Dadaaa cekam te, bit ce to debela 4eroznamenkasta beturina😍🤗
Libo 💕
Update 2: meto u lagaanom hiperu, ne bi mi trebalo biti nista, kaze dr😂😂 covjek stavio sondu ja ko iz topa “jel hiper” kaze je, mali, lagani, bas ih imas desno dosta, 12 vecih brojao😳 Vadili su mi estradiol, sutra moram opet na uzv da vidimo hoce li aspiracija biti ned ili pon.. sutra ce se konzultirati sa biolozima na temelju danasnjih nalaza tako da cekam sutra i jedino sto sam pitala je to sto sam kokodakala za hiper😫😅
Sutra cemo znati sve, jbno se bojim, (usporedjujem se s Leiom a znam da se to ne radi) iako mene ova stim jos najmanje boli od ove dvije ranije.. 🤔
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
AuroraB, tu jedan naš poznati dr. ali prirodna trudnoća je u pitanju, izgubila je bebu, dosta kasno. Sve je bilo ok ali ona je stalno osjećala neki pritisak, ali nitko je nije šljivio i uvjeravali su je da je to normalno. Možda se ništa i nije moglo napravit, ali eto da je bar netko pokazao interesa i poslao je negdje dalje nego je uvjeravali da je to sve normalno
Prosla sam puno bolnica i doktora i jedino tu sam se bas osjecala kao na traci, ocito je tako bilo i toj jadnoj zeni, sve nesto rutinski. Pogle koliko nas tu ima i nitko ne ide tamo, pre čudno, ali bolje da je tako. Mislim strasno, strasno mi je sve to, cak i ona sestra na salteru, kad je netko zove, a ona ono koluta očima dok priča......🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Snivalica, baš lijepa priča. Bit će nam drago i dalje pratiti tvoju trudnoću, a ti slobodno bacaj ovdje malo trudničke prašine i savjeta.
J_b, pa što ti želiš? Zašto bi morala na prirodni, to dogovoriš sa liječnicima. Samo moraš napraviti pauzu za idući stimulirani - oko 3 ciklusa.
💔💔💔
Dadaaacekam te, bit ce to debela 4eroznamenkasta beturina😍🤗
Libo 💕
Update 2: meto u lagaanom hiperu, ne bi mi trebalo biti nista, kaze dr😂😂 covjek stavio sondu ja ko iz topa “jel hiper” kaze je, mali, lagani, bas ih imas desno dosta, 12 vecih brojao😳 Vadili su mi estradiol, sutra moram opet na uzv da vidimo hoce li aspiracija biti ned ili pon.. sutra ce se konzultirati sa biolozima na temelju danasnjih nalaza tako da cekam sutra i jedino sto sam pitala je to sto sam kokodakala za hiper😫😅
Sutra cemo znati sve, jbno se bojim, (usporedjujem se s Leiom a znam da se to ne radi)iako mene ova stim jos najmanje boli od ove dvije ranije.. 🤔
Hoces ti biti pocasni primatelj opce anestezije u citu s obzirom na toliki broj folikula🤣🤣🤣🤣🤣 ili ce ti reci "ma mozes ti to, to je pizdarija"🤣🤣🤣🤣
Dadaaacekam te, bit ce to debela 4eroznamenkasta beturina😍🤗
Libo 💕
Sutra cemo znati sve, jbno se bojim, (usporedjujem se s Leiom a znam da se to ne radi)iako mene ova stim jos najmanje boli od ove dvije ranije.. 🤔
Ako ti to nešto znači, meni je Gić rekao da bi on volio da mu završim u hiperu, jer bi imala 60% šanse da imam bebu u tom batchu. Na žalost, ja nisam kandidat za hiper (ne kaže samo on, nego i u bivšoj klinici isto).
Puno cura je ovdje imalo blagi hiper i sve je bilo u redu.
💔💔💔
Eh meto, da je meni jedan hiper 🙈.
Magnolia, ja stvarno ne mogu nista lose rec jer nisam bila bas u njega, radio mi je jednu aspiraciju. Sve je bilo ozbiljno, nije bila zajebancija i pjesma kao na aspiracijama u V 😁 ali tada sam imala puno stanica i oplodjenih pa mi je ostao u dobrom sjecanju iako nismo ni 2 rijeci razmijenili 😁.
Nego, je li itko pitao u Citu za akupunkturu? Ili negdje drugo?
Magnolia bila sam ja u opcoj vec, iza nje primala 7ili9 infuzija, bolilo me za popizditi😫 tad su mi se jajnici podignuli i sakrili pa su bili teze dostupni..
nabacio mi je na odlasku za aspiraciju sta zelim, rekoh da cemo se dog sutra i sad se razmisljam..🧐
Zadnji put mi je dao poluopcu jer nisam zeljela pravu, a on je tupio da mu vjerujem, da zna sta radi. I stvarno je znao civjek😂
Mtb stvarno😍 vrlim te i grlim, te rijeci su mi bas bile potrebne sad, posebno sto sam sama doma a glava luduje😘😘
Bozma pa ja sam uzela akupunkturu u svom dobitnom postupku🙈 rade prije transfera i poslije. To poslije me bas nazivciralo😂😂 smetale mi iglice po usima pa sam ih skinula😜🤭 odlicna stvar al opet.. ne idem vise😀 al da vjerujem da pomaze, vjerujem.
Dam ti koje jaje🥚🥚🐣
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sve sam vas procitala. Bas mi zao za one cure sa betama koje neidu kako bi mi sve zeljele. Al bit ce, negubimo mi nadu tako lako.
MTB odlicno za spermiogram, i moj kaze da bi mogao oplodit cijelo selo. Na to sam mu rekla da sam ja prva na redu poslje neka radi sta hoce 🤣
VM bas cudno to sa tvojom beton, neznam stabi rekla vjerojatno bi izludila ko i ti sad.
Eto mene na 7 dc , poceli smo sa aspirinom 75 mg svaki dan, pa cemo vidjeti sta bude ovaj mj. Sve se razmisljam dali bi mogla nekako nagovorit moju doktoricu da mi prepise clexane unaprijed pa da se bocnem odmah cim vidim pozitivan testic. Ili moraju cekat da vide dal se mrvica smjestila, al sve mi je to nekako u zraku zadnje 2 su mi bile biokemijske bas zato jer nisam dobila heparin na vrijeme. Nisam vise pametna 😭
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
citam zaostatke vm i leila :( ne znam sta rec, drzite se!
snivalica volim cuti dobre price sa sv. duha :D znam da to nista ne znaci ali svejedno ...hehe cestitam :) pogotovo na twinsima joj divno!
meto zasto se vadi prije postupka estradiol? koliko treba biti vrijednost?
joj M i ja sutra prestajemo s antibiotikom strah me pomislit sta ako nije ubio bakteriju....:S
nego dns odem u ljekarnu kupiti tablete za menst. bolove i vidim maticnu mlijec a moja taman pri kraju i kazem moze jedno pakiranje kaze prodavacica eeee aliiii za dva dobijete dva gratis...naravno nije me dugo trebala nagovarati...placam i cekam racun gledajuci od solgara svasta nesto na polici i gledam sta bi jos moglo koristiti.....eh nekad sam tako kupovala u zari a ne u ljekarni, kad kazu da su djeca skupa sigurno ni ne pomisljaju da to u nasim slucajevima krene i prije neg dodu :S
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Sortiraj odgovore
Najstariji