MTB nisu joj željeli dati ni Duphaston ni utriće bez recepta 😠😠😠😠😠😠 do ponedjeljka ništa. Jel bi joj šta pomoglo kad bi joj ja dala svoj cyclogest da stavi? Neznam u kojoj dozi bi smjela, ja koristim 800 dnevno... I koliko je pametno da gura?
endometrioza
https://ibb.co/6bmqJg9
Evo da i ja pohvalim svog mm. Samo mi je poslao sliku i pitao S je tako? Inace nije bas moj stil, ja sam jos uvijek onako "oversized klosarica" tako reci haha. Ali njemu se taj stil jako svida pa mi nekada zna reci, je ti znas da imas vec 33 i da je vrijeme da postanes malo ozbiljnija.. i voli reci jako bi volio da mi ovo obuces😇😇😅 Al da volim se i srediti u skladu sa godinama haha..
Odlična haljina i još bolji muž! 😊 Moj mene isto voli spremiti. Pošto on voli šoping više od mene i tvrdi da ima više stila za odjeću nego ja (moguće) često mi natukne što bih si mogla kupiti ili mi on uzme i kaže to možeš s tim i tim iskombinirat 😂 al ipak je on sam sebi na prvom mjestu kad se radi o šopingu. Neki dan me pitao da kad idemo njemu u šoping po novu garderobu, ja mu kažem daj čekaj, moramo za bebu sve sad pokupovat, a on meni sav u soku: pa šta sad to znači da ja neću dobit novu garderobu, znaš i meni treba puno stvari! 😅
hahaha 🤣🤣 odlicni su.. Dada, moram natuknit da je naravno sebi jucer kupio barem 5, 6 kosulja i cipele.. haha. Onda su nam slicni🥰😍😍
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
https://ibb.co/6bmqJg9
Evo da i ja pohvalim svog mm. Samo mi je poslao sliku i pitao S je tako? Inace nije bas moj stil, ja sam jos uvijek onako "oversized klosarica" tako reci haha. Ali njemu se taj stil jako svida pa mi nekada zna reci, je ti znas da imas vec 33 i da je vrijeme da postanes malo ozbiljnija.. i voli reci jako bi volio da mi ovo obuces😇😇😅 Al da volim se i srediti u skladu sa godinama haha..
Odlična haljina i još bolji muž! 😊 Moj mene isto voli spremiti. Pošto on voli šoping više od mene i tvrdi da ima više stila za odjeću nego ja (moguće) često mi natukne što bih si mogla kupiti ili mi on uzme i kaže to možeš s tim i tim iskombinirat 😂 al ipak je on sam sebi na prvom mjestu kad se radi o šopingu. Neki dan me pitao da kad idemo njemu u šoping po novu garderobu, ja mu kažem daj čekaj, moramo za bebu sve sad pokupovat, a on meni sav u soku: pa šta sad to znači da ja neću dobit novu garderobu, znaš i meni treba puno stvari! 😅
Što bi rekao ovaj moj: Ja sam tu bio prvi
💔💔💔
Vadila betu (11 dana od inseminacija) i 1 je. Ja mislim da je ona sjena bila neka biokemijska (prvi put) jer je meni inace beta na nalazu 0 tj. neizmjerljiva. I radi se o isto labosu pa nije da ima razlike u metodi i sl.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
haha je, dobar je. Nego, kad smo vec kod toga. Ja se smijem sexat pod terapijom jelda? Veliki jajnici ne smetaju? ili da radim neku stetu koja ce otezat transfer ili nesto🤣🤣
Kad ti folikuli narastu preko 10mm, baj baj seks.
stvarno?? aaa... dns mi je 4.dan terapije.. mislim da nisu jos toliko. hm.. u pon mi je utz
9 oplodeno 🥰🤞
MTB nisu joj željeli dati ni Duphaston ni utriće bez recepta 😠😠😠😠😠😠 do ponedjeljka ništa. Jel bi joj šta pomoglo kad bi joj ja dala svoj cyclogest da stavi? Neznam u kojoj dozi bi smjela, ja koristim 800 dnevno… I koliko je pametno da gura?
Je li može nazvati ginekologa ili LOMa da joj pusti recept? Meni je ginekologica pustila recept bez da me vidjela...
💔💔💔
haha je, dobar je. Nego, kad smo vec kod toga. Ja se smijem sexat pod terapijom jelda? Veliki jajnici ne smetaju? ili da radim neku stetu koja ce otezat transfer ili nesto🤣🤣
stvarno?? aaa… dns mi je 4.dan terapije.. mislim da nisu jos toliko. hm.. u pon mi je utz
Onda smiješ do pon. Nakon toga vjerojatno više ne.
ribic, žao mi je
Ipak ćeš morati proći kroz našu zabavu od stimulacije
💔💔💔
MTB nisu joj željeli dati ni Duphaston ni utriće bez recepta 😠😠😠😠😠😠 do ponedjeljka ništa. Jel bi joj šta pomoglo kad bi joj ja dala svoj cyclogest da stavi? Neznam u kojoj dozi bi smjela, ja koristim 800 dnevno… I koliko je pametno da gura?
Je li može nazvati ginekologa ili LOMa da joj pusti recept? Meni je ginekologica pustila recept bez da me vidjela…
To ovisi od ljekarne i da li je poznaju.. meni u mojoj ljekarni daju sve na dug!!
9 oplodeno 🥰🤞
Ruska1986, vidi se tko se razumije u traktore.
Već te vidim kako rađaš u dućanu traktora, jer ne buš ti rađala na prljavom rabljenom.Lita.1234, jelda, jelda, osjećam se kao filmska zvijezda.
Znaš ono kad se odjenu u spavaćicu koja izgleda kao svečana haljina za dodjelu Oscara.
Hihi.
Naravno, za mene samo najnoviji dolazi u obzir! Nisam ja neka jeftinjaca 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
stvarno?? aaa… dns mi je 4.dan terapije.. mislim da nisu jos toliko. hm.. u pon mi je utz
Onda smiješ do pon. Nakon toga vjerojatno više ne.
ribic, žao mi je
Ipak ćeš morati proći kroz našu zabavu od stimulacije
Jer stimulacija je bas zabavna 🤣🤣 mislila sam da ce mi to sve skupa puno teze pasti. Pik pik i gotovo. I potragam trbuh i kazem ajde jajasce rasti rasti🤣
zao mi je ribic ❣❣ idemo dalje i doci ce bebica..
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji