Upoznajte moju trudničku pidžamu
https://www.aboutyou.hr/p/envie-de-fraise/pidzama-carlie-5704667
💔💔💔
Mtb, 7.9. mi je rođendan
Pih. To se još dva postupka preko HZZOa stigdne odraditi
A znam da recimo IVF (u kojem radi neki doktor na G, ne mogu se sjetiti točno prezimena) prima preko HZZOa
Gle, koliko slušam o tom tvom dečku, morat ću ga upoznat čisto zbog znatiželje! 😂😂😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Meni danas 6tt
Iako sam dobila mail da kasne s isporukom, jutros me ugodno iznenadio About you paket.
Život je lijep
Sigurno si neku trudnicku robicu ili barem over sized😍😍🥰 Mene je moj muz jucer iznenadio sa haljinom i rekao jako mi se svidjala i biti ce ti super kad budes trudna.. taman da ti se trbuscic istice😍😍
Meni je moj muž rekal još davno da ćemo mi puno uštedit na mojoj robi kad budem trudna. Pitah ja kako to? Veli on da žene moraju kupiti novu robu kako radtu u trudnoći, a ja ionako imam sve trudničko pa mi ništa ne će trebati. 😂😂😂 ( Volim široke, asimetrične krojeve)
I dalje nema problema sa hodanjem, disanjem, sjedenjem?
💔💔💔
blacksheep ja nažalost ne vidim sjenu, ali ne znači da je gotovo, od srca ti želim da uspije.
Vezano za dalje, ja se od srca nadam da nećete odustati nakon ako sam dobro skužila prvog pokušaja. Težak je ovo put, jako i kao što sam prije pisala, još i teži ako za neuspjeh moramo iskeširati hrpu novaca. Mi smo se također financijski iscrpili i onda uz još neke druge razloge krenuli dalje preko Hzzo-a.Za slučaj da ne uspije, da li bi stigla do 42. rođendan još negdje preko Hzzo? Znam da dosta klinika prednos prije svih daje ženama sa više godina i manjim amh. Mislim da Vuk Vrhovac sigurno.
Ja nekako vjerujem da ćeš uspjeti, a i radi grada na 4 rijeke si mi draga ❤️
❤️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
Meni je ok konstruktivna kritika, ali uvažavanje tuđeg! Recimo mozda netko nije ni razmišljao o štetnosti hodalice ( mnoge stvari radimo po nekoj špranci i jer tako mora/lakse je) pa ce je kad cuje argumente za i protiv izbaciti ili smsnjiti upotrebu! sto se ekrana tice mislim da masa ljudi ni ne razmišlja o štetnosti istih, samo su to prihvatili- ali ako jednom sa argumentima u glavu ubacim bubicu, menu je to ok... volim konstruktivne kritike i razgovore... isto bi muza od Nadalice ostavila bez ručka :) ali to sam ja, mene njen muz nikad nebi za zenu itd.
blacksheep zao mu je, ali ako su trodnevni ja mislim da jos ima nade, jer se meni ne cini tvoj test skroz bijeli ( cekamo Bajo ) A za odustajanje- pomalo, kad ovo prođe ces polako razmisliti! hzzo?
Stani test je super ❤️
MTB zao mi je sto ovo prolazis, ali sve tu šaljemo toliko potitivne vibre da to mora biti ok 💕 tvoja bebica je borac...
Ja kad vidim vas u postupcima bi isto odmah stimulaciju/punkciju/transfer- a onda opet- moram se malo odmoriti....
Mtb, 7.9. mi je rođendan
A znam da recimo IVF (u kojem radi neki doktor na G, ne mogu se sjetiti točno prezimena) prima preko HZZOa
Gle, koliko slušam o tom tvom dečku, morat ću ga upoznat čisto zbog znatiželje! 😂😂😂
A kud ćeš boljeg upoznavanja nego dok ti radi transfer
Dakle, pričekajmo ponedjeljak za betu. I onda, ako ne bude lijepog iznenađenja, telefon u ruke i zoveš za konzultacije.
💔💔💔
Meni danas 6tt
Iako sam dobila mail da kasne s isporukom, jutros me ugodno iznenadio About you paket.
Život je lijep
Sigurno si neku trudnicku robicu ili barem over sized😍😍🥰 Mene je moj muz jucer iznenadio sa haljinom i rekao jako mi se svidjala i biti ce ti super kad budes trudna.. taman da ti se trbuscic istice😍😍
Meni je moj muž rekal još davno da ćemo mi puno uštedit na mojoj robi kad budem trudna. Pitah ja kako to? Veli on da žene moraju kupiti novu robu kako radtu u trudnoći, a ja ionako imam sve trudničko pa mi ništa ne će trebati. 😂😂😂 ( Volim široke, asimetrične krojeve)
I dalje nema problema sa hodanjem, disanjem, sjedenjem?
Malo ga boli glava, a potpuno nevezano za to, ulupljena mi je omiljena tava. 😂
Mtb, 7.9. mi je rođendan
A kud ćeš boljeg upoznavanja nego dok ti radi transfer
Dakle, pričekajmo ponedjeljak za betu. I onda, ako ne bude lijepog iznenađenja, telefon u ruke i zoveš za konzultacije.
Utorak je beta. Što znači da ću u srijedu najranije dobit rezultate.
Blacksheep odi još preko hzzoa, šteta je ne iskoristit dok još možeš. VV daje prednost osobama s niskim amh i višim godinama. Možda da se naručiš u 5., 6.mj tamo a u 8.u ivf i imaš 2 opcije za svaki slučaj do 42.godine 😊
MTB 6tt, divno 🥰 kako se osjećaš danas? Predivna je😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Upoznajte moju trudničku pidžamu
https://www.aboutyou.hr/p/envie-de-fraise/pidzama-carlie-5704667
Meni ovo izgleda kao kombinezon za vanka a ne pidzama, neka fancy pidzama🤔
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sortiraj odgovore
Najstariji