Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    24. Ožujak 2021. 19:17

MTB ❤️🙏
    Ne stignem vas sve popratiti... Nije me bilo na netu cijeli dan. Nadam se da nema nekih losih vijesti. 
    Pitanje za trudnice koje osjete bebusku: jel osjetite vibracije unutar trbuha, onak kao da vibrira nesto i sta je to? Nisam to osjecala u prosloj trudnoci, ali tad je posteljica bila naprijed nisko pa sam i bebu slabije osjecala, sad je iza visoko i danas sam osjetila te vibracije oko pupka. Nista neugodno, ali meni novo. 🤷‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 19:18

Nirvana2020

MTB, drago mi je zbog nalaza, bit će sve super, ti daješ snagu svojoj bebi i ona tebi 🤗
    Ja sam danas puno bolje, kremica djeluje 😊

Drago mi je da ti je bolje.  Znam kako se to zna zakomplicirati, super da si brzo reagirala 
    Ako budeš imala nešto na sisama, mislim da će ti AuroraB rado pomoći, ona voli gledati slike sisa. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    24. Ožujak 2021. 19:24

AuroraB hvala ti za link, probala sam.. Vidi se nešto, ali doslovno se moram udubiti u to da bi skužila 🤷‍♀️
    Sutra ću biti pametnija...
    MTB sada još 2 dana do druge bete držimo fige 💖 Dobro zvuči za sada :)
    A što se tiče urina, meni je užasan od Fante i šparoga 😂😂😂😂 bljak, a za tablete nisam skužila 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Slee
    24. Ožujak 2021. 19:25

Mtb meni je gin rekla da taj oblik ne mora nista znaciti na pocetku, ali meni je bila skroooz deformirana pa je rekla u tom slucaju da misli da ipak nista
    Tuma da da cujemo se, jos je u Petrovoj i u komadu. Drze se, ali svaki dan je neizvjestan. Curila joj je plodna voda pa sad prate crp, ali decki su dobro i ona se drzi! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 19:26

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

MTB… Ufff uffff
    Iskreno nisam ni mislila da ti je ispao plod ili gestacijska jer identicno TO je iz mene ispadalo u ne normalnim kolicinama a nista nije ispalo sto je trebalo, pogotovo kad si rekla da te nije nista boljelo.. Zato sam i htjela, sliku toga i izgledalo mi je identicno mojim ugruscima…
    Jer meni je Kos rekao da kad to ispadne nema sanse ne osjetis grceve i bol da si cupas kosu od bolova💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️….
    Sretno dalje.. Dan po dan❤️❤️❤️

Zanimljivo, Gić mi je danas rekao da ne mora boljeti, da je to mit. Tko bi ga znao. Znam samo da je ono što je ispalo jučer fakat bilo ogromno, a na maternici se ne vidi od kuda bi to moglo biti.
    Dan po dan.

anabelaaa, ne zavodim ja njega, on jednostavno pada na moj šarm sad od sebe. Ne može si pomoći
    Nisam ga rješavala jer sam tek sa 40 saznala za njega, a onda je bilo kasno - rizično je vađenje tako velikog mioma jer može doći do komplikacija i onda se mora cijela maternica vaditi vani. Plus, nakon operacije minimalno 6 mjeseci ne smiješ zanijeti, a često i duže. I konačno, kad bi mi ga izvadili, skoro ništa od maternice ne bi ostalo, a ono malo što bi ostalo pitanje je koliko bi bilo receptivno za implantaciju.
    Jednostavno, I am screwed. Moram se kockati sa stanjem kakvo imam.
    Dobra stvar je da je jedno vrijeme bio i veći, skoro 6x6, sad je na nekih 4x4.

A Vidis ti to… Ja kad sam drugi dan nakon tableta dosla na ultrazvuk da vidimo sto je ostalo sam bila UVJERENA da je sve ispalo jer je to bilo strasno.. Pisala, sam.. Stajala pod tusom jer nije bilo smisla ulozak stavljati.. Cim sam mu rekla da me nije boljelo vidjela sam mu po faci da se negoduje u smislu da sumnja …
    Jer mi je dao konjske tablete protiv bolova a ja popila jednu reda radi 🙈…
    Mozda ovisi o visini trudnoće, ili ocito o ginekologu🙈😂😂…

Ne znam. On je rekao da je ovo moje premalo, da bi se gestacijska tek nazirala, da ne bi razaznala žumanjčanu, a plod se još ni ne nazire ni preko UZVa, tako da se većina golim okom ne vidi.
    Ali je mislio da je to to po opisu, i kad sam rekla da nisam sigurna jer nije bolilo, rekao je da ne mora boliti.
    Vjerojatno ovisi o veličini.

💔💔💔

Ruska1986
    24. Ožujak 2021. 19:28

🌼TiKi🌼

MTB ❤️🙏
    Ne stignem vas sve popratiti… Nije me bilo na netu cijeli dan. Nadam se da nema nekih losih vijesti.
    Pitanje za trudnice koje osjete bebusku: jel osjetite vibracije unutar trbuha, onak kao da vibrira nesto i sta je to? Nisam to osjecala u prosloj trudnoci, ali tad je posteljica bila naprijed nisko pa sam i bebu slabije osjecala, sad je iza visoko i danas sam osjetila te vibracije oko pupka. Nista neugodno, ali meni novo. 🤷‍♀️

Mislim da ti je to sve beba 🙂 meni su u pocetku bili ti mjehurici, koje sam u pocetku osjecala. Kako je beba rasla, tako su pokreti postali jaci i konkretniji. To vibriranje i je kao ovi moji mjehurici, beba ima dosta mjesta pa luduje 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌼TiKi🌼
    24. Ožujak 2021. 19:32

Ruska ma mene ona vec lupa, to osjetim, al ovo je bilo bas cudno kao da je netko upalio vibrator kod pupka 😂😂. Mozda se igra s pupcanom 🤔

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Ana26
    24. Ožujak 2021. 19:33

MTB baš mi je drago što se beba zakačila i ne pušta svoju mamicu, a beta je top. Navijam i molim za vas! 🙏💞
    Mattan i ja vidim crtu. Navijamo da sutra lijepo tamni.
    Manemoj baš sam se nasmijala zbog tvog muža. Mogu misliti koliko je bio zabrinut.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Dia85

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hvala cure, sa ovakcim čoporom je sve puno lakše.

Anitram-3,Slee, izgleda kao kad se nacrta suza, u jednu stranu ide skroz u špic. Nije lijepo ovalna.

Dia85, ajde Gića pitaj možeš li se upisati. Meni je rekao da to nije problem i ja sam unaprijed bila upisana za peti mjesec iako sam išla sad. Načelno smo dogovorili da ću se upisati i za dalje kad im se otvore termini.Ja ništa ne pregovaram sa sestrama, sve pričam s njim.
    Što se para tiče, na zadnjem računu je pisalo UZV, na ovome ginekološki pregled + UZV.

Nina985Aura, ali ne pije mi se normabel.
    Plus ne mogu spavati do prekosutra, moram raditi.

Lykka, da, dobro si ga našla. Ja ga od milja zovem Gić, vi ga smijete zvati G.BAJO1, kažeš, ne tražiš ti savršenog zeta, samo poslušnog.anabelaaaa, nalazi se sa prednje strane maternice i izdeformirao ju je. Sam po sebi nije problem, ali moj je prevelik + beba se smjestila točno kraj njega.

MTB, njega sam i pitala da potvrdim raniji dogovor da sam negdje u planu do 6.mjeseca, a on me na nju uputio, očito je neka frka nastala u zadnje vrijeme s HZZO terminima ili je zaboravio kaj smo se dogovorili..kak je to bilo na izlazu, nisam se ni snašla već me pred šeficu doveo..al ok, možda tak treba bit

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Slee

Mtbmeni je gin rekla da taj oblik ne mora nista znaciti na pocetku, ali meni je bila skroooz deformirana pa je rekla u tom slucaju da misli da ipak nista
    Tuma da da cujemo se, jos je u Petrovoj i u komadu. Drze se, ali svaki dan je neizvjestan. Curila joj je plodna voda pa sad prate crp, ali decki su dobro i ona se drzi!

I on je rekao da mu nužno ne znači loše, jer mi je maternica sva malo deformirana i nategnuta i da je možda radi toga.
    Ali nije sretan, prije dva dana je bilo ljepši, ovalniji oblik.
    Vidjet ćemo. Vjerujemo u najbolje.  Dok ne vidi srce ne možemo ništa procijeniti.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.