Ruska ma mene ona vec lupa, to osjetim, al ovo je bilo bas cudno kao da je netko upalio vibrator kod pupka 😂😂. Mozda se igra s pupcanom 🤔
Moze bit! Znaju se igrat sa pupcanom... A mozda stuca?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Piškila sam sad i test je negativan, a jajnik me rasteže da imam osjećaj da će menga svaki čas kroz sve žive otvore krenuti van.
☹️☹️☹️ I mene boli kao pred mengu.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Vecer hrabrice moje 💗
Danas sam prvi put usla na vol5 i ostala ugodno iznenadjena samim pocetkom teme, svaka cast MTBica 💪🏻. Vidim uveli ste i neke nove izraze pa dok to sve polovim 😵
Ne znam tko je jos od cura sa vol 1,2,3 aktualan sada, pa ne znam da li me se neka sjeca 🤷🏻♀️, ali sam se danas rasplakala kad sam vidjela i svoje ime medju trudnicama na vasoj listi 🤗🥰
...
Ugl.. Pridruzujem vam se na ovoj temi, u ponedjeljak sam narucena na konsultacije za dalje..
.
Ugl.. Prvi je bebac uspio akon 13 god iscekivanja iz drugog postupka u fresh et, bio je hatching blastocista 💪🏻.
Izmedju je bila jedna operacija sactosalpinksa, koji je vjv ubijao sve u maternici, sa hrpom cisti i priraslica 🙈, pa odgadjanja fetova zbog hrpe cisti iz mjeseca u mjesec. Muz los spermiogram oligo 🤷🏻♀️
.
Imam jos 2+1.. Pa cemo vidjeti da li ce uspjeti ili ne 🤷🏻♀️
.
Sad se nadam da cu vas uspjet polovit pa vam se pridruziti. 😘
I da, ja sam pitala Kosa koji jarac su ti ugrusci, od cega, ako sve stoji na mjestu..i plod i gestacijska i SVE…
Rekao mi je da je to ustajala krv koja bi inace mengom otisla samo sad eto stoji u MENI jer mi tijelo ne registrira da nije trudno🤔
.. Samo mi ni to nije jasno, sto onda kad si trudan nema tu ustajale krvi, otkud ti ugrusci koji doslovno izgledaju kao jetrica🙈….
Meni je rekao da ne može znati, jer kad sve ispadne, onda ne vidi otkuda je krenulo. Da dođem prije nego ispadne, onda bi se vidjelo gdje se koncentriralo. Pažljivo je proučio endo oko zametka, to je izgledalo OK. Kaže, možda je neki hematom koji je iscurio i očistio se. Možda je otpalo sa mioma, jer mu jako čudno izgleda - a ne može ga dobro proučiti osim da me razreže, otvori mi utrobu i prouči ga Ali površina mioma ne izgleda kako bi trebala izgledati (trebala bi izgledati homogeno, a meni izgleda heterogeno, svaki dio je drukčiji). Vidjet ćemo. Ali ono što je ispalo iz mene po meni nije samo usirena krv, to je kao organ bilo. Još mi je fridgeu
možda se ohrabrim to rasčetvoriti sad kad znam da nije plod.
💔💔💔
Ruska pa ne znam, ne znam kak se osjeca to stucanje 🤷♀️. Uglavnom je naucila raditi nesto drugacije osim lupkati 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska ma mene ona vec lupa, to osjetim, al ovo je bilo bas cudno kao da je netko upalio vibrator kod pupka 😂😂. Mozda se igra s pupcanom 🤔
kae, i ti si zagorila? maziš se vibratorom po pupku? pripazi, možeš ostati dodatno trudna tako
💔💔💔
Samo da nabrzinu javim, imamo jednu bebu, jedno srceko❤️
Dobila pruloton, nema hematoma i nezz zasto smedjarim i povremeno krvuckam.
Nadamo se pozitivnom ishodu, jako me strah😔
Jeeej, cestitam meto 😍🌹❤️
Bit ce sve dobro, nadam se da ti je malo lakse sada 🙏❤️
Super, nek bude sve u redu... 🙏🙂
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Vecer hrabrice moje 💗
Danas sam prvi put usla na vol5 i ostala ugodno iznenadjena samim pocetkom teme, svaka cast MTBica 💪🏻. Vidim uveli ste i neke nove izraze pa dok to sve polovim 😵
Ne znam tko je jos od cura sa vol 1,2,3 aktualan sada, pa ne znam da li me se neka sjeca 🤷🏻♀️, ali sam se danas rasplakala kad sam vidjela i svoje ime medju trudnicama na vasoj listi 🤗🥰
…
Ugl.. Pridruzujem vam se na ovoj temi, u ponedjeljak sam narucena na konsultacije za dalje..
.
Ugl.. Prvi je bebac uspio akon 13 god iscekivanja iz drugog postupka u fresh et, bio je hatching blastocista 💪🏻.
Izmedju je bila jedna operacija sactosalpinksa, koji je vjv ubijao sve u maternici, sa hrpom cisti i priraslica 🙈, pa odgadjanja fetova zbog hrpe cisti iz mjeseca u mjesec. Muz los spermiogram oligo 🤷🏻♀️
.
.
Boooook!!! Baš sam sretna da te vidim. Ja sam pročitala većinu starih Vol, tako da imam osjećaj da vas sve znam.
Od ekipe koja je upisala u tvoje vrijeme, ovdje su Nadalica (rodila je, ali nas zajebava), Meto (taman ostala trudna), vuky, Bozma (koja sad pauzira), Lara Wolf/Nymeria, Anitram (taman je počela pisati kad si ti zatrudnila) ...
Koji su ti planovi? Kad ideš na FET? Gdje? Pripremaš li se prije toga?
💔💔💔
MTB ❤️🙏
Ne stignem vas sve popratiti… Nije me bilo na netu cijeli dan. Nadam se da nema nekih losih vijesti.
Pitanje za trudnice koje osjete bebusku: jel osjetite vibracije unutar trbuha, onak kao da vibrira nesto i sta je to? Nisam to osjecala u prosloj trudnoci, ali tad je posteljica bila naprijed nisko pa sam i bebu slabije osjecala, sad je iza visoko i danas sam osjetila te vibracije oko pupka. Nista neugodno, ali meni novo. 🤷♀️
Mislim da ti je to sve beba 🙂 meni su u pocetku bili ti mjehurici, koje sam u pocetku osjecala. Kako je beba rasla, tako su pokreti postali jaci i konkretniji. To vibriranje i je kao ovi moji mjehurici, beba ima dosta mjesta pa luduje 🙂
I meni vibrira ponekad, čitala sam da natezu pupčanu vrpcu i igraju se s njom kad vibrira 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Vecer hrabrice moje 💗
…
.
.
.
Dobro nam se vratila ❤💜❤💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji