Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    23. Ožujak 2021. 21:28

oharascarlett14@gmail.com

4 sreća
    23. Ožujak 2021. 21:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

Mtbica stvarno mi je žao što to prolazis sada.Ali imam pitanje dali možeš pogledati taj ugrušak i vidjeti dali ima bjeli žila po njemu ja sam isto tako dosta ugrušaka imala i svaki put bi mi jetrva nosila u rodiliste da vidi dali je plod u pitanju ili samo ugrušak.Ako možeš pogledaj

Ovo postaje morbidno koliko proučavam to čudoDobra stvar je da sam se navikla pa nije više tako gadno.
    Ne vidim žile, unutar mjehurića se vidi da je svijetlo, pretpostavljam da je to žumanjčana vrećica.
    Javio se Gić, rekao da je da dođem sutra na pregled. Trebam nazvati sestre u 8 ujutro i dogovoriti termin, reći da mi je on tako rekao.

Draga ja mislim da su to tebi ugrušci se nakupili u maternici i to sada izbacivaš a da je plod u tebi draga.jer koliko se sićam kada sam zanila blizance tada mi je baš bilo ajme kritično jedan plod je otiša a drugi mi ne osta i sve do 33 tj sam krvarila i te ugruške izbacivala.i uvjek bi mi doktor govoria dok je bila sitna trudnoca do 12 tj da ako i izbacim ugrušak samo da vidim dali ima tih žila po ugrušku ako ima da je to znak gubitka ploda a ako nema da su to ugrušci koji se nisu izbacili prije trudnoće.Ja se stvarno nadam da sam u pravu i da je to samo ugrušak bez obzira na tj mjehur što ima on nista neznači.A i inače je poznato da trudnice koje imaju te hematome da krvare u prva 3 mjeseca to znam po pričama žena da većina krvari😘cuvaj se

BAJOMA
    23. Ožujak 2021. 21:30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007, dosta je veliko, čak je i mjehurić pristojne veličine. Ima li ploda ne znam, nije se vidio jučer na UZVu tako da ga možda i nema. Vidjet ću. Neće mi biti žao, nemam običaj gledati unazad. Za sad čuvam jer ne znam što bih s tim, kad se sve rasčisti i razjasni vidjet ću.

*.Women_name.*, prvo sam mislila slikati, onda sam shvatila da nema smisla i da si to ne želim raditi. Stoji tamo na veš mašini, kad dođem skroz sebi i kad se doktor javi vidjet ću što ću.
    Moguće da postoji šansa da je ugrušak, ali onda baš jaaako liči na pravu stvar. Poigrala se priroda sa mnom. Mjehurić se vidi. Zato i želim na UZV da i on provjeri pa da znamo, ne bih inače bila išla do dogovorenog termina.

Posto sam ja imala biokm u istim tjednima ko ti .
    Znaci ono sto je meni ispalo bilo je velicine pola palca i bilo je tamnomodre boje (kompaktno je bilo i nije bilo nikakvog mjehurica ). S tim da sam ja smeđarila 4 dana i taj dan kad je to izaslo imala sam menga bolove ful 

Sara 🌸
    23. Ožujak 2021. 21:31

MTB, nadaj se najboljem, al' svakako doza realnosti nije na odmet. Može bit sve, a možda je i dalje sve u redu. Ne znam šta da više kažem. Uz tebe smo. 🌸💕🌸

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Nina92
    23. Ožujak 2021. 21:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hvala moje lavice.
    Stvarno je sve puno lakše s vama.
    Malo me muči da vas opterećujem sa svime ovime. S druge strane, meni se lakše nositi kad znam da imam gdje sve ovo istresti. Tak da… tko vam kriv što ste dio ovog čopora

Neopterecujes nas uopce zato smo tu jedna za drugu, svaka iznosi svoju muku i tu smo da se podržavamo ❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 21:35

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

Koliko god tesko bilo uvijek kazem bolje u 6,7 8 tt nego da mi to kazu kasnije, npr rodim bolesnu ili mrtvu bebicu i 1091 tezi scenarij…

Divna si
    Ovo se apsolutno slažem. Nije mi svejedno, ali ovo je pičkin dim u odnosu na to što neke žene prolaze.
    Hvala na podršci. Budemo to ipak jednom riješile, navukle te bebe za nos i natjerale da se rode, žive i zdrave.

Sad ces vjerojatno krepat od smijeha koliko mozes.. Ali sjetila sam se svoje sohorice koja na mobu ima neku aplikaciju.. Uglavnom uslika bilo sto i ono joj izbaci STO TO JE😂😂😂😂.. Ono probaj skinuti tu aplikaciju ps ti napise STO JE TO😂😂😂..
    OK znam nisam normalna 🙈🙈🙈🙈

Umirem!!! 

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    23. Ožujak 2021. 21:37

MTB ne zelim davati lazne nade, ali... Kod izbacivanja ploda su prisutni ili prethode grcevi ili bilo kakva menstrualna bol i uglavnom su to jaka krvarenja uz kontrakcije jer maternica izbacuje vec ono sto se ugnijezdilo u nju. Drzim fige da je to ugrusak ili zaostao nesuđeni blizanac 🙏😘🤞❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ma2013 👣
    23. Ožujak 2021. 21:39

*.Women_name.*

Manemoj, Magnolia imam i ja u uskoj familiji curu s PCOSom koja mjesecima nema menge pa je skuzila tek u 12 tt negdje. Kaže da jednostavno stalno ju bolilo pa mislila sad će, sad će, a drugih simptoma nije imala. Kaže da sad kad gleda jedino se sjeća da koj se jako jeo megic, a realno to i u pmsu može 😂 ali ovo da rodiš i ne skuzis 😲😲😲 pa to mi je stvarno čudo, mislim ipak je to beba od 3 kg. Gdje je pa da ju ne skuzis, da ti nije teško pred kraj. Čudo!

Ima jedna moja kolegica koja došla s trudovima na posao, mislila da je stigla vještica, otišla doma jer su bolovi bili prejaki, na kraju otišla na hitnu navečer a doktor joj na pregledu rekao da je otvorena i da će svaki čas roditi. Ne moram reči da smo svi bili u šoku kad nam javila, jer beba se smjestila nekud iza i trbuha opće nije imala, vještica dolazila normalno svaki mjesec i nije imala nikakve simptome. Čak je smršavila. Tako da čuda postoje i hvala bogu da je s bebicama na kraju sve dobro. 😊😊🍀

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 21:40

BAJO1

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007, dosta je veliko, čak je i mjehurić pristojne veličine. Ima li ploda ne znam, nije se vidio jučer na UZVu tako da ga možda i nema. Vidjet ću. Neće mi biti žao, nemam običaj gledati unazad. Za sad čuvam jer ne znam što bih s tim, kad se sve rasčisti i razjasni vidjet ću.

*.Women_name.*, prvo sam mislila slikati, onda sam shvatila da nema smisla i da si to ne želim raditi. Stoji tamo na veš mašini, kad dođem skroz sebi i kad se doktor javi vidjet ću što ću.
    Moguće da postoji šansa da je ugrušak, ali onda baš jaaako liči na pravu stvar. Poigrala se priroda sa mnom. Mjehurić se vidi. Zato i želim na UZV da i on provjeri pa da znamo, ne bih inače bila išla do dogovorenog termina.

Posto sam ja imala biokm u istim tjednima ko ti .
    Znaci ono sto je meni ispalo bilo je velicine pola palca i bilo je tamnomodre boje (kompaktno je bilo i nije bilo nikakvog mjehurica ). S tim da sam ja smeđarila 4 dana i taj dan kad je to izaslo imala sam menga bolove ful

Pola palca jest taj kao mjehurić.  Ljubičasto crvene boje je izvana, iznutra je svijetlo. I još okolo je nešto kao jetrica, želatinasto, toga ima dosta.  Tokom dana sam par puta zakašljala ili se nasmijala i onda bi me zarezalo. I u jednom trenutku popodne me je na par sekundi baš jako presjeklo, jedva sam disala. Ostatak dana klasika, munjice, grčići, sve isto kao i uvijek pa me nije uzrujavalo.
    Znam da postoji mala šansa da je hematom i ugrušak. Ali nisam ja osoba od samozavaravanja, radije se pripremim na najrealniju situaciju, a ako me sutra ugodno iznenade - super. Naravno da i dalje ležim i da ću se večeras bockati i uzeti svu terapiju, nisam luda.

💔💔💔

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 21:41

Lucka007

Ok.. Mi ovdje nismo gadljive a tko je neka ne gleda…. Uslikaj nam☺️
    Imala sam 10991 ugrusak i svega sam se na gledala….

Slazem se! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.