve zalijevamo cajem od maline 🤭🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

BAJOMA
    28. Ožujak 2021. 07:55

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Mtb ma izbjegavam hranu koja je puna žive, može prenijeti listerija, toxoplasmozu, salmonelu, koja je puna šećera i kolesterola i koja izaziva kontrakcije
    … Još malo pa ću moći jesti samo crni kruh s vodom. 😅😂 Mislim da aronija ionako nije preporučljiva u trudnoći….

Ja u tekici imam da mi je sad zabranjeno ovo dole. Većina mi ne pada teško

Riba:
    [ul]
    [li]Tuna[/li]
    [li]Sabljarke[/li]
    [li]Morski psi[/li]
    [/ul]
    Meso:
    [ul]
    [li]Jetrica[/li]
    [li]Meso i riba koje nije termički obrađeno[/li]
    [li]Krvavi odresci i slično[/li]
    [li]Suhomesnato[/li]
    [/ul]
    Mliječni proizvodi:
    [ul]
    [li]Proizvodi koji nisu pasterizirani[/li]
    [li]Pljesnjivi sirevi[/li]
    [li]Svježi sirevi sa placa[/li]
    [/ul]
    Čajevi:
    [ul]
    [li]Čaj od komorača[/li]
    [/ul]

I veće količine cimeta
    Čajevi :
    [ul]
    [li]čaj od majčine dušice[/li]
    [li]čaj od hajdučke trave[/li]
    [li]čaj od hibiskusa[/li]
    [li]čaj od kadulje[/li]
    [li]čaj od maslačka[/li]
    [li]čaj od peršina[/li]
    [li]čaj od anisa[/li]
    [li]uvin čaj[/li]
    [li]čaj od stolisnika[/li]
    [li]čaj od rute[/li]
    [/ul]

Biter lemon i tonik se isto ne smije piti… Al ja sokove nikad ni ne pijem (osim uz alkohol, a tonik nisam ni probala bez gina, pa nema brige) 😂

Ni to ne volim
    Mene pogađa samo tuna, svježi sirevi sa placa i suhomesnato, sve ovo ostalo ionako ili ne konzumiram, ili konzumiram jako jako rijetko

Da, mene tuna i suhomesnato pogađa jedino. Rekla sam mužu kad rodim i dođem doma, ne želim ručak, želim platu pršuta, kulena, majoneze, bijelog kruha i luka. Ništa drugo mi ne treba 😂

Moram te rastužit ako budes dojila zaboravi na pršut,kulen .
    Bar prva 4 mjeseca( doduse ja iskljucivo dojim do 6 mjeseca , znaci ni caj ni vodu djeci ne dajem do 6 mjeseca zivota) zasto zato sto je i prsut i kulen prejaka spiza , znaci prvi mjesec dana juhice, leso meso , blitva ,spinat itd ... nema grahorica nikakve vrste jer kako tebi tako ce i bebi stvarat plinove , moze ti se beba  ostuti 😘

• Inter
    28. Ožujak 2021. 08:05

Miss moja sucut tebi i tvojoj obitelji😞😞😞 uzasne vijesti..
    Cuvajte se❤

4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    2. FET - ❌

BAJOMA
    28. Ožujak 2021. 08:07

Matkiša 😎

Bajo ti si sada Bajoma onda 💖💖💖
    Miss jako mi je žao 😒 ova korona je zakomplicirala puno života…. Držite se 🥰
    Kod mene nema nikakvih znakova da će M uskoro, a inače krene treći dan od prestanka od Utrića.
    Pao je keksić, divnih 20 sek nakon 2 tjedna 😂😂😂🙆‍♀️

Promjenjeno 😍😍

BAJOMA
    28. Ožujak 2021. 08:10

Miss tuzno,tuzno. 😭😭😭

• Inter
    28. Ožujak 2021. 08:13

nada86

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

nada86

MTB toliko mi se piškilo kad smo krenili doma da nisam mogla čekati, ovdje se ulazi samo po jedna osoba u Mc a red u nedogled. Sestra mi je napravila predivan ručak sa piletinom u umaku od gljiva i pireom. Jel se računa pire? Krumpir je krumpir 🤭
    Kako si ti danas? Manje krvariš?

Ne računa se : durica:
    Eventualno ako nagovoriš neku od cura ovdje da pojedu u tvoje ime
    Danas smeđarim.
    Dan po dan.

Zna se ko ce pojest! ☝🏻☝🏻☝🏻 pojele smooooo 🙂

Najbolje ste 😘😘❤️❤️

Nada pojela i ja sinoc😆😆 jedne velike za svaki slucaj😁😁 drzim fige😘😘

4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    2. FET - ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.