Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo
Ja počinjem mislit da je tebi malo dosadno, kroz svaku temu ideš i lijepiš isti post, iako si od nekih žena već odgovor dobila. Sumnjam da si trudna. Svakako se prije prvog pravog odnosa informiraj o zaštiti i općenito o stvarima na tu temu, posebice kako funkcionira žensko tijelo, kad može doći do trudnoće, KAKO MOŽE DOĆI DO ISTE, itd.
Lijep pozdrav.
Ma trola, ignoriraj! Al da neko uopce ima vremena bavit se takvim glupostima, i to na ovim temama… Stvarno moras debil bit
Nisam troll,samo pokušavam da čujem mišljenja što više žena kako bih se smirila jer sam na nekim stranicama pročitala stvari koje su me zabrinule,tipa da i ako ne dodje do spolnog odnosa ako na neki način sperma dospije u rodnicu može doći do trudnoće.Izvinite ako vas zamaram,nemam se kome trenutno obratiti..
Otiđi onda u ginekologa. Njemu se sigurno možeš i moraš obratiti. Mi nemamo čarobne kugle ispred sebe, al uvjeravam te da nijedna zena, posebice na ovoj temi nije zatrudnila tako kako se ti bojiš da ti jesi, tako da...
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Vau, koji broj vas je ovo pogledao, impresionirana sam
Da nema ovog mjehura i ja bih mislila da je ugrušak. Mjehur je baš velik i kompaktan i izgleda otprilike kako bi GV trebala izgledati. Nije izgubio oblik ni nakon 2h stajanja. Sad je napokon u freezeru.
Blizanac ne može biti, bila sam jučer na UZVu i Gić ga je tražio, našao bi ga da je ovako velik. Kao što rekoh, nitko sretniji od mene ako sam si zabrijala, budemo sutra sve skupa slavile
Ja imam opciju ili ne reći ovdje uopće ništa ili glumiti da vjerujem da je ugrušak - u tom slučaju bih do sad već bila u histeriji.
Ovako sam izrekla i napisala svoje najveće strahove i osjećam se opušteno i slobodno. Mrvcu osjećam grižnju savjesti što vas koristim kao ispušni ventil, ali jebiga. Tko vam kriv
Inače sam osoba koja sve uvijek drži u sebi, i nikad ne dijeli svoje najgore strahove već nabrijava druge optimizmom. Strah me da se drugi brinu za mene, pa im onda ni ne govorim što mislim. Paše mi da imam mjesto gdje mogu i ovaj dio sebe podijeliti.
Sta muz kaze?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Da nema ovog mjehura i ja bih mislila da je ugrušak. Mjehur je baš velik i kompaktan i izgleda otprilike kako bi GV trebala izgledati. Nije izgubio oblik ni nakon 2h stajanja. Sad je napokon u freezeru.
Blizanac ne može biti, bila sam jučer na UZVu i Gić ga je tražio, našao bi ga da je ovako velik. Kao što rekoh, nitko sretniji od mene ako sam si zabrijala, budemo sutra sve skupa slavile
Ja imam opciju ili ne reći ovdje uopće ništa ili glumiti da vjerujem da je ugrušak - u tom slučaju bih do sad već bila u histeriji.
Ovako sam izrekla i napisala svoje najveće strahove i osjećam se opušteno i slobodno. Mrvcu osjećam grižnju savjesti što vas koristim kao ispušni ventil, ali jebiga. Tko vam kriv
Inače sam osoba koja sve uvijek drži u sebi, i nikad ne dijeli svoje najgore strahove već nabrijava druge optimizmom. Strah me da se drugi brinu za mene, pa im onda ni ne govorim što mislim. Paše mi da imam mjesto gdje mogu i ovaj dio sebe podijeliti.
Sve za jednu, jedna za sve ❤️
Jel nije ovaj copor već nebrojeno puta bio tu za sve nas i u trenutcima najveće sreće i u trenutcima najveće tuge? Tako funkcioniramo i to je to ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB meni ovo isto izgleda kao ugrusak, takva dva su ispala iz mene u 12 tj, ako de sjecas kad sam prokrvarila, stala si s autoceste sa strane procitat sta je bilo kad sam se vratila iz doktora 😊 ne sjecam se jel bilo mjehura po tome jer ga nisam ulovila,ali tako nekako je izgledalo,tako da stvarno moze bit samo to. I drzimo fige da je 🙏🙏💪
Vjerujem da ti je sad jako tesko, srecom pa sutra ujutro odmah ides vidit pa ces znat, popij normabel i lezi odmori se,sutra je novi dan..nije još nista izgubljeno,mi cemo se molit da to ipak nije plod 🙏🙏 vovich ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
daly56, na žalost, trudna si. Dosta mladih cura padne u tu zamku, samo se malo trljaju i kao neće biti ništa. Jebiga, sad je to to, trudna si i s obzirom na simptome, rekla bih da su blizanci. Odi na podforum Trudnice i tamo se druži sa curama do termina.
Nadam se da je to sarkazam 😏
A znaš kako kažu, nakon trljanja nema kajanja.
💔💔💔
MTB udem na forum i vidim ovo. Baš mi je žao što prolazis kroz ove stresove... Zakasnila sam na sliku, ali nadam se da je ugrušak. Vjerujem da je i ovaj tvoj humor način na koji se nosiš s time što prolazis da ne prevlada strah, tuga i patnja. Iako do sutra ništa od toga ne dolazi u obzir, stvarno se nadam da je ugrušak u pitanju. Pogotovo mi je čudno da je GV i plod a bez bolova i grceva. Sumnjam da bi to tako samo otišlo. Vrlim te i tu smo, nikoga ne zamaras, ti su tu za sve nas i mislim da sve ovdje posebno navijamo za tebe ❤️❤️
Nirvana i ja mislim da su gljivice, ali nazovi ginekologa i provjeri sutra ujutro.
Nadalica divan mamin trbuh 🥰
Daly56 htjela sam ti napisat poruku skoro od riječi do riječi kao što je MTB napisala. Ako si zaista trol i došla si tu trolati na ovu temu di žene kao što vidiš možda upravo prolaze kroz spontani, gdje ne mogu prirodno zatrudnit a neke već i godinama pomoću pomognute onda te sram može biti! Ako stvarno ne znaš odgovor na ovo što postavljaš po svim temama, najbolje bi bilo da se ni ne u puštaš u takve stvari s dečkom, niti da imaš dečka dok ne popričaš s roditeljima, profesoricom biologije, psihologom ili nekime pretpostavljam u školi.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sta muz kaze?
Glasno hrče.
Naravno da njemu nisam sve ovo rekla, njega volim
Rekla sam mu da je ispalo nešto, da je možda spontani a možda ugrušak, i da ujutro idem na kontrolu pa ćemo znati više.
On nije paničar, flegma je lik, ne donosi odluke dok stvari nisu gotove, tako da sad spava snom pravednika.
💔💔💔
Hvala moje lavice.
Stvarno je sve puno lakše s vama.
Malo me muči da vas opterećujem sa svime ovime. S druge strane, meni se lakše nositi kad znam da imam gdje sve ovo istresti. Tak da… tko vam kriv što ste dio ovog čopora
Mislim na tebe ❤️ i saljem veliki hug 👭
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Mtb. Meni to izgleda ko obican ugrusak. A takvih imam kroz cjelu mengu. Kad sam imala spontani u 8 tt a beba stala rast u 6 tt jedan veliki ugrusak je imao sve neke zilice po sebi plavo sive. I neku sivkastu masu. Ah a bolilo je strasno da sam morala tiskati. Zelim ti svu srecu. 🤞
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Nirvana vjerojatno su gljivice, i ja stavljam još utrogestane 2*1 od 200 mg radi hematoma i krvarenja koje sam imala,ali uz to svako 2-3 vecer mi je dr preventivno prepisao i vagisan vaginalete koje sprijecavaju potencijalne infekcije,gljivice i slicno tako da to uvijek mozes kupiti ( nije na recept) i stavljati.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji