Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    24. Ožujak 2021. 17:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hvala cure svima. Baš ste divne.
    Betu i dalje čekam.
    Kao dokaz da nisam brijala jučer, i Gić je vjerovao da je to bio plod i ugodno se iznenadio kad je vidio GV. Prvo mi je napravio pregled sa špekulumom i počistio hrpu ugrušaka (inače, to nisam ni podijelila danas, cijelo jutro mi ispadaju ugrušci, ali normalne veličine pa se oko toga nisam uzrujavala). Već je krenuo u lamentiranje što ćemo sad, jer je situacija baš loše izgledala, a onda mi ga je tutnuo () i rekao Aha!!! Pa vi ste još trudni!!!
    Enivej, sad nemamo što osim čekati i provjeriti te bete da vidimo razvija li se plod.
    A beba je dobila ČETIRI vrste sladoleda koje čekaju u freezeru da mama nađe vremena da ih mazne

VI ste trudni ❤
    Predivno ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    24. Ožujak 2021. 17:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, dobro je da guraš nakon uriniranja a ne nakon bljakice.Lykka, ne znam ja u kojoj si ti klinici, ali ako si kod doktora Marinića, nisi u IVF.
    Imaš na njihovom webu slike. Iako, promijenili su web i stavili nove slike, na ovoj mi Gić nije lijepo ispao. Valjda su ga namjerno poružnili jer ima previše klijenticalavanya, dobro nam došla, brzo nam otišla - trudna. Ne znam što da ti kažem - plaćaš li ti to ili ideš preko HZZO?

manemoj, nisam čitala, iako je volim čitati. Budem bacila pogled.

Manemoj kolumna je simpa, nju inače previše ne volim iako najčešće pročitam kolumnu, antipatična mi je na TV, za čitat je ok. Ali da, dobro je rekla, takva pitanja su ono, na milijon načina nepotrebna i ljudi to ne mogu shvatiti

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 17:40

Došla beta, 4914. Prije pet dana je bila 2006. S obzirom na to da se sad dupla svaka 3-4 dana, rekla bih da je to dobro. Gić se složio da je dobro. Sad čekamo kakva će biti za dva dana.

💔💔💔

Ruska1986
    24. Ožujak 2021. 17:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Došla beta, 4914. Prije pet dana je bila 2006. S obzirom na to da se sad dupla svaka 3-4 dana, rekla bih da je to dobro. Gić se složio da je dobro. Sad čekamo kakva će biti za dva dana.

Mene zanima kako si ti? Beta je dobra, a jos ako i G potvrdio, nema dalje 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

24. Ožujak 2021. 17:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, dobro je da guraš nakon uriniranja a ne nakon bljakice.Lykka, ne znam ja u kojoj si ti klinici, ali ako si kod doktora Marinića, nisi u IVF.
    Imaš na njihovom webu slike. Iako, promijenili su web i stavili nove slike, na ovoj mi Gić nije lijepo ispao. Valjda su ga namjerno poružnili jer ima previše klijenticalavanya, dobro nam došla, brzo nam otišla - trudna. Ne znam što da ti kažem - plaćaš li ti to ili ideš preko HZZO?

Ako bi išli u postupak onda bi preko HZZO. 

Ruska1986
    24. Ožujak 2021. 17:46

MISS

D_Štoperica svaka bi od nas tako jer jednostavno nemas izbora 🤦 punooo mi pomogne Tiki i njeni savjeti jer ipak ima iza sebe traumu, vjecno je gnjavim privatno sa 100pitsnja ali uvijek je voljna pomoci i lakse mi je kad imas nekoga koga isto ili slicno boli..ali ja sam sigurna da cemo nas dvije sve to izgurat do kraja.💪💪
    Uvijek pricam sa svojim bebacem di ce ga mama sve vodit i kako cemo uzivat samo neka sve ovo skupa izguramo bar do 37.tj ❤️❤️❤️

Ma ti si 👑, treba to sve izdrzat... Ali eto, jos manje od pola puta nas ceka 🤗🤗🤗 proletit ce to, vidjet ces 🙂❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

ericaa
    24. Ožujak 2021. 17:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Odlično za betu.  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 17:49

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Mene zanima kako si ti? Beta je dobra, a jos ako i G potvrdio, nema dalje 💜❤

OK. Stvarno. Naravno da ima ta neizvjesnost, ali jebiga. Ni prva ni zadnja na ovoj temi. Za sad sam trudna, nadam se da će potrajati. Pomaže što je krvarenje normalnjikavo i što su ugruščići mali. I nema toga puno.
    Inače, umirilo me je i to što mi je pokazao gdje se beba smjestila (iza je) i gdje je miom (od naprijed) i objasnio da su svi oštri bolovi koje osjećam od mioma. Detaljno je pogledao endometrij oko bebe, izgleda lijepo. E sad, hoće li miom napraviti sranje i je li ga već napravio, to ne možemo znati, ostaje nam da se ovdje družimo i zabavljamo i nadamo se da neću morati na kontrolu prije dogovorene srijede.
    Inače, danas sam za isti pregled kao i prije 2 dana platila duplo više, i ona nadrkanka se skoro posvađala sa mnom kad sam pitala otkud sad 650kn za UZV. Mislim da ću idući put pitati Gića da mi objasni koji pregled je što, s njom se baš i ne želim raspravljati.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 17:50

lavanya 🌷 🔜🤰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ako bi išli u postupak onda bi preko HZZO.

Ne znam ti pomoći. Mlada si pa ti po tome nije žurba. S druge strane, endometrioza ti skraćuje godine plodnosti pa nije ni da ti se zajebava sto godina bezveze.
    Međutim, stimulacija je znala nekim curama potaknuti endometriozu tako da... možda bih pitala drugo mišljenje čisto da budem sigurna.

💔💔💔

Ruska1986
    24. Ožujak 2021. 17:53

CarpeDiem

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Imamo GV. Deformirana je što može a ne mora značiti ništa. Brine ga miom, čudno izgleda. Best case scenario je da miom odumire. Worst case da beba odlazi. Kontrola za 7 dana. Moram vaditi betu danas i za 2 dana da provjerimo ovu drugu hipotezu jer ga brine ta GV.
    Hvala svima na navijanju, sad idem malo off.

Izvinite što upadam na vasu temu, sasvim slučajno sam se našla sinoć ovdje I ispratila cijelu situaciju, izmolila krunicu, i cijelo jutro dolazila da vidim da li je sve ok. 🙏 Bilo mi je jako neprijatno sinoć da upadnem, ali evo sad sam morala jer mi je tako drago da ono sinoć nije bio plod, I da je ipak s te strane sve ok. Poznam osobno ženu koja je iznjela trudnoću sa velikim miomom i bez stitne. (Skoro cijelu trudnoću su joj mazili miom misleći da je beba) izgurala je i rodila zdravog dječaka!
    Drzim fige i šaljem pozitivne misli za betu, plod, glupi miom i sve ostalo. Kako za tebe tako i za sve ostale cure 🙌

Predivno 💜❤ svaka cast

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.