vuky ja bih na tvojem mjestu svima na konzultacijama rekla točno što i tu nama i pitala ih da li imaju neku bolju ideju i plan i da ti to sve obrazlože. Odabrala bi kasnije prema feelingu.
Za godine te kužim,često i sama razmišljam slično.
Bit će to sve ok 💪
Ova Lucky je bistra, iako nema ukusa. Ja bih je poslušala.
Misliš za doktore ili 😎
Za hranu i cugu nemaš ukusa.
Za doktore imaš iznenađujuće dobar ukus.
🐸🐑🐽(čvarci), 🐟(šaran) 🍺😘
Ja sam gladna 😍😍
Lucyinthesky trebale bi biti blize 😛
I feel you sister 😁
Nadalice oni su jednostavno divni 🥰🤩
Btw i ja odrasla u hodalici, motorika ok, rasturam sport od malena 😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure ako sam sta naucila je sljedece, svaka mama misli da je najbolja mama i to treba postivati, jer svaka mama misli i trudi se raditi najbolje sto moze za svoje bebe. Tako da hodalice, tvi, mobiteli, da ili ne na svakoj mami je da odluci sama za sebe. Bez osuda i gluposti. Niti je potrebno naglasavati svoja misljenja i stavove. Ja imam frendice sa kojim se skroz razilazim u misljenjima oko odgoja ali niti u jendom trenutku nisam smatrala a pogotovo rekla da su njene metode lose. Svatko radi kako misli da treba. Vidim da su danas bete i transferi!! Sretno cure!!!
Ljudi, očito me nitko nije dobro shvatio.. znači, ja nisam rekla svoje mišljenje oko hodalica, niti sam ikome tumačila što i kako treba sa svojim djetetom. Apsolutno se slažem da svaki roditelj treba donijet te odluke. Ne pada mi na pamet da nekoga osuđujem niti tumačim što radi loše.
Ženi nije bilo jasno zašto se smatra da hodalice nisu dobre, a ja sam samo probala reći zašto se ne smatraju optimalnim izborom. I naglasila da to ne znači da će dijete imati ikakve teškoće. Ne znam jesam li sad bila jasnija ili se i dalje misli da sam ja strogo protiv hodalica.. 😂😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
backsheep smijem pitati zasto bi odustala?
Smiješ, naravno.. 😊 teško da to možemo financijski popratit.. a i iscrpljena sam od pokušavanja i nadanja.. dobro, nije ništa definitivno, ali..
Nesto ti se nadzire 😘😘🤞🤞🤞
😂😂😂 Ok, ajde, još ću se malo praviti da nije pao snijeg..
😘😘🥰
backsheep smijem pitati zasto bi odustala?
Smiješ, naravno.. 😊 teško da to možemo financijski popratit.. a i iscrpljena sam od pokušavanja i nadanja.. dobro, nije ništa definitivno, ali..
Nesto ti se nadzire 😘😘🤞🤞🤞
😂😂😂 Ok, ajde, još ću se malo praviti da nije pao snijeg..😘😘🥰
Ja ne vidim niš.😂😂😂 Ali puno ti hvala na trudu! 😘
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
Cure ako sam sta naucila je sljedece, svaka mama misli da je najbolja mama i to treba postivati, jer svaka mama misli i trudi se raditi najbolje sto moze za svoje bebe. Tako da hodalice, tvi, mobiteli, da ili ne na svakoj mami je da odluci sama za sebe. Bez osuda i gluposti. Niti je potrebno naglasavati svoja misljenja i stavove. Ja imam frendice sa kojim se skroz razilazim u misljenjima oko odgoja ali niti u jendom trenutku nisam smatrala a pogotovo rekla da su njene metode lose. Svatko radi kako misli da treba. Vidim da su danas bete i transferi!! Sretno cure!!!
Ljudi, očito me nitko nije dobro shvatio.. znači, ja nisam rekla svoje mišljenje oko hodalica, niti sam ikome tumačila što i kako treba sa svojim djetetom. Apsolutno se slažem da svaki roditelj treba donijet te odluke. Ne pada mi na pamet da nekoga osuđujem niti tumačim što radi loše.
Ženi nije bilo jasno zašto se smatra da hodalice nisu dobre, a ja sam samo probala reći zašto se ne smatraju optimalnim izborom. I naglasila da to ne znači da će dijete imati ikakve teškoće. Ne znam jesam li sad bila jasnija ili se i dalje misli da sam ja strogo protiv hodalica.. 😂😂
ma nee.. nisam se uopce referirala na tebe. Kazem da cete se susretati sa puno stvari koje ce vam se ciniti lude, ali sa vremenom se nauci prihvatiti da svatko razmislja drugacije i trudi se kako zna.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mtb, 7.9. mi je rođendan
Meni danas 6tt
Iako sam dobila mail da kasne s isporukom, jutros me ugodno iznenadio About you paket.
Život je lijep
Sigurno si neku trudnicku robicu ili barem over sized😍😍🥰 Mene je moj muz jucer iznenadio sa haljinom i rekao jako mi se svidjala i biti ce ti super kad budes trudna.. taman da ti se trbuscic istice😍😍
Već imam nekoliko normalnih haljina koje su mi super ali su rastezljive i moći ću ih i u trudnoći.
A sad sam kupila predivnu pidžamu sa opcijom dojenja, predivna predivna je
Ostalo je normalna odjeća, i dobro sam odabrala. Baš sam zadovoljna
💔💔💔
Mtb, 7.9. mi je rođendan
Pih. To se još dva postupka preko HZZOa stigdne odraditi
A znam da recimo IVF (u kojem radi neki doktor na G, ne mogu se sjetiti točno prezimena) prima preko HZZOa
💔💔💔
Meni danas 6tt
Iako sam dobila mail da kasne s isporukom, jutros me ugodno iznenadio About you paket.
Život je lijep
Sigurno si neku trudnicku robicu ili barem over sized😍😍🥰 Mene je moj muz jucer iznenadio sa haljinom i rekao jako mi se svidjala i biti ce ti super kad budes trudna.. taman da ti se trbuscic istice😍😍
Meni je moj muž rekal još davno da ćemo mi puno uštedit na mojoj robi kad budem trudna. Pitah ja kako to? Veli on da žene moraju kupiti novu robu kako radtu u trudnoći, a ja ionako imam sve trudničko pa mi ništa ne će trebati. 😂😂😂 ( Volim široke, asimetrične krojeve)
blacksheep ja nažalost ne vidim sjenu, ali ne znači da je gotovo, od srca ti želim da uspije.
Vezano za dalje, ja se od srca nadam da nećete odustati nakon ako sam dobro skužila prvog pokušaja. Težak je ovo put, jako i kao što sam prije pisala, još i teži ako za neuspjeh moramo iskeširati hrpu novaca. Mi smo se također financijski iscrpili i onda uz još neke druge razloge krenuli dalje preko Hzzo-a.Za slučaj da ne uspije, da li bi stigla do 42. rođendan još negdje preko Hzzo? Znam da dosta klinika prednos prije svih daje ženama sa više godina i manjim amh. Mislim da Vuk Vrhovac sigurno.
Ja nekako vjerujem da ćeš uspjeti, a i radi grada na 4 rijeke si mi draga ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji