Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    27. Ožujak 2021. 12:27

Ruska1986

https://ibb.co/wsCq01V
    I ja sam se mislila uredjivat u trudnoci i onda se covjek pretvori u ovo 🤭🤭🤭 ne ide trbuh u pidzame vise….

Došla san vidit jesi 2u1 još, kad ono jesi i to preslatka 😍 
    Al si me nasmijala za svojom izjavom, jer sam i ja isto mužu komentirala kako sam mislila da ću uvik bit sređena kad idemo vanka, da bi na kraju završila u tajicama i nekoj sportskoj majci. Jučer idemo u poštu, a ja u muževoj hoodici, jedinim trudničkim rebama i starkama koje se ni ne mogu zavezat do kraja zbog natečenih gležnjeva. Zavezana kosa u rep, bez trunke šminke, baš san se šugavo osjećala. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tuma
    27. Ožujak 2021. 12:28

Ruska1986 hahaha ja se bolje kužim u cuganje nego čišćenje. Muž me zezao da je ona moja: nekad su žene kuhale kao mame a sad piju kao tate 😂 divne ste, lijep ti je trbuh 😍
    Pmak super 🥳 sad si pupo🥳
    Anavi odlično, navijamo za sve 3🤞🤞
    Vi ste obje na VV? Jeste bile skupa u predsali? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    27. Ožujak 2021. 12:30

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska1986

I ja sam se mislila uredjivat u trudnoci i onda se covjek pretvori u ovo 🤭🤭🤭 ne ide trbuh u pidzame vise….

Al si me nasmijala za svojom izjavom, jer sam i ja isto mužu komentirala kako sam mislila da ću uvik bit sređena kad idemo vanka, da bi na kraju završila u tajicama i nekoj sportskoj majci. Jučer idemo u poštu, a ja u muževoj hoodici, jedinim trudničkim rebama i starkama koje se ni ne mogu zavezat do kraja zbog natečenih gležnjeva. Zavezana kosa u rep, bez trunke šminke, baš san se šugavo osjećala.

O da, cijelo vrijeme u tajicama, širokim majicama, bez šminke i s kosom u kopči 😅 ajd bar mi se lice odmara bez šminke malo. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Anči 💕
    27. Ožujak 2021. 12:35

Ruska duvna si ti i pupica 😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sara 🌸
    27. Ožujak 2021. 12:35

Tuma

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska1986

O da, cijelo vrijeme u tajicama, širokim majicama, bez šminke i s kosom u kopči 😅 ajd bar mi se lice odmara bez šminke malo.

daaa, full makeup san dvaput stavila u ciloj trudnoci. Meni nekad razliku ucini samo malo korektora, maskare i olovke za obrve. A i sta mi triba vise kad se samo to od maske i vidi, a u DE se skoro svugdi mora nosit, cak i kad setas centrom grada.
    Nekako mi je dobro dosla korona, nisan puno robe morala kupovat za sebe da buden sredena😂 🤪 Cak mi je dobro doslo sta se tice kupovanja djecje robice, buduci da su ducani bili zatvoreni od 11 miseca do pocetka 3. Ne bi se mogla zaustavit da san lunjala ducanima.  

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anavi985
    27. Ožujak 2021. 12:36

Tuma - da, na VV smo, vjerojatno smo bile skupa u sali, al nas za punkciju uveli odmah oko 8, a cure za transfer dosle sat kasnije vec kak su krenule punkcije, ja taman dok su se smjestile isla u salu, izasla zacas iz sale, a Pmak kak sam skuzila ulazila nakon mene unutra...ležale smo na suprotnim stranama predsale... jesam dobro skuzila PMak?

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Anavi985
    27. Ožujak 2021. 12:38

Hvala vam svima! Nadam se dobrom tulumu u laboratoriju 😆 barem da jedna bude dobra...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

skoljka
    27. Ožujak 2021. 12:41

Stani krasne crte 👏🏻

Pmak odlicne vjesti 💪🏻

blacksheep potpuno se slazem s tobom u kom za hodalicu i ekran.. Htjela sam slican tvome ali opsirniji kom napisat ali nema potrebe.. ⚫
    Snjesko 😔... Ali mislim da je rano za trodnevni da se na 9dnt ista vidi 🤷🏻‍♀️

Mbt da kod tebe nema smisla kombinirani.. Da ti malo opisem situaciju kako je kod mene bilo kad sam trebala raditi test.. Tak oko 9tt sam se tak nabrijala na te testove, sve istrazivala bla blaa, zakazala termin u medikolu.. I tjedan dana prije otkazem 🙈 dosla sam muzu i rekla da ja to ne zelim, bila sam jako deprimirana, rekla sam da zelim uzivati u trudnoci i ne razmisljati o postotcima da li je nesto ovako ili onako, i da test pokaze da ima predispoziciju za neku bolest to ce me samo shrvati a ja trudnocu ne zelim prekidati ni u najludjom snovima, stavila sam si u glavu da ce mi biti dovoljno da nuhalni nabor bude dobar i da je to to.. Eto tako su me hormoni prali 🙈

skoljka
    27. Ožujak 2021. 12:44

Rina89

Žao mi je zbog negativnih beta i blacksheep zbog testa. 😞
    Imam pitanje glede peckanje oko vag.otvora i jako često mokrenje. Imate li neki savjet za brzinsko liječenje? Trebala bih oko 10.4.krenut u postupak i baš me evo hvata neka upala. Inače sam jako osjetljiva i jako brzo dobijem upale, pogotovo mjehura. Baš sam očajna jer sam si toliko toga naštimavala zbog ovog postupka. Otišla s radnog mjesta koji mi je jako stres stvarao, bez posla sam dok čekam postupak i našla mogućnost da se zaposlim taman nakon postupka, dodatke prehrani koje sam s Vitacosta naručila imam do tada itd. I sad kad pomislim da ću ga morat odgodit…😩Užas!
    Kupila sam odmah D-manozu, čaj od brusnice, Gino-pro, naručila se kod gin. u ponedjeljak pa mi možda da neke vaginalete koje mi mogu do tada pomoći, ali nisam sigurna mogu li upalu mjehura riješiti tako brzo. 😞 Sad već nekoliko dana osjetim to i nema pomaka s ovim što koristim.

Ne znam da li si ovo koristila do sad, ali znam zene koje su sklone upalama mjehura i kunu se u ovo. Ja osobno nisam probala jer  nisam imala potrebe. Evo slika.

skoljka
    27. Ožujak 2021. 12:45

Ajme pogresan link kopirala 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.