Ribich idemo dalje 😊💪 Vi mozete domah?
Lita lijepa je haljina ❤😍
oharascarlett14@gmail.com
D_Štoperica, daj joj onda svoje i neka uzima istu terapiju kao i ti - pretpostavljam da je tvoja terapija slična kao i naša po količini progesterona.
Do krvarenja veoma često dođe radi manjka progesterona.
Inače, i subotom su liječnici dežurni, ali do nekih 12, tako da ima vremena… Može i nekog privatnika zamoliti da joj da recept na plaćanje.
Ina85, antitijela štitnjače svi mi vadimo, to je klasika. Koliko vidim, sve ti je regularno.
sbjelisi, ako netko nije shvatio da je 17.4. ti si to napisala 17 puta.
Je, iz dva dijela je, bila bih jako nesretna da je iz jednog. I meni je diiiiivnaaaaa.Baš sam sretna
Moja beba će se odmah zaposliti, ja ne odgajam parazite. Sad odmara do poroda, nakon toga, u biznis!!!
Da, GK je 17.4.
Cirka.
Ako je nekome promaklo.
U svakom slucaju, primam prijedlog tema za rasprave na okruglom stolu. 😎
PJ je super.
Neka djeca rade, minsmondosta radile 😎😁🙈🙊
oharascarlett14@gmail.com
ribic, to što se zakuhalo je dobra vijest. Sad će se preko IVF i skuhati do kraja!!!
blacksheep, za ove privatne ti uputnica ne treba, kod njih konzultacije plaćaš, postupak kasnije ne plaćaš.
Za bolnice ti treba uputnica za konzultacije (ne za postupak) ali tamo malo čekaš na termin konzultacija.
Neka trudnica jučer (Tuma?) je pisala da koristi Limes prirodna sredstva za čišćenje. Može malo više o tome?
💔💔💔
Dobro jutro žene! Je li netko spominjao da između cijepljenja protiv covida i postupka mora proći neki period? Nešto mi je u sjećanju.. moram se do sutra izjasnit poslodavcu želim li se cijepit.. ili je ta pauza samo u slučaju da je bila zaraza?
Mora biti pauza od barem tri mjeseca.
Eh to je i mene zanimalo. Bas da cu pitat doktoricu sad kad budem isla na histeroskopiju. Dobro je znati, jer i mi smo dobili mail na poslu da se prijavimo za cijepljenje posto radim u hotelu na recepciji kao imamo prednost. Ja sigurno necu dok ne rodim bebu pa makar dobila otkaz 😈.izolirat cu se pod stakleno zvono . F….ng covid s..t
Iz naputka za cijepljenje:
https://ibb.co/sbxbdN1
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Danas imamo ovo:
ribic - 27.3. beta (inseminacija)
nada86- 27.3. transfer
Plavimak/Pmak - 27.3. transfer
anavi985- 27.3. aspiracija
Sretno, cure!!!
Sretno curee 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
ribic, to što se zakuhalo je dobra vijest. Sad će se preko IVF i skuhati do kraja!!!blacksheep, za ove privatne ti uputnica ne treba, kod njih konzultacije plaćaš, postupak kasnije ne plaćaš.
Za bolnice ti treba uputnica za konzultacije (ne za postupak) ali tamo malo čekaš na termin konzultacija.
Neka trudnica jučer (Tuma?) je pisala da koristi Limes prirodna sredstva za čišćenje. Može malo više o tome?
https://m.facebook.com/LimesStaroplaninskiProizvodi/posts/
Mislim da je to to? 🤔
I mene zanima ako netko ima iskustva.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
ribic, to što se zakuhalo je dobra vijest. Sad će se preko IVF i skuhati do kraja!!!blacksheep, za ove privatne ti uputnica ne treba, kod njih konzultacije plaćaš, postupak kasnije ne plaćaš.
Nisam ja, znam da netko je, al ne mogu se sjetiti tko. 🤔
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Curke - tri stanice imamo 🙂. Dobila sam brevactid i u ponedjeljak natrag, vjerojatnk transfer jer teško ce sve tri biti ok, dr.tak misli, iako nije ocekivala nist ni od ovih manjih folikula i ipak u njima bile stanice... pitanje je sad koliko su zrele i jel ce se oplodit...
Ovaj najveci folikul (glavni) jedva puktirala jer se jajnik stalno izmicao i bjezao, morala mi sestra tiskat (jednom rukom, drugom me drzala cijelo vrijeme za ruku) ga izvana, a dr.uzv-om iznutra da ga uspije piknut...
Jedva čekam pon.da konacno idem u Mekic koji sam danas locirala (prva dva postupka nisam jos bila dio ovog čopora pa nisam za taj obavezni dio znala pa eto ni ostala trudna 😆.
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
sbjelisi, ti si takav zakon. Ta samopožrtvovnost u klopanju krumpirića radi nas… to je nešto posebno.
Što se sisa tiče, nalijepi slikicu ovdje pa ćemo ti mi reći kakve su.
Sad mi je drago da sam ja Hajdukovka, meni stomak bili bili.Nadalice, ma predivni su malci. Predivni, predivni, predivni.
skoljka, kombinirani neću raditi, nema smisla u mojim godinama. Uvijek je loš. Radit ću jedan (ili više
) Nipt, iza 9tt ću krenuti odlučivati koji.
stani, ovo su mrak testovi!!!PMak, fantastični rezultati!!! Woooohoooo, generacija roka!!!!
Danas na krumpiriće!!! Ulovi neki prije nego te sbjelisi pretekne
Hvala svima! Evo, jos cekamo otpusno pismo pa jurimo na krumpirice..
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Nisam ja, znam da netko je, al ne mogu se sjetiti tko. 🤔
Ja mozda je bilo vezano za cuganje, znala bi..Ovako ne znam! Ne cistim 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji