Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    24. Ožujak 2021. 18:52

Mtb bit ce to sve super na kraju 🥰 a sta se doktora tice boljeg nisam mogla izabrati 🤣🥰🥰

sanjass322@gmail.com

Nina985
    24. Ožujak 2021. 18:53

Tuma

MTB super za betu. Navijamo za dalje da sve bude kako treba i da se bebica idućih 8 mj ne da iz mame🤞🥰
    Slee ti se čuješ sa Simbom? Jel ima kakvih novosti kod nje? Zadnje nam je rekla da ju planiraju porodit između 15.3.i 15.4., pa kako napreduju? 😊
    Nina985 a jesi vraćala 3dnevne ili 5dnevne? Koji dan od transfera ti je? Možda da probaš sutra s prvim jutarnjim…
    Nada 5 oplodenih je i dalje super broj. Neka ovaj put budu kvalitetnije stanice i lijepo neka opstanu i razvijaju se.
    Miss slikni sam sutra frizuru 😊🥰

5-dnevne, danas mi je 8dt,  s tim da sam test radila sad poslijepodne, ali sam zadnji put na wc-u bila ujutro pa je prošlo nekih 7-8 h. Sutra ću ponoviti ali se iskreno ne nadam s obzirom na bolove jer ja imam baš jake grčeve 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Tuma
    24. Ožujak 2021. 18:58

Nina985

Tuma

MTB super za betu. Navijamo za dalje da sve bude kako treba i da se bebica idućih 8 mj ne da iz mame🤞🥰
    Slee ti se čuješ sa Simbom? Jel ima kakvih novosti kod nje? Zadnje nam je rekla da ju planiraju porodit između 15.3.i 15.4., pa kako napreduju? 😊
    Nina985 a jesi vraćala 3dnevne ili 5dnevne? Koji dan od transfera ti je? Možda da probaš sutra s prvim jutarnjim…
    Nada 5 oplodenih je i dalje super broj. Neka ovaj put budu kvalitetnije stanice i lijepo neka opstanu i razvijaju se.
    Miss slikni sam sutra frizuru 😊🥰

5-dnevne, danas mi je 8dt, s tim da sam test radila sad poslijepodne, ali sam zadnji put na wc-u bila ujutro pa je prošlo nekih 7-8 h. Sutra ću ponoviti ali se iskreno ne nadam s obzirom na bolove jer ja imam baš jake grčeve

Da, onda vjerojatno ništa nažalost 😟 ali ajde pričekaj još do sutra i nadajmo se da te sutrašnji ipak pozitivno iznenadi 🤞❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 19:00

Hvala cure, sa ovakcim čoporom je sve puno lakše.

Anitram-3,  

Slee, izgleda kao kad se nacrta suza, u jednu stranu ide skroz u špic. Nije lijepo ovalna.

Dia85, ajde Gića pitaj možeš li se upisati. Meni je rekao da to nije problem i ja sam unaprijed bila upisana za peti mjesec iako sam išla sad. Načelno smo dogovorili da ću se upisati i za dalje kad im se otvore termini. Ja ništa ne pregovaram sa sestrama, sve pričam s njim.
    Što se para tiče, na zadnjem računu je pisalo UZV, na ovome ginekološki pregled + UZV. 

Nina985 

Aura, ali ne pije mi se normabel. 
    Plus ne mogu spavati do prekosutra, moram raditi.

Lykka, da, dobro si ga našla. Ja ga od milja zovem Gić, vi ga smijete zvati G. 

BAJO1, kažeš, ne tražiš ti savršenog zeta, samo poslušnog. 

anabelaaaa, nalazi se sa prednje strane maternice i izdeformirao ju je. Sam po sebi nije problem, ali moj je prevelik + beba se smjestila točno kraj njega.

💔💔💔

petra30
    24. Ožujak 2021. 19:01

Mtb drago mi je da je pregled dobro prosao❤️. Vidim i beta je stigla super♥️. Navijamo za best case scenario🥰! 
    Manemoj- bas sam procitala kolumnu 👌😊.
    Aurora- moramo se i mi malo hvalit s doktorima, da  famozni Gić ne pokupi bas svu slavu 😉.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

BAJOMA
    24. Ožujak 2021. 19:05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Anitram-3,Slee, izgleda kao kad se nacrta suza, u jednu stranu ide skroz u špic. Nije lijepo ovalna.

Dia85, ajde Gića pitaj možeš li se upisati. Meni je rekao da to nije problem i ja sam unaprijed bila upisana za peti mjesec iako sam išla sad. Načelno smo dogovorili da ću se upisati i za dalje kad im se otvore termini.Ja ništa ne pregovaram sa sestrama, sve pričam s njim.
    Što se para tiče, na zadnjem računu je pisalo UZV, na ovome ginekološki pregled + UZV.

Nina985Aura, ali ne pije mi se normabel.

Lykka, da, dobro si ga našla. Ja ga od milja zovem Gić, vi ga smijete zvati G.BAJO1, kažeš, ne tražiš ti savršenog zeta, samo poslušnog.anabelaaaa, nalazi se sa prednje strane maternice i izdeformirao ju je. Sam po sebi nije problem, ali moj je prevelik + beba se smjestila točno kraj njega.

Hebes savršenstvo 😜

anabelaaaa
    24. Ožujak 2021. 19:08

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Anitram-3,Slee, izgleda kao kad se nacrta suza, u jednu stranu ide skroz u špic. Nije lijepo ovalna.

Dia85, ajde Gića pitaj možeš li se upisati. Meni je rekao da to nije problem i ja sam unaprijed bila upisana za peti mjesec iako sam išla sad. Načelno smo dogovorili da ću se upisati i za dalje kad im se otvore termini.Ja ništa ne pregovaram sa sestrama, sve pričam s njim.

Nina985Aura, ali ne pije mi se normabel.

Lykka, da, dobro si ga našla. Ja ga od milja zovem Gić, vi ga smijete zvati G.BAJO1, kažeš, ne tražiš ti savršenog zeta, samo poslušnog.anabelaaaa, nalazi se sa prednje strane maternice i izdeformirao ju je. Sam po sebi nije problem, ali moj je prevelik + beba se smjestila točno kraj njega.

Zasto ga nisi rjesavala ranije?😏Da li se povecao stimulacijom ili ranije?
    Hvala za odgovor.Uz tog svog dobrog Gića 😁 bice to sve dobro, ne sumnjam.Samo ne smijes prestati da ga zavodis I da se osjecas manje pozeljno kad pupo krene da raste..😁

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

sbjelisi
    24. Ožujak 2021. 19:13

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Došla beta, 4914. Prije pet dana je bila 2006. S obzirom na to da se sad dupla svaka 3-4 dana, rekla bih da je to dobro. Gić se složio da je dobro. Sad čekamo kakva će biti za dva dana.

Juuuuuuuupiiiii
    Znala sam 😎

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 19:13

Lucka007

MTB… Ufff uffff
    Iskreno nisam ni mislila da ti je ispao plod ili gestacijska jer identicno TO je iz mene ispadalo u ne normalnim kolicinama a nista nije ispalo sto je trebalo, pogotovo kad si rekla da te nije nista boljelo.. Zato sam i htjela, sliku toga i izgledalo mi je identicno mojim ugruscima…
    Jer meni je Kos rekao da kad to ispadne nema sanse ne osjetis grceve i bol da si cupas kosu od bolova💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️….
    Sretno dalje.. Dan po dan❤️❤️❤️

Zanimljivo, Gić mi je danas rekao da ne mora boljeti, da je to mit. Tko bi ga znao. Znam samo da je ono što je ispalo jučer fakat bilo ogromno, a na maternici se ne vidi od kuda bi to moglo biti. 
    Dan po dan.

anabelaaa, ne zavodim ja njega, on jednostavno pada na moj šarm sad od sebe. Ne može si pomoći 
    Nisam ga rješavala jer sam tek sa 40 saznala za njega, a onda je bilo kasno - rizično je vađenje tako velikog mioma jer može doći do komplikacija i onda se mora cijela maternica vaditi vani. Plus, nakon operacije minimalno 6 mjeseci ne smiješ zanijeti, a često i duže. I konačno, kad bi mi ga izvadili, skoro ništa od maternice ne bi ostalo, a ono malo što bi ostalo pitanje je koliko bi bilo receptivno za implantaciju.
    Jednostavno, I am screwed. Moram se kockati sa stanjem kakvo imam.
    Dobra stvar je da je jedno vrijeme bio i veći, skoro 6x6, sad je na nekih 4x4.

💔💔💔

Nirvana2024
    24. Ožujak 2021. 19:15

MTB, drago mi je zbog nalaza, bit će sve super, ti daješ snagu svojoj bebi i ona tebi 🤗
    Ja sam danas puno bolje, kremica djeluje 😊

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.