Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    23. Ožujak 2021. 22:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MM sad dolazi sa posla pa će kupiti sterilnu posudicu po putu.
    A vama evo slike na 15 min, niste normalne
    Baš vas vrlim
    Otvarate na vlastitu odgovornost:https://ibb.co/YdS2Lhw
    Ispalo je kako je ispalo, večer jeUživo ne izgleda toliko šljašteće i vlažno.

Evo ja sam pogledala, nisam ništa pametnija, može bit oboje. Slično je i moje izgledalo, ali tako izgledaju i ugrusci kad imam mengu, samo kao da si ih više spojio u jedno. Što je moguće. Nadamo se da je ipak ugrušak ili kako cure kažu drugi blizanac 🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

BAJOMA
    23. Ožujak 2021. 22:08

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Baš vas vrlim

Ipak dajem nadu ovo je ugrušakkkkkk

ma2013 👣
    23. Ožujak 2021. 22:08

Meni to izgleda ko ugrušak. 🤷🏻‍♀️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Dashuri
    23. Ožujak 2021. 22:09

Sanjich 👶🤱

Meni ovo ne izgleda kao plod… Sljedece, cini mi se da si od starta kad si saznala otpisala uspjeh ove T i to mi se ne svidja, šališ se i zezaš da si olakšaš ovo sve ali mislim da nije ispravan način.. Mi mnogo puta uvjerimo sebe u nešto i mislimo da znamo što se događa i što je.. A apsolutno amo u krivu.. Tako da ka ti drzim fige da te sutra gić razuvjeri i da bude sve dalje okej 🙏🙏🙏🙏 nemoj se ljutit na moje mišljenje ❤️

Prije bih rekla da je to obrambeni mehanizam, sve bi mi htjele djelovati jake, a tko moze znati kako se zapravo osjecamo...

05.12.2022 💗

• daly56

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće,nekada je to bio samo donji ves i strample.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sanjich 👶🤱

Meni ovo ne izgleda kao plod… Sljedece, cini mi se da si od starta kad si saznala otpisala uspjeh ove T i to mi se ne svidja, šališ se i zezaš da si olakšaš ovo sve ali mislim da nije ispravan način.. Mi mnogo puta uvjerimo sebe u nešto i mislimo da znamo što se događa i što je.. A apsolutno amo u krivu.. Tako da ka ti drzim fige da te sutra gić razuvjeri i da bude sve dalje okej 🙏🙏🙏🙏 nemoj se ljutit na moje mišljenje ❤️

Ne ljutim se, ali mislim da ovdje nema ispravnog i neispravnog načina. Svatko od nas ovo stresno razdoblje preživljava onako kako može i kako je navikao. Ovo je moj.
    Meni je lakše vjerovati da je sad to to, i ugodno se iznenaditi sutra. Nego se uvjeravati da nije ništa ili se brinuti cijelu noć. Ionako, moje vjerovanje neće ništa promijeniti - vjerovala ja ili ne, ako se ova beba ima roditi, ona će se roditi. Pridržavam se terapije, poslušno pratim upute, moje tijelo je opušteno, ja dosta mirno spavam... a to što su moje misli ovakve ili onakve, to je jednostavno dio onoga tko ja jesam. Užasavam se nove kiretaže, radije bih da se ili održi trudnoća ili da ode ovako kako meni sad izgleda da je otišla.

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    23. Ožujak 2021. 22:10

Nadalice trbuh je prekrasan, jedva cekam da imam takav, majcinski 😘❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Ana26

MTB i meni to izgleda kao ugrušak. Žao mi je što stalno imaš stresove. Nadam se da ćeš sutra čuti lijepe vijesti. Drži se! Vrlim te! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

nika0302

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Baš vas vrlim

Meni izgleda kao obicni ugrusak samo je malo veci. Koja je mogucnost da bi to moglo od drugog ploda biti? 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 22:11

Stvarno ne znam... Jel to tako veliko ili si slikala izbliza pa je tako ispalo? al ako cure kazu da bi trebali bit neki grcevi il bolovi ako je spontani, a tebe nist ne boli, onda je veca vjerovatnost da je ugrusak..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.