Meto, ti meni stanicu a ja cu tebi spermic 😂 reci kad je punkcija dobacim ti 😂. Neces lose proc, rekla si da je i tvoj muz visok 😂
MTB tako sam nekako i mislila, otisla bi jednom za probu da vidim pase li mi uopce, a ovo prije i nakon transfera bi znacilo da moram kod njih na transfer.
Magnolija, vidim da ova nova doktorica koju smo spominjale isto nesto prtlja oko akupunkture ali ne vidim u cjeniku da su je uveli.
Anabelaaaa imas li antralnih folikula na UZV?
Meto ajde bas pratim situaciju nadam se da ce biti vrijednos tocno kak treba i da je ovaj put dobitni ! :)
MTB moj M spada ocito u one nesretnike koje spominjes -sad ne znam koliko su bas rijetki, ali eto on je sad ponovio spermio i isti je kao i prije dvije god u meduvremenu je pio profertil (ponovio spermio- bez razlike) zatim preoxeed i maticna mlijec isto bez neke znacajne razlike (maalooo bolji ali ono fkt pinkica) stalno jede i te orosaste plodove.....nije prebolio zausnjake, nije imao kasno spustene testise, hormoni uredni, ne pusi, ne pije.... eto ne znam a i svi mu urolozi kazu da je to za muske jednostavno jos toliko neistrazeno podrucje i da nitko nista ne zna zasto je tome nekad tako.....tako da ako nemate problema i s time super :)
inace jedna info. curama s ovim problemom -nije da bas mozes birat kad moras pit antibiotike ali mi smo jedino skuzili da je prije god dana nakon ture antibiotika imao dosta dosta losiji spermio tako da sam sad u dodatnom strahu (kojem kao nedam da izade previse iz mene) da ce se to i sad dogoditi hhhh
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
MTB & Anchy123 puno sam čitala o azoo i svim tim dodacima. E sad moj neki zaključak je da ako su hormoni poremeceni (a moj ima povišen FSH) onda ti dodaci mogo napravit više štete nego koristi tj napraviti još vecu neravnotežu hormona. Tako da sam na oprezu s tim svim mogucim dodacima. On se hrani zdravo i svaki dan jede mješavinu orašastih plodova (badem,lješ,indijski i brazil. oraš), uzima vit. C i D i pije sad mjesec dana matičnu mliječ. Mislim da ćemo na tome ostat dok ne dobije nalaze genetike. Al eto istražujem ja svejedno šta bi mogao, a da ne šteti 🤣 ne sgramu, jer to ne može bit gore 😅 nego da mu ne napravi još veću neravnotežu horm.
Anchy jeste se vi konzultirali sa urologom oko dodataka? Moj naravno to zaboravio pitat 🤦♀️🤪
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
AuroraB, Lucyinthesky, ako niste dobile knjigu, možda imate problem? Sličan kao i Šmattan i manemoj? Ja bih se zapitala…
Da, nadam se da ću upasti u smjenu Giću, nije mi ništa spominjao za promjenu doktora. Novi stres, uf. Jesam li spomenula kako ne volim muške ginekologe, pogotovo one koje ne poznajem?Magnolia, hvala na info. Dobro je to znati.
Da nisam ni ja znala... nego sam dosla na aspiraciju i puf dr M... meni to osobno nije bio problem... ali ako tebi to stvara problem napomeni mu na nekom od iducih pregleda...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB & Anchy123 puno sam čitala o azoo i svim tim dodacima. E sad moj neki zaključak je da ako su hormoni poremeceni (a moj ima povišen FSH) onda ti dodaci mogo napravit više štete nego koristi tj napraviti još vecu neravnotežu hormona. Tako da sam na oprezu s tim svim mogucim dodacima. On se hrani zdravo i svaki dan jede mješavinu orašastih plodova (badem,lješ,indijski i brazil. oraš), uzima vit. C i D i pije sad mjesec dana matičnu mliječ. Mislim da ćemo na tome ostat dok ne dobije nalaze genetike. Al eto istražujem ja svejedno šta bi mogao, a da ne šteti 🤣 ne sgramu, jer to ne može bit gore 😅 nego da mu ne napravi još veću neravnotežu horm.
Anchy jeste se vi konzultirali sa urologom oko dodataka? Moj naravno to zaboravio pitat 🤦♀️🤪
Ima zeleno svjetlo za to sve jedino ako se pokaze da ima problem u hormonima (nadam se da nema 🤞 ) onda bi ga trebao pitat sta dalje smije...mislim da mu ovo zapravo nista ne moze stetit..valjda se ne varam..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ima zeleno svjetlo za to sve jedino ako se pokaze da ima problem u hormonima (nadam se da nema 🤞 ) onda bi ga trebao pitat sta dalje smije…mislim da mu ovo zapravo nista ne moze stetit..valjda se ne varam..
Držim fige da hormoni budu uredni 🤞🤞 u slučaju da ipak ne budu svakako se savjetujte sa urologom što da uzima, a što ne. Ovo što si nabrojala da uzima mi se sve cini ok, jedino taj profertil je upitan ako hormoni ne budu ok, ali bit ce 😁🤞🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Snivalica, baš lijepa priča. Bit će nam drago i dalje pratiti tvoju trudnoću, a ti slobodno bacaj ovdje malo trudničke prašine i savjeta.J_b, pa što ti želiš? Zašto bi morala na prirodni, to dogovoriš sa liječnicima. Samo moraš napraviti pauzu za idući stimulirani - oko 3 ciklusa.
Ulazi li u ta tri ciklusa vec ovaj koji imam od danas prvi dan, ili da njega zaboravim, pa cekam slijedeća tri..?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Ima zeleno svjetlo za to sve jedino ako se pokaze da ima problem u hormonima (nadam se da nema 🤞 ) onda bi ga trebao pitat sta dalje smije…mislim da mu ovo zapravo nista ne moze stetit..valjda se ne varam..
Držim fige da hormoni budu uredni 🤞🤞 u slučaju da ipak ne budu svakako se savjetujte sa urologom što da uzima, a što ne. Ovo što si nabrojala da uzima mi se sve cini ok, jedino taj profertil je upitan ako hormoni ne budu ok, ali bit ce 😁🤞🤞
Za sad uzima sve u minimalnim dozama dok ne dobijemo taj nalaz..probala sam mu to sve kroz hranu al kad je tvrdoglav ko mazga 😠 onda nek bolje pije tablete i gotovo 🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Meto, jesi li ti kod dr.P? Ja sam dobila preporuke za dr.Š njjegovoj poliklinici ali zelim ipak u Cita zbog M-teše koji ne nude drugdje...sve u svemu,jesi li zadovoljna?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
AuroraB, Lucyinthesky, ako niste dobile knjigu, možda imate problem? Sličan kao i Šmattan i manemoj? Ja bih se zapitala…
Da, nadam se da ću upasti u smjenu Giću, nije mi ništa spominjao za promjenu doktora. Novi stres, uf. Jesam li spomenula kako ne volim muške ginekologe, pogotovo one koje ne poznajem?Magnolia, hvala na info. Dobro je to znati.
Da nisam ni ja znala… nego sam dosla na aspiraciju i puf dr M… meni to osobno nije bio problem… ali ako tebi to stvara problem napomeni mu na nekom od iducih pregleda…
Mah, ako je to procedura, neće se mijenjati radi mene. Pripremit ću se psihički, stisnut zube i istrpit, što drugo. Nije smak svijeta, to je samo moja osobna dramica.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji