Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 10:20

Rina89

Žao mi je zbog negativnih beta i blacksheep zbog testa. 😞
    Imam pitanje glede peckanje oko vag.otvora i jako često mokrenje. Imate li neki savjet za brzinsko liječenje? Trebala bih oko 10.4.krenut u postupak i baš me evo hvata neka upala. Inače sam jako osjetljiva i jako brzo dobijem upale, pogotovo mjehura. Baš sam očajna jer sam si toliko toga naštimavala zbog ovog postupka. Otišla s radnog mjesta koji mi je jako stres stvarao, bez posla sam dok čekam postupak i našla mogućnost da se zaposlim taman nakon postupka, dodatke prehrani koje sam s Vitacosta naručila imam do tada itd. I sad kad pomislim da ću ga morat odgodit…😩Užas!
    Kupila sam odmah D-manozu, čaj od brusnice, Gino-pro, naručila se kod gin. u ponedjeljak pa mi možda da neke vaginalete koje mi mogu do tada pomoći, ali nisam sigurna mogu li upalu mjehura riješiti tako brzo. 😞 Sad već nekoliko dana osjetim to i nema pomaka s ovim što koristim.

Na žalost, ja ti ne znam pomoći, meni čajevima obično dosta brzo prođe - obično pijem uvin čaj, ali i ovaj od brusnice služi istom. Uz to, puno tekućine (ali ja i čaja tad popijem barem litru dnevno). 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 10:21

Lita.1234

https://ibb.co/6bmqJg9
    Evo da i ja pohvalim svog mm. Samo mi je poslao sliku i pitao S je tako? Inace nije bas moj stil, ja sam jos uvijek onako "oversized klosarica" tako reci haha. Ali njemu se taj stil jako svida pa mi nekada zna reci, je ti znas da imas vec 33 i da je vrijeme da postanes malo ozbiljnija.. i voli reci jako bi volio da mi ovo obuces😇😇😅 Al da volim se i srediti u skladu sa godinama haha..

Pa prvo što ja ovdje vidim je da je ovo haljina koja je pogodna za dojenje 
    Dakle, palac gore! 

💔💔💔

Lita.1234
    27. Ožujak 2021. 10:22

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Evo da i ja pohvalim svog mm. Samo mi je poslao sliku i pitao S je tako? Inace nije bas moj stil, ja sam jos uvijek onako "oversized klosarica" tako reci haha. Ali njemu se taj stil jako svida pa mi nekada zna reci, je ti znas da imas vec 33 i da je vrijeme da postanes malo ozbiljnija.. i voli reci jako bi volio da mi ovo obuces😇😇😅 Al da volim se i srediti u skladu sa godinama haha..

Dakle, palac gore!

Pa da i ja 🤣🤣 i da stane trbuh i da mogu lako piskiti🤣🤣 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    27. Ožujak 2021. 10:24

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Dakle, palac gore!

Haljina je🔝🔝🔝🔝🔝

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 10:25

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Dakle, palac gore!

Dobar muž. Mislim da ćemo ti ga odobriti. 

💔💔💔

blacksheep
    27. Ožujak 2021. 10:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep, ja svog lava neću voditi, a ti vidi za svoga. Nisam sigurna jesu li zaslužili, ali ako se vi dogovorite da ih vodite, povedite ih, nije problem. Treba to netko sve i platiti.
    I nije Glavna, nego Ginekološka, nu tebe.D_Štoperica. Neka samo uspori danas, leži na lijevom boku (kad se umori, prebaci se na desni), ništa više ne radi, niti vilicu ne smije dignuti, i pazi na sebe.
    Oko 30% žena krvari u ranoj trudnoći, dok nema jakih bolova najčešće nije opasno.

Ja se duboko pardoniram zbog Glavne..  ma da, treba platit netko, a i vozit me doma nakon riganja, zato bih ga vodila..😂 ozbiljno, kako budete vi, tako bum i ja..

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 10:32

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep, ja svog lava neću voditi, a ti vidi za svoga. Nisam sigurna jesu li zaslužili, ali ako se vi dogovorite da ih vodite, povedite ih, nije problem. Treba to netko sve i platiti.
    I nije Glavna, nego Ginekološka, nu tebe.D_Štoperica. Neka samo uspori danas, leži na lijevom boku (kad se umori, prebaci se na desni), ništa više ne radi, niti vilicu ne smije dignuti, i pazi na sebe.
    Oko 30% žena krvari u ranoj trudnoći, dok nema jakih bolova najčešće nije opasno.

Ja se duboko pardoniram zbog Glavne.. ma da, treba platit netko, a i vozit me doma nakon riganja, zato bih ga vodila..😂 ozbiljno, kako budete vi, tako bum i ja..

Draga, prednost naših godina je da možemo raditi kako god nam ćefne. Ne moramo se sramiti voditi muževe, ne moramo se sramiti ne voditi muževe. Jebe nam se što drugi misle, mi smo ionako čopor koji se voli takvima kakvi jesmo 
    Iza Uskrsa ćemo se povezati preko maila na grupu i dogovoriti oko detalja  

💔💔💔

Lita.1234
    27. Ožujak 2021. 10:33

haha je, dobar je. Nego, kad smo vec kod toga. Ja se smijem sexat pod terapijom jelda? Veliki jajnici ne smetaju? ili da radim neku stetu koja ce otezat transfer ili nesto🤣🤣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma
    27. Ožujak 2021. 10:33

Lita.1234

Odlična haljina i još bolji muž! 😊 Moj mene isto voli spremiti. Pošto on voli šoping više od mene i tvrdi da ima više stila za odjeću nego ja (moguće) često mi natukne što bih si mogla kupiti ili mi on uzme i kaže to možeš s tim i tim iskombinirat 😂 al ipak je on sam sebi na prvom mjestu kad se radi o šopingu. Neki dan me pitao da kad idemo njemu u šoping po novu garderobu, ja mu kažem daj čekaj, moramo za bebu sve sad pokupovat, a on meni sav u soku: pa šta sad to znači da ja neću dobit novu garderobu, znaš i meni treba puno stvari! 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 10:34

Lita.1234

haha je, dobar je. Nego, kad smo vec kod toga. Ja se smijem sexat pod terapijom jelda? Veliki jajnici ne smetaju? ili da radim neku stetu koja ce otezat transfer ili nesto🤣🤣

Kad ti folikuli narastu preko 10mm, baj baj seks. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.