MTB... Sviđa mi se jako tvoj stav, nadam se da bih i ja na tvom mjestu isto tako. Ne znam ništa o tome, ali stvarno mislim da bi bolilo da je taj najcrnji scenarij. Držim fige do sutra. U svakom slučaju, grlim i ljubim! Samo hrabro dalje! ❤️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
MTB ja sam u prošlom FET-u u 6 tjednu imala spontani, ali sam 3 dana prije spontanog počela imati baš jake menstrualne grčeve i smeđarenje. 2 dana prije izbacivanja ploda/vrećice počelo je baš krvarenje popračeno grčevima, a onda sam nakon 2 dana jutro na ulošku našla tu nakupinu koja je bila duguljasta, imala je kao neki repić i u sredini je bio žuti mjehurić, kao napuhani balon. Pogledala sam ovu sliku, i ova tvoja nakupina mi ne liči uopće na onu vrećicu koja je ispala iz mene.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
MTB, jako mi je žao što se ubacujem usred tvoje priče, nadam se da je sve OK i da ćeš sutra saznati što je bilo.
Molim vas ako mi možete pomoći, ja sam na 100 muka 😞 jako dugo sam koristila Utrogestan, do 22tt i stalno mi je on i curio i sve tako da osim redovne higijene sam se znala oprati intimnim sapunom (iako ga inače baš ne preferiram) jer mi je znalo biti bijelo po koži od njega, a nisam pretjerano ni proučavala gospođu dolje, ali zadnjih par dana imam svrbež pa sam išla malo pogledati što ima.. osim crvenila, taman na ulazu u vaginu na sluznici su mi kao neke male flekice, kako mi je trbuh već veći, ne mogu se sagnuti da vidim točno, bijelo-žute, a možda samo jedna ili samo druga boja.. što je to?? Nikad nisam ništa slično imala i desi mi se baš sad u trudnoći, a pregled mi je tek za tjedan dana 😞
MM i ja nemamo odnose baš zato da ne bi nešto bilo 🙄
Još jednom isprike ako paničarim bez veze, ali eto, neću moći zaspati od brige..
Hmmm, pa mogle bi bit gljivice, ako te svrbi. Ili si mozda iziritirala sa tim sapunom.. ali svakako nazovi dr.i provjeri. Nije nist cudno to u trudnoci, sve se lijepi za nas...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?
Moje iskreno mišljenje je da si trudna i to vjerojatno par mjeseci. Metoda oplodnje maženjem stražnjice je dosta popularna u Americi i naši doktori lagano kreću s takvim metodama samo je to dosta skupo još uvijek pa se mi umjesto toga bodemo iglama još uvijek.
Tebi u svakom slučaju čestitam na trudnoći, prekrasna vijest. Predlažem da to što prije podijelis sa svima koje poznaš kako bi i drugi dijelili tvoju radost. I ne brini kod ginekologa ne trebaš još par mjeseci. Što se spola bebe tiče obično se metodom maženja stražnjice radjaju sinovi.
uplašila sam se od pomisli da bi na ruci moglo biti nešto..
MTB kužim uključivanje samoočuvanja. Pogledala sam ugrušak ali se ne kužim.. manje takve sam znala imati u nekim menstruacijama.. i dalje se nadam da je ipak samo ugrušak i da je sve ok.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
daly56, ja mislim da je to 100% trudnoća u pitanju. Znaš, ako ti dečko ima normo, lako moguće da su u pitanju raskalašeni spermići koji lutaju okolo... I ako uspiju probiti js, što im je jedan komad odjeće. Mislim da čak i ne mora doći do vagine, može to i ovako preko kože ako upije... Guzu ni slučajno više golim rukama, neka ipak malo pazi i stavi gumene rukavice. Spolovilo samo u gaćama neka drži, ni slučajno da ga takneš jer tko zna, možda se i još jedno primi...
Oooooo jadna majko rodila si specijalku 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
endometrioza
Vau, koji broj vas je ovo pogledao, impresionirana sam
Da nema ovog mjehura i ja bih mislila da je ugrušak. Mjehur je baš velik i kompaktan i izgleda otprilike kako bi GV trebala izgledati. Nije izgubio oblik ni nakon 2h stajanja. Sad je napokon u freezeru.
Blizanac ne može biti, bila sam jučer na UZVu i Gić ga je tražio, našao bi ga da je ovako velik. Kao što rekoh, nitko sretniji od mene ako sam si zabrijala, budemo sutra sve skupa slavile
Ja imam opciju ili ne reći ovdje uopće ništa ili glumiti da vjerujem da je ugrušak - u tom slučaju bih do sad već bila u histeriji.
Ovako sam izrekla i napisala svoje najveće strahove i osjećam se opušteno i slobodno. Mrvcu osjećam grižnju savjesti što vas koristim kao ispušni ventil, ali jebiga. Tko vam kriv
Inače sam osoba koja sve uvijek drži u sebi, i nikad ne dijeli svoje najgore strahove već nabrijava druge optimizmom. Strah me da se drugi brinu za mene, pa im onda ni ne govorim što mislim. Paše mi da imam mjesto gdje mogu i ovaj dio sebe podijeliti.
💔💔💔
https://ibb.co/5MV55GF posle porodjaja, divan, predivan ❤️
Mali trbuscic 🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
sbijelisi... Prasico! 😂 Vrlim te! I držim fige! 🤞🤞
Ne znam više tko je pitao za bolne grudi, al, evo, pridružujem se.. uopće ne znam koji grudnjak ću sutra obući jer više ne stanu u nijedan. I samo hodanje je bolno! 😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
MTB molim te, ako ti nije bad stavi opet sliku (ako želiš), za kasnila sam jednu minutu 😒😒😒. Čitav se život borim sa ugrušcima i izljevima radi endometrioze, i točno znam kako izgleda ugrušak, više puta sam ga kao žabu secirala 🙈🙈
Draga želim ti da je samo ti i da se tvoja bebica drži 🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Evo ti: https://ibb.co/cvcbwK0
Imala sam i ja ugrušaka u životu, ovako nešto još nisam vidjela.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji