Lucka007, dosta je veliko, čak je i mjehurić pristojne veličine. Ima li ploda ne znam, nije se vidio jučer na UZVu tako da ga možda i nema. Vidjet ću. Neće mi biti žao, nemam običaj gledati unazad. Za sad čuvam jer ne znam što bih s tim, kad se sve rasčisti i razjasni vidjet ću.
*.Women_name.*, prvo sam mislila slikati, onda sam shvatila da nema smisla i da si to ne želim raditi. Stoji tamo na veš mašini, kad dođem skroz sebi i kad se doktor javi vidjet ću što ću.
Moguće da postoji šansa da je ugrušak, ali onda baš jaaako liči na pravu stvar. Poigrala se priroda sa mnom. Mjehurić se vidi. Zato i želim na UZV da i on provjeri pa da znamo, ne bih inače bila išla do dogovorenog termina.
💔💔💔
Mtb jebem mu sve… grlim te i vrlim i nadam se ipak da ce biti pozitivno… i neeeee 🥺🥺🥺
Bit će OK
💔💔💔
Hm.. Pada mi jedino na pamet da se napravis luda i odes na sv duh i sve lijepo objasnis.. Neka oni pohrane to sto je ostalo a ti lako naknadno doneses uputnicu ..
Pravi se da te jako grci i boli…
Zamišljam se kako se previjam na podu i urlam od boli, pritom držeći u zraku staklenku sa grumenom nečeg.
💔💔💔
Dali je netko od vas radio histeroskopiju? Ja idem za 2 tjedna i bas me strah iako je pod totalnom anestezijom.
Nista strašno..uspavaju te i kad se probudis sve gotovo. Malo krvaruckas posli toga i to je to. Meni je zapravo najgore bilo biti nataste dan ipo skoro...i piti onu neku gorku sol pa smo redom na zahod isle jedna po jedna🏃♀️🏃🏼♀️..teški rokaj fest💨💨😜🤣☣☢⚠️💥💥💥💀🙊
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
MTB ne mogu da vjerujem, bas sam imala osjecaj da je to to ovaj put.. sreca u nesreci bar neces morati na kiretazu i mozes u fet odmah sa sljedecim ciklusom.. ali ja se nekako nadam da je mozda neki hematom koji nije vidio na uzv.. Vrlim te ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Dali je netko od vas radio histeroskopiju? Ja idem za 2 tjedna i bas me strah iako je pod totalnom anestezijom.
Uhh,pricaj mi. I mene je strah. Najviše anestezije, nisam nikad bila 😁😁 Ja idem sutra pa javim dozivljaje
Anestezija je divna stvar🤤😴🥴😆🥰
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
MTB uhh svaka cast kako si tako mirna. Naravno da je dobro sto ne panicis , ako je vec moralo tako makar da je otislo bezbolno, al nekako se ja nadam da je to nesto drugo a ne plod...
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Kuzim da.. Rana je trudnoca… Meni je to bilo s skoro 8tt i plod se nije potpuno apsorbirao…
Uglavnom nemoj baciti pa ces vidjeti sto ce reci..
Enivej ja kad sam isla na medikamentozno ciscenje to je svasta nesta izlaziko iz mene da sam bila 100000 posto uvjerena da je sve izaslo a nije nista osim ugrusaka…
Tako da… Vrlo je lako vjerojatno da je to ugrusak a i ja sam to sve detaljno proucavala a luda glava je vidjela i plod i sve a nije bilo nista osim ugrusaka…
Vidjet ćemo.
Hvala ti.
Žao mi je što te podsjećam, znam da ti to sad ne treba
💔💔💔
Mtbica stvarno mi je žao što to prolazis sada.Ali imam pitanje dali možeš pogledati taj ugrušak i vidjeti dali ima bjeli žila po njemu ja sam isto tako dosta ugrušaka imala i svaki put bi mi jetrva nosila u rodiliste da vidi dali je plod u pitanju ili samo ugrušak.Ako možeš pogledaj
Lucka007, dosta je veliko, čak je i mjehurić pristojne veličine. Ima li ploda ne znam, nije se vidio jučer na UZVu tako da ga možda i nema. Vidjet ću. Neće mi biti žao, nemam običaj gledati unazad. Za sad čuvam jer ne znam što bih s tim, kad se sve rasčisti i razjasni vidjet ću.
*.Women_name.*, prvo sam mislila slikati, onda sam shvatila da nema smisla i da si to ne želim raditi. Stoji tamo na veš mašini, kad dođem skroz sebi i kad se doktor javi vidjet ću što ću.
Moguće da postoji šansa da je ugrušak, ali onda baš jaaako liči na pravu stvar. Poigrala se priroda sa mnom. Mjehurić se vidi. Zato i želim na UZV da i on provjeri pa da znamo, ne bih inače bila išla do dogovorenog termina.
Slažem se, i ja bi tako napravila. Teško je u malim tjednima raspoznati, ima još šanse da ipak bude sve ok. Kod mene je razlika što sam ja prethodno baš krvarila i imala bolove, pa sam očekivala, u dog s doktor om nisam htjela na kiretazu nego sam čekala doma. Tako da, nadam se da je odsustvo bolova kod tebe dobar znak. Primit će te na uzv što prije sigurno pa ćeš tako najbolje sve znati 🙏🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️