Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 21:42

MTB, sta je G rekao? Sta misli? Ili je samo reko da sutra dodjes?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    23. Ožujak 2021. 21:42

🌼TiKi🌼

MTB ne zelim davati lazne nade, ali… Kod izbacivanja ploda su prisutni ili prethode grcevi ili bilo kakva menstrualna bol i uglavnom su to jaka krvarenja uz kontrakcije jer maternica izbacuje vec ono sto se ugnijezdilo u nju. Drzim fige da je to ugrusak ili zaostao nesuđeni blizanac 🙏😘🤞❤️

👍E to i ja kazem . 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 21:43

4 sreća

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

4 sreća

Mtbica stvarno mi je žao što to prolazis sada.Ali imam pitanje dali možeš pogledati taj ugrušak i vidjeti dali ima bjeli žila po njemu ja sam isto tako dosta ugrušaka imala i svaki put bi mi jetrva nosila u rodiliste da vidi dali je plod u pitanju ili samo ugrušak.Ako možeš pogledaj

Ovo postaje morbidno koliko proučavam to čudoDobra stvar je da sam se navikla pa nije više tako gadno.
    Ne vidim žile, unutar mjehurića se vidi da je svijetlo, pretpostavljam da je to žumanjčana vrećica.
    Javio se Gić, rekao da je da dođem sutra na pregled. Trebam nazvati sestre u 8 ujutro i dogovoriti termin, reći da mi je on tako rekao.

Draga ja mislim da su to tebi ugrušci se nakupili u maternici i to sada izbacivaš a da je plod u tebi draga.jer koliko se sićam kada sam zanila blizance tada mi je baš bilo ajme kritično jedan plod je otiša a drugi mi ne osta i sve do 33 tj sam krvarila i te ugruške izbacivala.i uvjek bi mi doktor govoria dok je bila sitna trudnoca do 12 tj da ako i izbacim ugrušak samo da vidim dali ima tih žila po ugrušku ako ima da je to znak gubitka ploda a ako nema da su to ugrušci koji se nisu izbacili prije trudnoće.Ja se stvarno nadam da sam u pravu i da je to samo ugrušak bez obzira na tj mjehur što ima on nista neznači.A i inače je poznato da trudnice koje imaju te hematome da krvare u prva 3 mjeseca to znam po pričama žena da većina krvari😘cuvaj se

Vidjet ćemo sutra. Nisam do sad nikad imala hematome, u prvoj trudnoći nisam krvarila, čak ni spontani nije krenuo nego sam morala na kiretažu. Zato i kažem da sam zahvalna jer ako je to to, baš sam lišo prošla - nije me namučilo. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 21:45

Ma baš mi je morbidno to slikati i stavljati na forum. 
    Ruska1986, rekao je da dođem ujutro i da ćemo provjeriti. Ma nema mi šta reći, zna on da ja sve znam i da nisam od tješenja. On je isto realist, nježan je ali ne laže.

💔💔💔

Dashuri
    23. Ožujak 2021. 21:46

Ajme😔
    Mtbica❤ molim se čudu!!🙏

05.12.2022 💗

BAJOMA
    23. Ožujak 2021. 21:47

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BAJO1

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007, dosta je veliko, čak je i mjehurić pristojne veličine. Ima li ploda ne znam, nije se vidio jučer na UZVu tako da ga možda i nema. Vidjet ću. Neće mi biti žao, nemam običaj gledati unazad. Za sad čuvam jer ne znam što bih s tim, kad se sve rasčisti i razjasni vidjet ću.

*.Women_name.*, prvo sam mislila slikati, onda sam shvatila da nema smisla i da si to ne želim raditi. Stoji tamo na veš mašini, kad dođem skroz sebi i kad se doktor javi vidjet ću što ću.
    Moguće da postoji šansa da je ugrušak, ali onda baš jaaako liči na pravu stvar. Poigrala se priroda sa mnom. Mjehurić se vidi. Zato i želim na UZV da i on provjeri pa da znamo, ne bih inače bila išla do dogovorenog termina.

Posto sam ja imala biokm u istim tjednima ko ti .
    Znaci ono sto je meni ispalo bilo je velicine pola palca i bilo je tamnomodre boje (kompaktno je bilo i nije bilo nikakvog mjehurica ). S tim da sam ja smeđarila 4 dana i taj dan kad je to izaslo imala sam menga bolove ful

Pola palca jest taj kao mjehurić. Ljubičasto crvene boje je izvana, iznutra je svijetlo. I još okolo je nešto kao jetrica, želatinasto, toga ima dosta. Tokom dana sam par puta zakašljala ili se nasmijala i onda bi me zarezalo. I u jednom trenutku popodne me je na par sekundi baš jako presjeklo, jedva sam disala. Ostatak dana klasika, munjice, grčići, sve isto kao i uvijek pa me nije uzrujavalo.
    Znam da postoji mala šansa da je hematom i ugrušak. Ali nisam ja osoba od samozavaravanja, radije se pripremim na najrealniju situaciju, a ako me sutra ugodno iznenade - super. Naravno da i dalje ležim i da ću se večeras bockati i uzeti svu terapiju,  

Jebiga sad mislim da je to biokem vrlim te najjace😔😔😔,

BAJOMA
    23. Ožujak 2021. 21:51

Lucka007

Ruska1986

Lucka007

Ok.. Mi ovdje nismo gadljive a tko je neka ne gleda…. Uslikaj nam☺️
    Imala sam 10991 ugrusak i svega sam se na gledala….

Slazem se!

Slikaj i ne ser….aj😂😂😂
    Neka ne gleda kome se gadi..
    Kome ces pokazati ako ne nama…
    Pa mi smo bolji strucnjaci od ginekologa🙈😂..

💪

nika0302
    23. Ožujak 2021. 21:51

Emma05

nika0302

Ina85

Dali je netko od vas radio histeroskopiju? Ja idem za 2 tjedna i bas me strah iako je pod totalnom anestezijom.

Uhh,pricaj mi. I mene je strah. Najviše anestezije, nisam nikad bila 😁😁 Ja idem sutra pa javim dozivljaje

Anestezija je divna stvar🤤😴🥴😆🥰

Hahahaha svi mi to vele 😁😁 vidim da si pisala za gorku sol...meni nisu niš rekli. Naručena sam u 15h. Čak su mi rekli da do 9 mogu lagano jesti i do 13h piti vodu

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

ma2013 👣
    23. Ožujak 2021. 21:55

Ajme MTBica ja tek sad vidim postove. Nadam se, al stvarno se nadam da nije plod i da će sutra Gić reči da je sve u redu! 🥰🍀🍀🤞

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Nadalica
    23. Ožujak 2021. 21:56

Mtb pa kome ces ako neces nama, cak i 👵🍆 da stavite mi bi to detaljno proucile 🥰 na ovom forumu ne postoji rijec gadno ❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.