Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    24. Ožujak 2021. 15:03

BAJO1

Evo ovdi se jos bolje vidi
    Matan 🤞🙏🏻🤞🤞 da tamni

Bome se vidi 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    24. Ožujak 2021. 15:06

nada86

Ruska1986

nada86

Ja sam danas zvala da vidim kako je prošla oplodnja, 5 ih se samo oplodilo od 10. Malo sam pala jer mi nije nikad bio tako loš rezultat oplodnje, ali pokušavam biti pozitivna, sigurno će jedna od njih biti naša bebica 🙏
    Pusa cure i sretno svima 😘

Sigurno je tvoja beba tu, ako ne i dvije ili tri ❤💜

Iz tvojih usta u Božije uši… Brinem jer iako količinski uvijek dobijem dosta stanica, kvaliteta je uvijek onako, jadno…
    Šta radi mala gimnastičarka, jel planira brzo vani?

Ha, mozda je ovaj put bas obrnuto! Manje ih je, al je bolja kvaliteta, sta je u svakom slucaju bolje 🙂 kad ti je transfer onda? Gimmasticarka luduje, sad se malo primirila... 🙂🙂 ne dam joj van jos ovaj tjedan, a od slij nek lagano planira izlazak 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MISS
    24. Ožujak 2021. 15:08

Mattan da,da,nesto se lagaaanoo nadzire..drzim fige da potamni.🙏
    Pami da, cesto se moze pomijesati sa crijevima pogotovo ko ti stolic nije uredna onda nastane buckuris unutra..bas primjetim koliko mi je pritisak jaci kad nisam bila 2 dana u wc.
    Women Name daaa,bilo bi lijepo da bar 2 mjeseca uzivam,p da zadnja 2 opet prelezim nema veze,ali eto cisto da se uzastopno par dana osjecam dobro ..to se jos nije desilo nikako..

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Ožujak 2021. 15:11

MISS

Pami da, cesto se moze pomijesati sa crijevima pogotovo ko ti stolic nije uredna onda nastane buckuris unutra..bas primjetim koliko mi je pritisak jaci kad nisam bila 2 dana u wc.
    Women Name daaa,bilo bi lijepo da bar 2 mjeseca uzivam,p da zadnja 2 opet prelezim nema veze,ali eto cisto da se uzastopno par dana osjecam dobro ..to se jos nije desilo nikako..

MISS i ja ti to od srca želim 🤗❤️
    Nadam se da si svjesna kolika si lavica i borac. Vrijedna si divljenja, što nisi ni u jednom trenu potonula i mislila negativno.
    🙏❤️❤️❤️❤️❤️ Daj me malo popraši sa tom pozitivnom prašinom 🤗🤗🤗🤗

endometrioza

MISS
    24. Ožujak 2021. 15:12

Women Name bas mi prijateljica kaze koja je sad u 25.tj da osjeca i vidi kako joj se maternica popela visoko i da je sad stomak tvrd vise oko pupka nego dole nisko..to ja cekam da se sve nekako podigne,pa racunam da ce me tad manje k boljeti i da ce pritisak i probadanja biti manja...tako je dr i rekao da se to sve formira do 24-25 tj ...bas se veselim tomw i nadam se da ce tako biti...

👸34🤴38
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧

MISS
    24. Ožujak 2021. 15:17

D_Štoperica 🐼

MISS

Nadam se da si svjesna kolika si lavica i borac. Vrijedna si divljenja, što nisi ni u jednom trenu potonula i mislila negativno.

Eh da,to ti mislis...bilo je bas teških dana, preteških rekla bi i uopce nisi ni svjesan sta je sve iza tebe. Jer jednostavno idem dan po dan i svaki se nadam da ce bit bolji .punoo se molim i kad je dan bez boli uvijek pomislim da je to to i da se bol vise nece vratiti,ali nazalost ne,to se jos nije dogodilo...sad ce bit 5 .mjeseci da me svaki dan nešto boli...
    Ako cu bit najiskrenija nisam ni dana jos uzivala u ovoj trudnoci u potpunosti i jako mi je zao zbog toga, nadam se da to moj bebac ne osjeti...strah je vjecno prisutan jer kad te nesto boli ne mozes ne strahovati,vjecno nesto googlam ali pravi odgovor na svoja pitanja nisam nasla ..nema veze,neka ja bude trudnica koju trudnoc boli samo da mi izguramo do kraja .. p.s. hvala ti na lijepim rijecima ❤️

👸34🤴38

CarpeDiem
    24. Ožujak 2021. 15:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Imamo GV. Deformirana je što može a ne mora značiti ništa. Brine ga miom, čudno izgleda. Best case scenario je da miom odumire. Worst case da beba odlazi. Kontrola za 7 dana. Moram vaditi betu danas i za 2 dana da provjerimo ovu drugu hipotezu jer ga brine ta GV.
    Hvala svima na navijanju, sad idem malo off.

Izvinite što upadam na vasu temu, sasvim slučajno sam se našla sinoć ovdje I ispratila cijelu situaciju, izmolila krunicu, i cijelo jutro dolazila da vidim da li je sve ok. 🙏 Bilo mi je jako neprijatno sinoć da upadnem, ali evo sad sam morala jer mi je tako drago da ono sinoć nije bio plod, I da je ipak s te strane sve ok. Poznam osobno ženu koja je iznjela trudnoću sa velikim  miomom i bez stitne. (Skoro cijelu  trudnoću su joj mazili miom misleći da je beba) izgurala je i rodila zdravog  dječaka! 
    Drzim fige i šaljem pozitivne misli za betu, plod,  glupi miom i sve ostalo. Kako za tebe tako i za sve ostale cure 🙌

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Inter
    24. Ožujak 2021. 15:24

MISS

D_Štoperica 🐼

MISS

Eh da,to ti mislis…bilo je bas teških dana, preteških rekla bi i uopce nisi ni svjesan sta je sve iza tebe. Jer jednostavno idem dan po dan i svaki se nadam da ce bit bolji .punoo se molim i kad je dan bez boli uvijek pomislim da je to to i da se bol vise nece vratiti,ali nazalost ne,to se jos nije dogodilo…sad ce bit 5 .mjeseci da me svaki dan nešto boli…
    Ako cu bit najiskrenija nisam ni dana jos uzivala u ovoj trudnoci u potpunosti i jako mi je zao zbog toga, nadam se da to moj bebac ne osjeti…strah je vjecno prisutan jer kad te nesto boli ne mozes ne strahovati,vjecno nesto googlam ali pravi odgovor na svoja pitanja nisam nasla ..nema veze,neka ja bude trudnica koju trudnoc boli samo da mi izguramo do kraja .. p.s. hvala ti na lijepim rijecima ❤️

Svaka cast Miss na svemu sto prolazis, mene zaboli malo pa panicarim, ne mogu si ni zamisliti kroz sta prolazis tako svaki dan cijeli dan.. izdrzi jos malo pa ce proci, bar dok se ne pocne pripremati za porod, a onda ces jos malo izdrzati jer te na kraju ceka najslađa nagrada❤❤

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

Samara
    24. Ožujak 2021. 15:32

Mtb znala sam da to jucer nije beba! Ona se uhvatila za svoju mamu i ne pusta. Jos bude dugo dugo ta beba tebe maltretirala 😁

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• *.Women_name.*
    24. Ožujak 2021. 15:34

MISS

Women Name bas mi prijateljica kaze koja je sad u 25.tj da osjeca i vidi kako joj se maternica popela visoko i da je sad stomak tvrd vise oko pupka nego dole nisko..to ja cekam da se sve nekako podigne,pa racunam da ce me tad manje k boljeti i da ce pritisak i probadanja biti manja…tako je dr i rekao da se to sve formira do 24-25 tj …bas se veselim tomw i nadam se da ce tako biti…

Pa istina da, a i počneš osjećat bebu gore,a ne samo dole. Nadam se da će i tebi tako uskoro, još malo. Stvarno ste već dobar dio prešli, kad gledam vas druge trudnice vrijeme baš leti 🙏😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.