Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 22:13

daly56

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće,nekada je to bio samo donji ves i strample.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome

Naporan si, ko god bio! Svuda si

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sara 🌸
    23. Ožujak 2021. 22:15

daly56

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo 

Ja počinjem mislit da je tebi malo dosadno, kroz svaku temu ideš i lijepiš isti post, iako si od nekih žena već odgovor dobila. Sumnjam da si trudna. Svakako se prije prvog pravog odnosa informiraj o zaštiti i općenito o stvarima na tu temu, posebice kako funkcionira žensko tijelo, kad može doći do trudnoće, KAKO MOŽE DOĆI DO ISTE, itd.
    Lijep pozdrav. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    23. Ožujak 2021. 22:16

Sara🌻

daly56

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo

Ja počinjem mislit da je tebi malo dosadno, kroz svaku temu ideš i lijepiš isti post, iako si od nekih žena već odgovor dobila. Sumnjam da si trudna. Svakako se prije prvog pravog odnosa informiraj o zaštiti i općenito o stvarima na tu temu, posebice kako funkcionira žensko tijelo, kad može doći do trudnoće, KAKO MOŽE DOĆI DO ISTE, itd.
    Lijep pozdrav.

Eto, iznervirala se, mislim da je troll,.pa ni ne gledan sta pišem 🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 22:17

Sara🌻

daly56

Lijep pozdrav.

Ma trola, ignoriraj! Al da neko uopce ima vremena bavit se takvim glupostima, i to na ovim temama... Stvarno moras debil bit

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

23. Ožujak 2021. 22:17

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sanjich 👶🤱

Meni ovo ne izgleda kao plod… Sljedece, cini mi se da si od starta kad si saznala otpisala uspjeh ove T i to mi se ne svidja, šališ se i zezaš da si olakšaš ovo sve ali mislim da nije ispravan način.. Mi mnogo puta uvjerimo sebe u nešto i mislimo da znamo što se događa i što je.. A apsolutno amo u krivu.. Tako da ka ti drzim fige da te sutra gić razuvjeri i da bude sve dalje okej 🙏🙏🙏🙏 nemoj se ljutit na moje mišljenje ❤️

Ne ljutim se, ali mislim da ovdje nema ispravnog i neispravnog načina. Svatko od nas ovo stresno razdoblje preživljava onako kako može i kako je navikao. Ovo je moj.
    Meni je lakše vjerovati da je sad to to, i ugodno se iznenaditi sutra. Nego se uvjeravati da nije ništa ili se brinuti cijelu noć. Ionako, moje vjerovanje neće ništa promijeniti - vjerovala ja ili ne, ako se ova beba ima roditi, ona će se roditi. Pridržavam se terapije, poslušno pratim upute, moje tijelo je opušteno, ja dosta mirno spavam… a to što su moje misli ovakve ili onakve, to je jednostavno dio onoga tko ja jesam. Užasavam se nove kiretaže, radije bih da se ili održi trudnoća ili da ode ovako kako meni sad izgleda da je otišla.

Da ali opraštanje unaprijed kolko god mislis da ti je lakse tako radis stres svom tijelu koje pamti i reagira, meni je baš teško kad bilo kojoj od nas tu se nešto negativno dogodi ili postoji mogućnost da se dogodi, i nekako kad si rekla da je pored mioma ja sam bas isla to citat istrazivat da  i stekla sam dojam da cete vi to izgurat  🙏 ako ne tugovat cemo svi kad dodje do toga ne unaprijed 🍀🍀🍀  svima si ovdje podrška i vjetar u leđa a nama ne dozvoljavaš da isto uzvratimo 🙄 sve sta sam napisala napisala sam jer mi je zao na neki cudan nacin suosjećam ialo nisam to prozivila sama.. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 22:18

daly56, na žalost, trudna si. Dosta mladih cura padne u tu zamku, samo se malo trljaju i kao neće biti ništa. Jebiga, sad je to to, trudna si i s obzirom na simptome, rekla bih da su blizanci. Odi na podforum Trudnice i tamo se druži sa curama do termina.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Ožujak 2021. 22:19

MTB molim te, ako ti nije bad stavi opet sliku (ako želiš), za kasnila sam jednu minutu 😒😒😒. Čitav se život borim sa ugrušcima i izljevima radi endometrioze, i točno znam kako izgleda ugrušak, više puta sam ga kao žabu secirala 🙈🙈
    Draga želim ti da je samo ti i da se tvoja bebica drži 🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

endometrioza

• daly56

Ruska1986

Sara🌻

daly56

Lijep pozdrav.

Ma trola, ignoriraj! Al da neko uopce ima vremena bavit se takvim glupostima, i to na ovim temama… Stvarno moras debil bit

Nisam troll,samo pokušavam da čujem mišljenja što više žena kako bih se smirila jer sam na nekim stranicama pročitala stvari koje su me zabrinule,tipa da i ako ne dodje do spolnog odnosa ako na neki način sperma dospije u rodnicu može doći do trudnoće.Izvinite ako vas zamaram,nemam se kome trenutno obratiti..

manemoj

daly56

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Moje iskreno mišljenje je da si trudna i to vjerojatno par mjeseci. Metoda oplodnje maženjem stražnjice je dosta popularna u Americi i naši doktori lagano kreću s takvim metodama samo je to dosta skupo još uvijek pa se mi umjesto toga bodemo iglama još uvijek.
    Tebi u svakom slučaju čestitam na trudnoći, prekrasna vijest. Predlažem da to što prije podijelis sa svima koje poznaš kako bi i drugi dijelili tvoju radost. I ne brini kod ginekologa ne trebaš još par mjeseci. Što se spola bebe tiče obično se metodom maženja stražnjice radjaju sinovi. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• daly56
    23. Ožujak 2021. 22:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

daly56, na žalost, trudna si. Dosta mladih cura padne u tu zamku, samo se malo trljaju i kao neće biti ništa. Jebiga, sad je to to, trudna si i s obzirom na simptome, rekla bih da su blizanci. Odi na podforum Trudnice i tamo se druži sa curama do termina.

Nadam se da je to sarkazam 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.