Upoznajte moju trudničku pidžamu
https://www.aboutyou.hr/p/envie-de-fraise/pidzama-carlie-5704667
Pa meni to nije pidzama 🤣🤣 to je za setnju i dojenje na klupici🤣🤣🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
blacksheep, ja svog lava neću voditi, a ti vidi za svoga. Nisam sigurna jesu li zaslužili, ali ako se vi dogovorite da ih vodite, povedite ih, nije problem. Treba to netko sve i platiti.
I nije Glavna, nego Ginekološka, nu tebe.
D_Štoperica. Neka samo uspori danas, leži na lijevom boku (kad se umori, prebaci se na desni), ništa više ne radi, niti vilicu ne smije dignuti, i pazi na sebe.
Oko 30% žena krvari u ranoj trudnoći, dok nema jakih bolova najčešće nije opasno.
💔💔💔
Ruska1986, vidi se tko se razumije u traktore.
Već te vidim kako rađaš u dućanu traktora, jer ne buš ti rađala na prljavom rabljenom.
Lita.1234, jelda, jelda, osjećam se kao filmska zvijezda.
Znaš ono kad se odjenu u spavaćicu koja izgleda kao svečana haljina za dodjelu Oscara.
Hihi.
💔💔💔
Žao mi je zbog negativnih beta i blacksheep zbog testa. 😞
Imam pitanje glede peckanje oko vag.otvora i jako često mokrenje. Imate li neki savjet za brzinsko liječenje? Trebala bih oko 10.4.krenut u postupak i baš me evo hvata neka upala. Inače sam jako osjetljiva i jako brzo dobijem upale, pogotovo mjehura. Baš sam očajna jer sam si toliko toga naštimavala zbog ovog postupka. Otišla s radnog mjesta koji mi je jako stres stvarao, bez posla sam dok čekam postupak i našla mogućnost da se zaposlim taman nakon postupka, dodatke prehrani koje sam s Vitacosta naručila imam do tada itd. I sad kad pomislim da ću ga morat odgodit...😩Užas!
Kupila sam odmah D-manozu, čaj od brusnice, Gino-pro, naručila se kod gin. u ponedjeljak pa mi možda da neke vaginalete koje mi mogu do tada pomoći, ali nisam sigurna mogu li upalu mjehura riješiti tako brzo. 😞 Sad već nekoliko dana osjetim to i nema pomaka s ovim što koristim.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Znam da ste se sve jako brinule za moju kilažu zadnjih dana, ali mi niste htjele ništa reći jer ste pristojne.
Stomak mi je baš jako iskočio, i to ovaj srednji dio, baš je nabubrio. Plus, jedem sranja zadnjih dana, bila sam živčana iz nekog neobjašnjivog razloga.
Utješit će vas da usprkos tome nisam dobila niti grama, dapače, izgubila sam 200 grama
Barem neke koristi od svog tog krvarenja
💔💔💔
Cure, jučer sam vadila betu 10dt (5dnevni), beta 1.02. Već 6 dana sam muku mučila s grčevima i bolovima u jajniku. Cike su mi se bile ispuhale, od jučer su se opet napuhale, bol u jajniku prestala, grčeva nema, imam temperaturu 37.8, glavobolja me ubija ( ne vjerujem da je korona jer 3 već 3 tjedna radim od doma i nemam kontakta s ljudima, samo sam u šetnju izlazila). S utrićima i tabletama sam prestala prekjučer. Menga bi mi obično došla unutar 2 dana nakon prestanka utrića. Osjećam se k'o crkotina.
Nakon koliko dana bi vam došla menga od prestanka uzimanja utrića?
Doći će za 3-5 dana.
Pazi na sebe, tijelo ti je iscrpljeno očito
Jako mi je žao
Ovo kašnjenje mi remeti ciju koncepciju plana za dalje 😂. Već sam dogovorila konzultacije, naručila se na pregled za endometriozu. Posložila sam si da u 6mj krenem u novi postupak jer više nemam smrzlića, a dotad da fino uzgojim nova jajašca 😆😉
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Vuky slažem se s tobom, barem s naše fizio strane.
Ne treba se držati toga što se prije radilo pa nikom ništa nije bilo. Mi to ne znamo jel nekome poslije nešto bilo..
Nevezano za hodalicu, prije su djecu zamatali kao mumije pa su bila mlohava, skrivali "bolesnu" djecu jer je bila sramota, širili kukove, hranili brašnom i vodom i tukli, kuhali mak da ih "smire", davali im med na dudicu da prestanu plakati. Primjera je puno.
Već u prva 3 mjeseca u majčinom trbuhu beba razvija sklonost prema određenim bolestima (dijabetes, moždani udar...) sve na temelju kako se majka hrani i ponaša... Uz genetiku naravno, ali sve se više govori o tome...
Trebamo biti pametne i ići u korak s vremenom.
O mobitelima da ne govorimo 🙆♀️ Ali prvo treba pokazati primjerom, i mi visimo puno ma mobu jer stalno smo na forumu zar ne 😂😂😂😂
U svakom slučaju ovo nije i neće biti grupa koja osuđuje 💖💖💖
I sve majke rade najbolje što mogu 🧡
Evo od frendice mali ima skoro 4 godine i još nosi pelene, zdrava momčina. Jer njoj se ne da s tim baviti, evo to je meni npr čudno ali opet je nisam osudila, radi najbolje što zna.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, jučer sam vadila betu 10dt (5dnevni), beta 1.02. Već 6 dana sam muku mučila s grčevima i bolovima u jajniku. Cike su mi se bile ispuhale, od jučer su se opet napuhale, bol u jajniku prestala, grčeva nema, imam temperaturu 37.8, glavobolja me ubija ( ne vjerujem da je korona jer 3 već 3 tjedna radim od doma i nemam kontakta s ljudima, samo sam u šetnju izlazila). S utrićima i tabletama sam prestala prekjučer. Menga bi mi obično došla unutar 2 dana nakon prestanka utrića. Osjećam se k'o crkotina.
Nakon koliko dana bi vam došla menga od prestanka uzimanja utrića?
Doći će za 3-5 dana.
Pazi na sebe, tijelo ti je iscrpljeno očito
Jako mi je žao
Ovo kašnjenje mi remeti ciju koncepciju plana za dalje 😂. Već sam dogovorila konzultacije, naručila se na pregled za endometriozu. Posložila sam si da u 6mj krenem u novi postupak jer više nemam smrzlića, a dotad da fino uzgojim nova jajašca 😆😉
No woriz, sad će to za dan dva,
Vidim, ti si moja djevojka, sve imaš isplanirano. Tako treba, dobrim planiranjem do pobjede
💔💔💔
https://ibb.co/6bmqJg9
Evo da i ja pohvalim svog mm. Samo mi je poslao sliku i pitao S je tako? Inace nije bas moj stil, ja sam jos uvijek onako "oversized klosarica" tako reci haha. Ali njemu se taj stil jako svida pa mi nekada zna reci, je ti znas da imas vec 33 i da je vrijeme da postanes malo ozbiljnija.. i voli reci jako bi volio da mi ovo obuces😇😇😅 Al da volim se i srediti u skladu sa godinama haha..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji