Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    23. Ožujak 2021. 21:58

Joj MTB baš mi je žao.  Stvarno se nadam da nije ipak plod i da će biti sve ok. 

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

Nirvana2024
    23. Ožujak 2021. 21:59

MTB, jako mi je žao što se ubacujem usred tvoje priče, nadam se da je sve OK i da ćeš sutra saznati što je bilo.
    Molim vas ako mi možete pomoći, ja sam na 100 muka 😞 jako dugo sam koristila Utrogestan, do 22tt i stalno mi je on i curio i sve tako da osim redovne higijene sam se znala oprati intimnim sapunom (iako ga inače baš ne preferiram) jer mi je znalo biti bijelo po koži od njega, a nisam pretjerano ni proučavala gospođu dolje, ali zadnjih par dana imam svrbež pa sam išla malo pogledati što ima.. osim crvenila, taman na ulazu u vaginu na sluznici su mi kao neke male flekice, kako mi je trbuh već veći, ne mogu se sagnuti da vidim točno, bijelo-žute, a možda samo jedna ili samo druga boja.. što je to?? Nikad nisam ništa slično imala i desi mi se baš sad u trudnoći, a pregled mi je tek za tjedan dana 😞
    MM i ja nemamo odnose baš zato da ne bi nešto bilo 🙄
    Još jednom isprike ako paničarim bez veze, ali eto, neću moći zaspati od brige..

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

nika0302

MTBica nadam se da je stvarno samo veći ugrušak ili hematom i da će sutra sve biti u redu 🍀🍀 kako cure kažu,poslikaj,tko je gadljiv neće otvorit a možda je koja od cura imala slično pa ti bar malo pomognu do sutra 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Nadalica

https://ibb.co/5MV55GF posle porodjaja, divan, predivan ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 22:00

MM sad dolazi sa posla pa će kupiti sterilnu posudicu po putu.
    A vama evo slike na 15 min, niste normalne 
    Baš vas vrlim 
    Otvarate na vlastitu odgovornost: https://ibb.co/YdS2Lhw
    Ispalo je kako je ispalo, večer je  Uživo ne izgleda toliko šljašteće i vlažno.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 22:03

Nirvana2020

MTB, jako mi je žao što se ubacujem usred tvoje priče, nadam se da je sve OK i da ćeš sutra saznati što je bilo.
    Molim vas ako mi možete pomoći, ja sam na 100 muka 😞 jako dugo sam koristila Utrogestan, do 22tt i stalno mi je on i curio i sve tako da osim redovne higijene sam se znala oprati intimnim sapunom (iako ga inače baš ne preferiram) jer mi je znalo biti bijelo po koži od njega, a nisam pretjerano ni proučavala gospođu dolje, ali zadnjih par dana imam svrbež pa sam išla malo pogledati što ima.. osim crvenila, taman na ulazu u vaginu na sluznici su mi kao neke male flekice, kako mi je trbuh već veći, ne mogu se sagnuti da vidim točno, bijelo-žute, a možda samo jedna ili samo druga boja.. što je to?? Nikad nisam ništa slično imala i desi mi se baš sad u trudnoći, a pregled mi je tek za tjedan dana 😞
    MM i ja nemamo odnose baš zato da ne bi nešto bilo 🙄
    Još jednom isprike ako paničarim bez veze, ali eto, neću moći zaspati od brige..

Ma šta bi upadala, tu smo svi za sve, nema važnije i manje važne priče.
    Zvuči mi kao da si se izritirala. Zašto i dalje uzimaš utriće? Obično se s njima stane na 12tt? Jesu li ti natekle one mrvice s unutrašnje strane malih usana? Kao grozdovi? Meni je tako izgledalo kad sam imala gadan oblik gljivica...
    Možda je najbolje da nam uslikaš i staviš, vidiš da cure ovdje vole slike 

💔💔💔

23. Ožujak 2021. 22:05

Meni ovo ne izgleda kao plod... Sljedece, cini mi se da si od starta kad si saznala otpisala uspjeh ove T i to mi se ne svidja, šališ se i zezaš da si olakšaš ovo sve ali mislim da nije ispravan način.. Mi mnogo puta uvjerimo sebe u nešto i mislimo da znamo što se događa i što je.. A apsolutno amo u krivu.. Tako da ka ti drzim fige da te sutra gić razuvjeri i da bude sve dalje okej 🙏🙏🙏🙏 nemoj se ljutit na moje mišljenje ❤️

Dashuri
    23. Ožujak 2021. 22:05

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MM sad dolazi sa posla pa će kupiti sterilnu posudicu po putu.
    A vama evo slike na 15 min, niste normalne
    Baš vas vrlim
    Otvarate na vlastitu odgovornost:https://ibb.co/YdS2Lhw
    Ispalo je kako je ispalo, večer jeUživo ne izgleda toliko šljašteće i vlažno.

Ne znam sta je ovo, da nema ovog pupcastog mjehura zaklela bi se da je obican izljev. Ali nisam dosad nikad čula ni pročitala da se netko očistio bez ikakvih bolova, tj grčeva?
    Koja je mogucnost da je ovo druga beba koja se nije uhvatila? 🧐

05.12.2022 💗

4 sreća
    23. Ožujak 2021. 22:06

Mtbica ovo je obicni ugrušak koliko vidim.imaš li draga bolove priko leđa doli ono baš da te vataju svako malo

🌼TiKi🌼
    23. Ožujak 2021. 22:07

MTB meni to izgleda kao obican ugrusak, nista vise. Vjerojatno si iz njega i krvarila. Jel jos krvaris ili je manje?
    Nirvana ako je svrbez, onda su gljivice. Nazovi gin ujutro da ti da vaginalete za njih, a utrice prebaci na oralnu upotrebu i kupi si neke probiotike i pij cijelo vrijeme, bez prekidanja. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.