MTB e tako sam i ja uzivala u pizzu i desio se ogtt. I evo sad šipak 😅 dobar ti je plan, moj je isto takav i ne dam nikome da mi ga pokvari 😂
Tanja super si se izvukla sa snom 😂 napad je uvijek najbolja obrana. Ja kad sam svom rekla za svoje orgazme u snu, prvo je pitao jel i beba to osjeti, kao jel ju trese ili nešto i onda prokomentirao da se nada da bar njega sanjam 😅 a ja sanjala da čistim ormar pa moram dobro ispolirat, pa da vozim auto i moram stisnut gas🙈 ja ne znam šta pak s mojom podsvijesti nije u redu 😅 ipak, imam ja i seksi snove, ne samo ove poremecene s neočekivanim happy endom na kraju 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bajo ti si sada Bajoma onda 💖💖💖
Miss jako mi je žao 😒 ova korona je zakomplicirala puno života.... Držite se 🥰
Kod mene nema nikakvih znakova da će M uskoro, a inače krene treći dan od prestanka od Utrića.
Pao je keksić, divnih 20 sek nakon 2 tjedna 😂😂😂🙆♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tanja da,da,to je ta djevojcica...😢😢
Tuma nije imala nikakvih srcanih poteskoca, dobila je upalu pluca od koje je zavrsila u bolnici, tamo su joj dijagnosticirali i coronu za koju nije ni znala da ima, ili je tamo dobila ne znam..cak joj se stanje iz dana u dan popravljalo dok je bila na respiratoru i induciranoj komi,medutim dobila je veliku temperaturu koja je dokrajčila...ne mogu vise ni pricat o tome, samo sam ti htjela reci s obzirom da sam upamtila sa si spominjala sestru, kako ipak ovu coronu treb ozbiljno shvatiti pogotovo za bolesne ljude i slabijeg imuniteta...mi se ni u snovima nismo nadali da bi se ovo moglo desiti tako sa je veliki šok. 💔💔
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Tanja da,da,to je ta djevojcica…😢😢
Tuma nije imala nikakvih srcanih poteskoca, dobila je upalu pluca od koje je zavrsila u bolnici, tamo su joj dijagnosticirali i coronu za koju nije ni znala da ima, ili je tamo dobila ne znam..cak joj se stanje iz dana u dan popravljalo dok je bila na respiratoru i induciranoj komi,medutim dobila je veliku temperaturu koja je dokrajčila…ne mogu vise ni pricat o tome, samo sam ti htjela reci s obzirom da sam upamtila sa si spominjala sestru, kako ipak ovu coronu treb ozbiljno shvatiti pogotovo za bolesne ljude i slabijeg imuniteta…mi se ni u snovima nismo nadali da bi se ovo moglo desiti tako sa je veliki šok. 💔💔
Strašno mi je žao... Nemam riječi... Je, grozna je za osobe s oslabljenim imunitetom, iako sve više mladih i zdravih teže oboljeva.... Pomolit ću se večeras za malog anđela ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
SBjelisi hvala 😍 Pa zar se nisi trebala vratiti bez kaputa a ne bez gaća? 🤭😂 počelo je, to je trudnički mozak 🤞
MTB za željezo prošetaj po DM-u, imaju (barem ovde) super sokova i sirupa koje sam i ja pila u prošloj trudnoći.
Jajnici se obično počnu smirivati poslije tri mjeseca, onda nadutost od njih preraste u trudnički trbuh. HCG ih drži pod strujom duže vremena.
Miss jako mi je žao, moja sućut 💔 držite se 😘
MTB e tako sam i ja uzivala u pizzu i desio se ogtt. I evo sad šipak 😅 dobar ti je plan, moj je isto takav i ne dam nikome da mi ga pokvari 😂
Tanja super si se izvukla sa snom 😂 napad je uvijek najbolja obrana. Ja kad sam svom rekla za svoje orgazme u snu, prvo je pitao jel i beba to osjeti, kao jel ju trese ili nešto i onda prokomentirao da se nada da bar njega sanjam 😅 a ja sanjala da čistim ormar pa moram dobro ispolirat, pa da vozim auto i moram stisnut gas🙈 ja ne znam šta pak s mojom podsvijesti nije u redu 😅 ipak, imam ja i seksi snove, ne samo ove poremecene s neočekivanim happy endom na kraju 😂
🤣 🤣 🤣 Vidi, to sto ti stiskas gas i poliraš pa dozivis orgazam, ima itekako objasnjenje u Frojdovoj analizi snova. I ja bi radije da stiskam neki gas sad u snu nego što citavu noc gledam u plafon, evo 6 sati je 😭😵 oka nisam sklopila, ovo mi se vraca sto sam lagala sinoć
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Jutro cure.. jucer sam bila u guzvi cijeli dan pa nisam stigla pisati.. vidim ima dobrih vijesti 🥰🥰 svima sretno i danas 😍.. evo jednog brzog testica dan prije vadenja bete, sad definitvno mislim da nebih trebala imat strah da je od štoperice ili ? https://ibb.co/J7mThVK 🤗🤔
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Jutro cure.. jucer sam bila u guzvi cijeli dan pa nisam stigla pisati.. vidim ima dobrih vijesti 🥰🥰 svima sretno i danas 😍.. evo jednog brzog testica dan prije vadenja bete, sad definitvno mislim da nebih trebala imat strah da je od štoperice ili ? https://ibb.co/J7mThVK 🤗🤔
Predivno Tiinaa ❤🌼🌼🐝
oharascarlett14@gmail.com
E da, ne zanima me što je sve zabranjeno dok se doji. S tom mukom ću se nositi onda, sad je bolje da očekujem blagostanje nakon porodaPipica će biti kao nova, ništa neće boljeti, ja ću izgledati kao milion dolara, moći ću jesti što hoću i gubit ću kile jer dojim, još će mi nekim čudom i trbušni mišići se lijepo oblikovati bez imalo truda
Beba će spavati po cijele noći, bit će slatka i samo će gugutati, libido će biti na vrhuncu, MM i ja ćemo se ševiti ko zečići, godinu poslije poroda ću spontano ostati trudna iz čista mira.
Tiki, pih. To mi nisu dobre vijesti. Hvala
Sve! 😂😂😂😂
Matkisa hihi konacno! Svaki period ima nekih prednosti, treba ih iskoristiti 😜🌼🐝🐝🐝🌼
Nada nisam zaboravila ništa 😞🙈
Ni kaput, mi gatje...
Danas 4dnt, mirni dio is over.. Sad pocinje onaj mracnjak 😖😖 I krenuli menstrualni bolovi, odsjekle se noge .. I ja sam gotova. Pojede me mrak. 😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji