D_Štoperica svaka bi od nas tako jer jednostavno nemas izbora 🤦 punooo mi pomogne Tiki i njeni savjeti jer ipak ima iza sebe traumu, vjecno je gnjavim privatno sa 100pitsnja ali uvijek je voljna pomoci i lakse mi je kad imas nekoga koga isto ili slicno boli..ali ja sam sigurna da cemo nas dvije sve to izgurat do kraja.💪💪
Uvijek pricam sa svojim bebacem di ce ga mama sve vodit i kako cemo uzivat samo neka sve ovo skupa izguramo bar do 37.tj ❤️❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Hvala cure sve i jednoj na podršci, najbolje ste!!!
Mislim pozitivno i nadam se najboljem, transfer je u subotu.
MISS svaka tebi čast, treba to sve izgurati toliko dugo, ali nagrada će zato biti predivna, poluvrijeme si pregurala
CapreDiem baš lijepo od tebe, hvala na molitvama. I nemoj se ispričavati na upadanju, takav upad je uvijek dobrodošao
D_Štoperica svaka bi od nas tako jer jednostavno nemas izbora 🤦 punooo mi pomogne Tiki i njeni savjeti jer ipak ima iza sebe traumu, vjecno je gnjavim privatno sa 100pitsnja ali uvijek je voljna pomoci i lakse mi je kad imas nekoga koga isto ili slicno boli..ali ja sam sigurna da cemo nas dvije sve to izgurat do kraja.💪💪
Uvijek pricam sa svojim bebacem di ce ga mama sve vodit i kako cemo uzivat samo neka sve ovo skupa izguramo bar do 37.tj ❤️❤️❤️
Ja u to uopće ne sumnjam, još malo pa ćeš ti nama slat slike tamo s mora, kako piješ kavu i ljuljas kolica 🥰🙏 teško je sad, ali proći će! A za cilj je vrijedno. I ja sam baš željna hodanja u okolo, po dućanima, sladoleda, torti, slatkog općenito, kava. Inače sam društvena osoba da muž i ja nikad nismo doma, uvijek smo kod nekog il negdje 🙈 proći će to sve, znam da ti ide jako sporo ali doći će i to, nakon toliko žrtve mora se isplatitii 😙😁❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
sanjass, jako dobar doktor, lijepo si izabrala!
Marinela87, woooooohooooo, super vijesti!!!!
Matkiša, žao mi je. Ako ti je lakše, ni ja ništa ne vidim. Ali ja sam ćorava i ja vidim samo prave crte, sjene ne vidim.
nada86, ovih pet koje su se ulovili su pobjednici!!!!
Miss, neego, koju ti to frizuricu sutra rješavaš?
CarpeDiem, ma nikad nije glupo uletiti, pogotovo kad imaš lijepe riječi. Hvala ti na lijepom primjeru.
💔💔💔
Women Name, Inter, Nada daa,to i mene tjesi..pola smo prosli, jos pola treba izgurati. Uspit cemo mi to,a onda cu vas bombardirati sa slikama s mora 😁😁
Hvala cure na podrsci,uz vas je sve punoo lakse.
MTB zasad onu gornju, donju jos uvijem rijesavam sama 🤦🤦 haha,nadam se da cu to izgurati sutra..kontam ako me danas boli da ce sutra bit dan pauze .😂😂
Kako si ti?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Hvala cure svima. Baš ste divne.
Betu i dalje čekam.
Kao dokaz da nisam brijala jučer, i Gić je vjerovao da je to bio plod i ugodno se iznenadio kad je vidio GV. Prvo mi je napravio pregled sa špekulumom i počistio hrpu ugrušaka (inače, to nisam ni podijelila danas, cijelo jutro mi ispadaju ugrušci, ali normalne veličine pa se oko toga nisam uzrujavala). Već je krenuo u lamentiranje što ćemo sad, jer je situacija baš loše izgledala, a onda mi ga je tutnuo () i rekao Aha!!! Pa vi ste još trudni!!!
Enivej, sad nemamo što osim čekati i provjeriti te bete da vidimo razvija li se plod.
A beba je dobila ČETIRI vrste sladoleda koje čekaju u freezeru da mama nađe vremena da ih mazne
💔💔💔
MTB gdje si vadila betu? Šta kažu kad bi trebala biti?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Breyer, oko 14. Rekli su da će do 19 doći.
💔💔💔
Breyer, oko 14. Rekli su da će do 19 doći.
Jesi im rekla hitno? Ja za betu uvijek kažem da mi je hitno pa bude kroz sat vremena..
A niš.. čekamo
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
TumaAnksimoronda, i ja idem za početak samo na čisti Menopur 225, malo me strah jer cure ili super regiraju ili nikako… Ja se nadam da ćemo nas dvije biti među onim prvima!
Petra30 mogla si nešto ružno napisati o doktorici, sad će nam sve curke navaliti na njuKao na Gića.. Neki dan dok sam bila na konzultacijama je neka curka preko telefona tražila kozultacije baš kod njega, pitam se zašto
Jana85isto je predloženo i meni; tempirani s folikulometrijama dva tri mjeseca, ali ja ću odraditi samo jedan, taman koliko mi tijelu treba vremena da ide u novu punu stimulaciju (prošlo je realno tek 3.5mj od zadnje+ laparaskopija i izvanmaternična)… Danas idem na drugu FM, prekjučer mi je bio folikul 18.7mm i to na strani gdje imam jajovod, pa ajde da dam šansu. Baš me zanima da li je puknuo jutros kad sam sumnjala da je ili nije
Tirelessdržimo palčeve za UZV, bude sve dobro sada
Manemoj"fućkaš" posao i kolege… Misli sada isključivo na sebe i bebu, zaslužila si to
Drzim fige za ovaj ciklus 🤞💕 Ja sutra idem na folikulometriju, ovaj cikus je na strani gdje je ovaj dobar jajovod 🙏 Ne znam samo mogu li ja pitati ako ne uspije iduca 3 mj da me stavi ranije za IVF.
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Sortiraj odgovore
Najstariji