Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 16:31

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTB gdje si vadila betu? Šta kažu kad bi trebala biti?

Breyer, oko 14. Rekli su da će do 19 doći.

Jesi im rekla hitno? Ja za betu uvijek kažem da mi je hitno pa bude kroz sat vremena..
    A niš.. čekamo

Ti si im draža od mene, meni uvijek pošalju minutu prije kraja radnog vremena 

💔💔💔

• Jana85
    24. Ožujak 2021. 16:34

manemoj

Hvala vam cure, uvijek ste tu da utjesite dok dramim 🙈
    Sad sam bila na WC i nema ničega.. nadam se da je ono bila neka zaostala žilica.. samo opet traume od odlaska na WC..
    Bome, moram reći.. oduvijek sam zamišljala samo da test i bete budu ok pa se mogu opustiti ali stvarno ovdje nema opuštanja.. i pričala s prijateljicom koja je spontano zatrudnila i rekla da joj je isto bilo, panika pred svaki pregled i da je to skroz normalno. Filmovi nam serviraju skroz lažnu sliku a ja im sve vjerovala 😂😂😂
    U filmu jednom povratis, onda začuđeno gledaš u kameru i panicno tražiš po rokovniku, skuzis da si trudna, odeš na pregled, odmah imaš trbuh i do kraja ti svi gore kako sjajis… Bome kod mene ništa tako išlo nije 😂😂😂😂

Bome 😂 tocno to za filmove 😂 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

BAJOMA
    24. Ožujak 2021. 16:37

Manemoj na kraju ce bit ako u trudnoci ne krvariš il smeđariš nije dobra trudnoca🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

• Jana85
    24. Ožujak 2021. 16:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hvala cure svima. Baš ste divne.
    Betu i dalje čekam.
    Kao dokaz da nisam brijala jučer, i Gić je vjerovao da je to bio plod i ugodno se iznenadio kad je vidio GV. Prvo mi je napravio pregled sa špekulumom i počistio hrpu ugrušaka (inače, to nisam ni podijelila danas, cijelo jutro mi ispadaju ugrušci, ali normalne veličine pa se oko toga nisam uzrujavala). Već je krenuo u lamentiranje što ćemo sad, jer je situacija baš loše izgledala, a onda mi ga je tutnuo () i rekao Aha!!! Pa vi ste još trudni!!!
    Enivej, sad nemamo što osim čekati i provjeriti te bete da vidimo razvija li se plod.
    A beba je dobila ČETIRI vrste sladoleda koje čekaju u freezeru da mama nađe vremena da ih mazne

🙏💕💕💕

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

manemoj
    24. Ožujak 2021. 16:53

MTB ja ti uvijek napravim dramu i gledam dok klikce hitno 😅
    Bajo ajme.. ma samo nek on meni u utorak opet potvrdi da je sve ok i nek ja onda smedjarim, nema veze.. sad me više brine jer je stalo pa opet krenulo a i realno, sad to već baš dugo traje. I jučer me prepale cure kad su pričale da im je krenulo dva dana smedjarenje pa spontani... Nadam se da je beba tvrdoglava na mamu i da se ne da 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 16:56

manemoj

Ja sam fina dama, ja ne dramatiziram. 

💔💔💔

ericaa
    24. Ožujak 2021. 17:00

Curke, je li kojoj mokraća promijenila miris? Od kad sam uvela omega 3-6-9, D3 i prenatal od Solgara zadnih 8 dana cca ima drugačiji miris bez obzira na doba dana. Prije sam pila samo prenatal od Novalaca i to nisam primijetila. Ne jedem ciklu

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    24. Ožujak 2021. 17:02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Ja sam fina dama, ja ne dramatiziram.

Ja već godinama nisam fina dama 😂😂 nekad davno sam bila, rijetki se sjećaju 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ericaa
    24. Ožujak 2021. 17:03

U biti to pijem već skoro mjesec dana pa me zanima je li moglo sada doći do reakcije kad se nagomilali suplementi? Jer sam čitala da je moguće da on nekih multivitamina se promijeni mokraća. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Dia85
    24. Ožujak 2021. 17:10

Mtb sretna sam da nije plod, sad opet puno iščekivanja, al to ćemo skupa
    Nada mozda je stvarno sada manje stanica bolje kvalitete, a beba je među njima sigurno 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.