Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Ožujak 2021. 10:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica 🐼

MTB nisu joj željeli dati ni Duphaston ni utriće bez recepta 😠😠😠😠😠😠 do ponedjeljka ništa. Jel bi joj šta pomoglo kad bi joj ja dala svoj cyclogest da stavi? Neznam u kojoj dozi bi smjela, ja koristim 800 dnevno… I koliko je pametno da gura?

Je li može nazvati ginekologa ili LOMa da joj pusti recept? Meni je ginekologica pustila recept bez da me vidjela…

Ma subota je nitko ne radi... Ja sam jedino došla do ideje da joj dam svoj utrić da stavi. Misliš da smije???? 
    Pretpostavljam da joj nebi smjelo škoditi... Može samo pomoći... Kaže da ne krvari jako. Manje od menge i da nema bolove nego neke lagane tenzije ali ništa strašno..
    Ma baš mi ju je žao.. Kako da ja sad kažem svoju sretnu vijest a oka tužna, trebale smo se skupa veseliti 😪

endometrioza

Ina85
    27. Ožujak 2021. 10:44

Mozete li mi pomoc oko ovih nalaza. Doktorica sa ivf me uputila da to vadim. Antiroidna mi je jasno zasto. Al staje ovo drugo? I dali vam se cine ok? 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

blacksheep
    27. Ožujak 2021. 10:45

ribić, žao mi je.. drži se!

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Lita.1234
    27. Ožujak 2021. 10:45

D_Štoperica 🐼

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica 🐼

MTB nisu joj željeli dati ni Duphaston ni utriće bez recepta 😠😠😠😠😠😠 do ponedjeljka ništa. Jel bi joj šta pomoglo kad bi joj ja dala svoj cyclogest da stavi? Neznam u kojoj dozi bi smjela, ja koristim 800 dnevno… I koliko je pametno da gura?

Je li može nazvati ginekologa ili LOMa da joj pusti recept? Meni je ginekologica pustila recept bez da me vidjela…

Ma subota je nitko ne radi… Ja sam jedino došla do ideje da joj dam svoj utrić da stavi. Misliš da smije????
    Pretpostavljam da joj nebi smjelo škoditi… Može samo pomoći… Kaže da ne krvari jako. Manje od menge i da nema bolove nego neke lagane tenzije ali ništa strašno..
    Ma baš mi ju je žao.. Kako da ja sad kažem svoju sretnu vijest a oka tužna, trebale smo se skupa veseliti 😪

a ti joj jos nisi ni rekla da si trudna😔😔 mislila sam da si jucer rekla da idete.. ali imas se pravo veseliti. I nemoj se ti osjecati tuzno!!

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

sbjelisi
    27. Ožujak 2021. 10:46

Vi spavate do 9-10 i onda se raspisete. 
    A ja tada vec u poslu. 🙉🙈🙊
    Blacksheep bilo tu jos primjeraka panicarki koje 7dnt 3dnevnih nisu nista vidile. Danas su T 😎
    Pisaj i dalje.
    Dalje, DANAS rezerviraj termin u IVF preko HZZO-a, doci ces na red taman za novu stimulaciju (min 3mj).
    To smo riješili.
    .
    Tko pita za GK?
    G I N E K O L O Š K A
    K O N T R O L A 17.4.  u
    G O R S K O M
    K O T A R U 17.4.
    Zajedničko druženje za sve lavice koje to žele.
    Tko želi/ može stavi u potpis 17.4. GK 🌲🌲🌲
    Detaljni dogovori 10ak dana prije...
    .
    MTBica PJ na slikama izgleda top!! Iz 2 djela je?
    Nina985 doci će, boli jer menga probija... Sad ce, samo sto nije 😍😍
    Nina92 kako si?
    Hodalice ja nisam znala da toga jos ima za kupiti? 
    Ugl.pokrivamo sva područja- od testova preko porođaja do aftercare 😎
    Vezano da izbore majke, slazem se s MTBicom. Različiti izbori, jedno pleme 😎
    Mislim samo da znate, mije ce dijete odmah ici na tutu, bez nosanja pelena 😎😎😜😂

oharascarlett14@gmail.com

• ribic
    27. Ožujak 2021. 10:47

Hvala curke. Ja ok. Bas s dolcem zavrsila😂

Ocito se nes prvi put zakuhalo.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

sbjelisi
    27. Ožujak 2021. 10:48

* vezano za izbore majke..
    ** moje će dijete...

oharascarlett14@gmail.com

blacksheep
    27. Ožujak 2021. 10:50

Jel treba uputnica i za konzultacije? Ili tek kad se kreće u postupak?

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Ina85
    27. Ožujak 2021. 10:50

blacksheep

Mare0208

Dobro jutro žene! Je li netko spominjao da između cijepljenja protiv covida i postupka mora proći neki period? Nešto mi je u sjećanju.. moram se do sutra izjasnit poslodavcu želim li se cijepit.. ili je ta pauza samo u slučaju da je bila zaraza?

Mora biti pauza od barem tri mjeseca.

Eh to je i mene zanimalo. Bas da cu pitat doktoricu sad kad budem isla na histeroskopiju. Dobro je znati, jer i mi smo dobili mail na poslu da se prijavimo za cijepljenje posto radim u hotelu na recepciji kao imamo prednost.  Ja sigurno necu dok ne rodim bebu pa makar dobila otkaz 😈.izolirat cu se pod stakleno zvono .  F....ng covid s..t 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 10:52

D_Štoperica, daj joj onda svoje i neka uzima istu terapiju kao i ti - pretpostavljam da je tvoja terapija slična kao i naša po količini progesterona.
    Do krvarenja veoma često dođe radi manjka progesterona.
    Inače, i subotom su liječnici dežurni, ali do nekih 12, tako da ima vremena... Može i nekog privatnika zamoliti da joj da recept na plaćanje.

Ina85, antitijela štitnjače svi mi vadimo, to je klasika. Koliko vidim, sve ti je regularno.

sbjelisi, ako netko nije shvatio da je 17.4. ti si to napisala 17 puta. 
    Je, iz dva dijela je, bila bih jako nesretna da je iz jednog. I meni je diiiiivnaaaaa.  Baš sam sretna 
    Moja beba će se odmah zaposliti, ja ne odgajam parazite. Sad odmara do poroda, nakon toga, u biznis!!! 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.