Mtb super za betu 🎉🎉🎉🎉 sad čekamo onu za dva dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtb drago mi je da nije bio plod. Sad samo hrabro, ima da ovaj borac u tebi izgura miom 🍀🍀🤞🤞
Ja se javljam nakon histeroskopije, spavala sam ko tuka, nemam pojma ništa, sve je dobro prošlo, dr je rekao da nije bilo potrebe za intervencijom. Sad nakon par kapi krvi na ulošku i minimalni bolovi, još manji nego menstrualni. Idući ciklus, sredinom 4.mj FET 😊😊🥰🥰 idem i ja nadam se po svoju bebu
Sorry, možda si već pisala, jesi li pod lijekovima ili anestezijom radila histeroskopiju?
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Došla beta, 4914. Prije pet dana je bila 2006. S obzirom na to da se sad dupla svaka 3-4 dana, rekla bih da je to dobro. Gić se složio da je dobro. Sad čekamo kakva će biti za dva dana.
🤗🤗🤗🤗 bit ce prekrasna i bit ce sve u redu. ❤
lavanya borim se sa Endometriozom 8+ godina i iz svog ti iskustva mogu samo reći da ne gubiš vrijeme na tempirane odnose. Ajde da je to insemimacija, pa da pokušate jednom ili dva puta, ali čak ni to. Uvijek sam se susrela sa informacijama gdje cure sa endo odu direktno na ivf ili icsi... Gle to je moje mišljenje, možda ti se javi koja cura također sa endo...
Možda da u međuvremenu odeš na konzultacije u još neku kliniku ako imaš prilike, pogotovo ako su uz zg onda su ti mogućnosti i izbori puno veći...
Da u međuvremenu provjeriš prohodnost jajovoda, da onda znaš potpuno na čemu si... A kao kandidat za to, pošto imaš već endometriom... Moj savjet ti je pokrenuti se što prije... Jer otegne se. Čisti sam primjer...
Ja sam tek nakon 8 god došla do cilja i to putem ICSI...
Ja ti od srca želim svu sreću 🙏❤️
endometrioza
Mtb a kakva je gestacijska, imas li sliku?
Ja uletim ovako kao padobranac, cituckam stalno
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
lavanja oprosti vidjela sam da su već radila prohodnost... No svejedno sve ostalo što sam napisala stoji kako jest 🤗🤗🤗
endometrioza
Došla beta, 4914. Prije pet dana je bila 2006. S obzirom na to da se sad dupla svaka 3-4 dana, rekla bih da je to dobro. Gić se složio da je dobro. Sad čekamo kakva će biti za dva dana.
Mene zanima kako si ti? Beta je dobra, a jos ako i G potvrdio, nema dalje 💜❤
OK. Stvarno. Naravno da ima ta neizvjesnost, ali jebiga. Ni prva ni zadnja na ovoj temi. Za sad sam trudna, nadam se da će potrajati. Pomaže što je krvarenje normalnjikavo i što su ugruščići mali. I nema toga puno.
Inače, umirilo me je i to što mi je pokazao gdje se beba smjestila (iza je) i gdje je miom (od naprijed) i objasnio da su svi oštri bolovi koje osjećam od mioma. Detaljno je pogledao endometrij oko bebe, izgleda lijepo. E sad, hoće li miom napraviti sranje i je li ga već napravio, to ne možemo znati, ostaje nam da se ovdje družimo i zabavljamo i nadamo se da neću morati na kontrolu prije dogovorene srijede.
Inače, danas sam za isti pregled kao i prije 2 dana platila duplo više, i ona nadrkanka se skoro posvađala sa mnom kad sam pitala otkud sad 650kn za UZV. Mislim da ću idući put pitati Gića da mi objasni koji pregled je što, s njom se baš i ne želim raspravljati.
Super za betu💞..dan po dan, nema drugo...tu smo s tobo. Lavice naša 🥰..drago mi je šta te umirio😊
Jel ti piše na računu što je 650? Vjerojatno ti i uzv i pregled računa..Ja još uvijek ne znam jel plaćam FET, za sad niko ništa ne spominje i ne naplate uzv..al mi je zato šefica rekla da dok sam u FETu ne mogu trazit termin za novi postupak (iako imam jedan jedini smrzlić i prvi transfer uopće mi je ovo)..baš mi je krivo sjelo, skroz druga priča je bila prije mjesec, dva..jedino zbog Gica se dvoumim i htjela sam kod njih novi termin prek HZZO, iako sam već u Vinogradskoj naručena
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Piškila sam sad i test je negativan, a jajnik me rasteže da imam osjećaj da će menga svaki čas kroz sve žive otvore krenuti van.
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
😍❤ mislim da je sad krajnje vrijeme da pocnes s normabelima i da prespavas do preksutra😆❤
05.12.2022 💗
Mtb drago mi ke sa je sve ok. Tvoja beba je borac i vjerujem da ćeš ovaj put uspjeti🤗🙏
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
Sortiraj odgovore
Najstariji