Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    18. Veljača 2021. 19:09

Dada ajme pa opet čekanje.. ali sigurno je to sve super.. ja ti ovaj odgovor stvarno ne znam ali pretpostavljam ako je nešto zaokružio da bi tamo trebao biti plod 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Josipab

Ispadam nepismena totalno...u njegovoj* m-tese*

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

rita7

Meto ajde bas pratim situaciju nadam se da ce biti vrijednos tocno kak treba i da je ovaj put dobitni ! :)
    MTB moj M spada ocito u one nesretnike koje spominjes -sad ne znam koliko su bas rijetki, ali eto on je sad ponovio spermio i isti je kao i prije dvije god u meduvremenu je pio profertil (ponovio spermio- bez razlike) zatim preoxeed i maticna mlijec isto bez neke znacajne razlike (maalooo bolji ali ono fkt pinkica) stalno jede i te orosaste plodove…..nije prebolio zausnjake, nije imao kasno spustene testise, hormoni uredni, ne pusi, ne pije…. eto ne znam a i svi mu urolozi kazu da je to za muske jednostavno jos toliko neistrazeno podrucje i da nitko nista ne zna zasto je tome nekad tako…..tako da ako nemate problema i s time super :)
    inace jedna info. curama s ovim problemom -nije da bas mozes birat kad moras pit antibiotike ali mi smo jedino skuzili da je prije god dana nakon ture antibiotika imao dosta dosta losiji spermio tako da sam sad u dodatnom strahu (kojem kao nedam da izade previse iz mene) da ce se to i sad dogoditi hhhh

Ja sam čitala po americkim forumima da na spermiogram dobro djeluju oni proteinski šejkovi🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️. Kunu se amerikanke da su ostale trudne sa losim spermiogramima nakon sto su im muzevi poceli piti te proteine, i vjezba, naravno. Mozda ima smisla jer je sperma uglavnom protein. I moja nesretna prirodna trudnoca se dogodila nakon sto mi je m to poceo piti. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 19:11

J_b

MTB

Snivalica, baš lijepa priča. Bit će nam drago i dalje pratiti tvoju trudnoću, a ti slobodno bacaj ovdje malo trudničke prašine i savjeta.J_b, pa što ti želiš? Zašto bi morala na prirodni, to dogovoriš sa liječnicima. Samo moraš napraviti pauzu za idući stimulirani - oko 3 ciklusa.

Ulazi li u ta tri ciklusa vec ovaj koji imam od danas prvi dan, ili da njega zaboravim, pa cekam slijedeća tri..?

S trećom menstruacijom možeš krenuti, ako je sve u redu. Ovo ti je prva. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 19:13

Magnolia

rita7

Meto ajde bas pratim situaciju nadam se da ce biti vrijednos tocno kak treba i da je ovaj put dobitni ! :)
    MTB moj M spada ocito u one nesretnike koje spominjes -sad ne znam koliko su bas rijetki, ali eto on je sad ponovio spermio i isti je kao i prije dvije god u meduvremenu je pio profertil (ponovio spermio- bez razlike) zatim preoxeed i maticna mlijec isto bez neke znacajne razlike (maalooo bolji ali ono fkt pinkica) stalno jede i te orosaste plodove…..nije prebolio zausnjake, nije imao kasno spustene testise, hormoni uredni, ne pusi, ne pije…. eto ne znam a i svi mu urolozi kazu da je to za muske jednostavno jos toliko neistrazeno podrucje i da nitko nista ne zna zasto je tome nekad tako…..tako da ako nemate problema i s time super :)
    inace jedna info. curama s ovim problemom -nije da bas mozes birat kad moras pit antibiotike ali mi smo jedino skuzili da je prije god dana nakon ture antibiotika imao dosta dosta losiji spermio tako da sam sad u dodatnom strahu (kojem kao nedam da izade previse iz mene) da ce se to i sad dogoditi hhhh

Ja sam čitala po americkim forumima da na spermiogram dobro djeluju oni proteinski šejkovi🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️. Kunu se amerikanke da su ostale trudne sa losim spermiogramima nakon sto su im muzevi poceli piti te proteine, i vjezba, naravno. Mozda ima smisla jer je sperma uglavnom protein. I moja nesretna prirodna trudnoca se dogodila nakon sto mi je m to poceo piti.

Eh da, moj si mućka šejkove, jede puno proteina i puno vježba. Ali to je radio i prije. 
    Jako brije na zdrav život i te brije, što mi je super jer sam ja prelijena za to pa povuče i mene. 

💔💔💔

18. Veljača 2021. 19:15

MTB

Magnolia

rita7

Eh da, moj si mućka šejkove, jede puno proteina i puno vježba. Ali to je radio i prije.
    Jako brije na zdrav život i te brije, što mi je super jer sam ja prelijena za to pa povuče i mene.

Ja sam isto uvjerena da sam zbog toga ostala trudna, a dva mjeseca prije toga spermiogram katastrofa. Samo sto je tada pretjerao sa sejkovima i to mu se bas gadno odrazilo na crijeva i njegovu bolest, pa sada vise ne smije ni primirisati.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 19:17

Dada🐼

Heej girls ❤️
    Evo mene 😎 i sada znam da ništa neznam pa molim dobre duše da mi objasne da ne živim u neznanju do sutra 😁😁😁
    Betu su mi vadili ALI nalaz je tek sutra između 13-15h, za poludit… Laboratorij više ne obrađuje uzorke nego će ga sutra sa ostalima… No ako sam sve dočekala i to ću… Nego onaj dio koji mene sada zanima je slijedeće.. Gledao me na uzv… Danas sam 4+6 i rekao je da se inače tako rano ne može vidjeti puno. No označio je crni kružić unutar endometrija i rekao 5,6mm i da se tu treba vidjeti plod ali je dosta rano… Ako je beta ok onda ću za 2 tj imati novi termin. Sve će me obavijestiti sutra… Nego ono što mene zanima je dali se sad može isključiti vanmaterična ili biokemijska ili ti zli scenariji još mogu postojati.
    Eto mi sad čekanja do sutra, javim čim saznam rezultat ❤️❤️❤️❤️❤️

Biokemijska je moguća sve dok se ne čuje srce.
    Spontani je moguć sve dok ne rodiš.
    Na žalost, to se ne može nikad 100% isključiti. 
    Lijep rast bete će ti reći nešto. Plus, ako je vidio točkicu (a valjda je to zaokružio na UZV) onda nije vanmaternična što je već dobra vijest. Više od točkice ovako rano ne može vidjeti, jako je prerano.
    Za dva tjedna bi trebala vidjeti i gestacijsku i žumanjčanu vrećicu, i plod unutra + trebalo bi se vidjeti treperenje srca. 

💔💔💔

• rita7
    18. Veljača 2021. 19:25

Magnolia ,MTB imate neku preporuku za te šejkove? valjda ne moze odmoc ....

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

18. Veljača 2021. 19:28

rita7

Magnolia ,MTB imate neku preporuku za te šejkove? valjda ne moze odmoc ….

Ma to su oni proteini u prahu, imas kupit u polleo sport npr. Pa to dodajes u nesto sto voliš, smoothie ili sok ili obicnu vodu.....

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 19:29

rita7

Magnolia ,MTB imate neku preporuku za te šejkove? valjda ne moze odmoc ….

Ah, ne, ovaj moj si sam smućka sve sastojke, ne kupuje gotovo. Ali nema ih potrebe piti ako ne vježba, on si to pije jer mu treba određena količina proteina dnevno (koju ne može unijeti samo hranom) da si održi postojeću mišićnu masu.
    Osoba koja ne vježba i koja unosi dovoljno proteina za svoje tijelo ovako, nema smisla da to pije - samo će si povećati kalorijski unos i debljati se od toga.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.