U biti to pijem već skoro mjesec dana pa me zanima je li moglo sada doći do reakcije kad se nagomilali suplementi? Jer sam čitala da je moguće da on nekih multivitamina se promijeni mokraća.
Mene više zanima zašto ti guraš nos u wc školjku?
💔💔💔
U biti to pijem već skoro mjesec dana pa me zanima je li moglo sada doći do reakcije kad se nagomilali suplementi? Jer sam čitala da je moguće da on nekih multivitamina se promijeni mokraća.
Mene više zanima zašto ti guraš nos u wc školjku?
čak ni ne guram nego sam skužila nakon mokrenja. Al sad ću počet i tamo gurat nos
Vi gurate utriće ja nos u školjku
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure čestitam svima na plusićima :)
Ja već planiram sljedeći FET. Jel se moze raditi prirodni FET? Da se ceka prirodna ovulacija, pa na plodni dan da se stavi zametak, i ne moraju se piti nikakvi hormoni? I još jedno pitanje, tko je dr Gić 😂? Koliko sam shvatila on je u klinici IVF? Ja tamo idem, i nikada ga nisam vidjela... Ja sam kod dr. Marinića i jedino sam vidjela još dr Šimunica...
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Erica moguće je... Evo jedna anegdota.. kupila ja mužu i meni prije par godina solgar VM 75 i teta u ljekarni mi rekla da se ne uplasim ali da će urin biti flourescentno žuto zeleni.. i ja to naravno zaboravila reći mužu.. dolazi on s utakmice bljed, mora mi nešto reći, izgleda je bolestan, on je piskio i bilo je žuto zeleno i zvao je dečke i svi su bili u šoku i on ne zna ali nije dobro i sav jadan van sebe... Kad sam se ja počela smijati ajmeeeee 😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtb drago mi je da nije bio plod. Sad samo hrabro, ima da ovaj borac u tebi izgura miom 🍀🍀🤞🤞
Ja se javljam nakon histeroskopije, spavala sam ko tuka, nemam pojma ništa, sve je dobro prošlo, dr je rekao da nije bilo potrebe za intervencijom. Sad nakon par kapi krvi na ulošku i minimalni bolovi, još manji nego menstrualni. Idući ciklus, sredinom 4.mj FET 😊😊🥰🥰 idem i ja nadam se po svoju bebu
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Ericaa meni smrdi mokraća kad ubavim 2-3 dana za redom Q10 na Proxeed i Omegu... vjerojatno je to znak da je organizmu previše, pa višak popiškimo.
Mattan https://pinetools.com/invert-image-colors na ovaj link ubaci sliku svojeg testića, klikni invert, zumiraj sliku i vidjeti ćeš sjenu bez problema
Miss, MTB nekad jednostavno čovjek ne zna što da kaže... 🧸🧸
Jana85 sretno na FM sutra, ja sam obavila danas i puknuo mi je, jako lijepo se vidi to sve vidi. Ujutro sam imala bolove i znala sam da je to to, sad mi se samo potvrdilo. A ništ, možda u nadi promijem i ja nick ili profilušu... tim više što sam imala pre pre pre dobar keksić jutros
Mislim da bi sve prije postupka trebale odraditi koju folikulometriju, jer se tad vidi na koliko mm oni pucaju.. to je odlična informacija doktorima da znaju kada dati štopericu. Moj je očito puknuo na oko 20mm i definitivno ne smijem to zaboraviti prenijeti svojoj doktorici...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Manemoj jadan muž hvala na odgovoru, a onda je od tog jer zaista drugo mi niš ne pada napamet. Aurora, da, moguće da se sad nataložilo dovoljno svega pa višak ispišam, hvala ti
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav cure, sa susjedne teme 😁
Molila bi vas savjet/mišljenje 😊 Pokušavamo od 7/2020... kod MM je sve ok, kod mene endo (cista na lijevom jajniku), nisam nikada operirala endo, do 10.mj prosle godine nisam ni znala da je imam, AMH 36.6, svi ostali hormoni super, jajovodi prohodni.
Krenuli smo u BetuPlus. Kod doktorice B smo. Ona nam sada preporuča tempirane odnose do ljeta, od iduceg mjeseca ako ne bi zatrudnila sad bi isli na letrozol+tempirani odnosi. Pitala sam je za IVF, kaze da necemo o tome prije ljeta. Kako se to vama čini? Jel bi to bio dobar plan? Dijagnoza endo me baca u komu 😩 i najrađe bi odmah na IVF.
Inače, već dugo vremena pijem novalac prenatal, vitamin D, C, Mg, željezo... prehranu sam u potpunosti prilagodila endometriozi. Ima li jos nesto sto bi bilo dobro uvesti?
Hvala vam unaprijed 💗 I želim vam svu sreću od ❤
E cure, jeste vidile novu kolumnu Andree Andrassy?
Naša tema 😉.. zašto je nepristojno pitati kad će dijete.. meni je fora, bacite oko
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
ericaa, dobro je da guraš nakon uriniranja a ne nakon bljakice.
Lykka, ne znam ja u kojoj si ti klinici, ali ako si kod doktora Marinića, nisi u IVF.
Imaš na njihovom webu slike. Iako, promijenili su web i stavili nove slike, na ovoj mi Gić nije lijepo ispao. Valjda su ga namjerno poružnili jer ima previše klijentica
lavanya, dobro nam došla, brzo nam otišla - trudna. Ne znam što da ti kažem - plaćaš li ti to ili ideš preko HZZO?
manemoj, nisam čitala, iako je volim čitati. Budem bacila pogled.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji