Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    23. Ožujak 2021. 20:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I tak. Rekla bih da sam opet u jednini. Čekam da mi se dr javi da se dogovorimo kad ćemo provjeriti. Dobro da nisam kupila kolica

Još ide krv?

Imala još jedan izljev, rekla bih da je sad i plod izašao.
    Nadala sam se da to neću vidjeti (sjećam se priče od Piky), ali nisam bila te sreće.
    Ne znam sad što ću s njim, nekako mi je čudno baciti to u školjku.
    Dobra stvar je da ama baš ništa nije boljelo, i da izgleda da je izašlo u komadu.

Jesi sigurna da je plod, da nije ugrušak? Meni je isto tako prilikom odlaska na vc, ali mene je prethodno užasno jako boljelo, imala sam prave kontrakcije koje su trajale cijeli taj dan. Tek kad je izašlo je prestalo bolit

Pa to mi je čudno. Ali veliko je. Baš kompaktno. I negdje po sredini je mjehurić. Ne izgleda kao oni ugrušci koje imamo za vrijeme menstruacije, ovo je baš kao neki organ. U komadu je.
    Ispričavam se na slikovitosti. Ako stvarno jest, zahvalna sam što sam pošteđena bolova i kiretaže. Ali ne mogu znati dok se doktor ne javi i dogovorimo kontrolu.

Ajme, ja se još uvijek nadam da je neki hematom ili možda onaj faking miom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Javi čim javi doktor.
    Znam da si jaka ali šaljem ti jedan veliki, čvrsti zagrljaj

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    23. Ožujak 2021. 20:35

Mtbica 😳
    Ma ne misek 

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 20:39

manemoj, dragice moja, miom ne može ispasti, on mi je isprepleten sa stijenkom maternice. Da on ispadne, ispala bi mi i maternica. 
    Vidjet ćemo. Osjećam neko čudno olakšanje i tugu. Mislim, čekam i konačnu presudu od doktora na kontroli. Budem OK. Znate mene, već planiram iduće korake.

sbjelisi 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 20:42

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I tak. Rekla bih da sam opet u jednini. Čekam da mi se dr javi da se dogovorimo kad ćemo provjeriti. Dobro da nisam kupila kolica

Još ide krv?

Nadala sam se da to neću vidjeti (sjećam se priče od Piky), ali nisam bila te sreće.
    Dobra stvar je da ama baš ništa nije boljelo, i da izgleda da je izašlo u komadu.

Jesi sigurna da je plod, da nije ugrušak? Meni je isto tako prilikom odlaska na vc, ali mene je prethodno užasno jako boljelo, imala sam prave kontrakcije koje su trajale cijeli taj dan. Tek kad je izašlo je prestalo bolit

Pa to mi je čudno. Ali veliko je. Baš kompaktno. I negdje po sredini je mjehurić. Ne izgleda kao oni ugrušci koje imamo za vrijeme menstruacije, ovo je baš kao neki organ. U komadu je.
    Ispričavam se na slikovitosti. Ako stvarno jest, zahvalna sam što sam pošteđena bolova i kiretaže. Ali ne mogu znati dok se doktor ne javi i dogovorimo kontrolu.

Ako je ono najgore.. Gdje si s tim sto je ispalo? Ako si ikako u mogućnosti… Uzmi sterilne rukavice i u sterilnu posudu to pohrani i trazi upitnici za analizu, to rade na sv duhu..da vidis da li je do ploda tj kromosomske greske.. Meni je uvijek zao sto to nisam napravila kad sam imala jednom plod za analizu… Ali mora biti sterilno…

Na ulošku mi je, na veš mašini. Na zraku  Samo sam osjetila da nešti klizi iz mene, skinula sam gaćice i to vidjela, pa sam skinula uložak. Krvi i dalje nema nešto puno.
    Ne znam gdje bih i kako s tim. Nemam ništa sterilno, MM potrošio zadnju čašicu kad je davao donaciju.
    Ne znam kako to ide s analizom? Moram imati uputnicu? Od ginekologa? U kojem roku se to mora odnijeti? Držim u fridgeu? 

💔💔💔

• Dia85
    23. Ožujak 2021. 20:48

Mtb hrabrice naša😳 grlim💞..pada mi napamet jedino dežurna ljekarna za sterilnu posudicu

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 20:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Još ide krv?

A neeeeeeee 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 20:52

Lucka007

Da.. Moras imati uputnicu od ginekologa, za analizu embrija. Ako mozes steriliziraj nesto staklenku bilo sto i stavi u fizider i ujutro zovi ginekologa.. To se onda nosi na sv duh…

OK, hvala. Znaš li ima li neki rok u kojem se treba odnijeti? I iskreno, nemam pojma kako da to odlijepim od uloška. Malo sam smotana 
    Pretpostavljam da ću ujutro dobiti termin odmah za pregled, tek nakon toga ima smisla tražiti uputnicu i to... Misliš da 5tt+3 nije prerano za analizu? I kako se zove ta analiza? Je li to ona citogenetika?
    I hvala ti, znam da tebi pogotovo nije lako prolaziti kroz ovo, makar bila tuđa priča 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    23. Ožujak 2021. 20:54

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Još ide krv?

Ma nemoj se ispričavat, razumijem u potpunosti. Ni ja nisam bila sigurna kad je otišlo, kad sam došla na pregled isptivali su me jesam vidjela vrećicu i sl jer ja nisam dočekala prvi uzv, pa su se bojali jel vanmatericna i jel ostalo nešto negdje. I jako mi je žao što nisam bar u slikala jer bi se postedila stresa. Ja sam svoje doktorici opisala kao komad ne kakvog mesa sirovog otprilike 10ak cm (oprostite) Nisam baš gledala od soka, nego sam pustila u skoljku. Tako da mislim da je puno bolja opcija da sačuvas ako možeš. Ali nadam se da je kod tebe ipak nekakav ugrušak s krvi, i da je još uvijek sve dobro 🙏 mogu ti rec da je meni tad doktorica kad sam ju zvala rekla da su dvije opcije ili je beba otišla, ili je ugrušak i beba je dobro. Nadam se da je kod tebe pozitivno. 🙏🙏 Jaka si ti, drži se i javljaj nam . Jbmu, šaljem ti veliki zagrljaj ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 20:55

Lucka007

Lucka007

Da.. Moras imati uputnicu od ginekologa, za analizu embrija. Ako mozes steriliziraj nesto staklenku bilo sto i stavi u fizider i ujutro zovi ginekologa.. To se onda nosi na sv duh…

Ili zovi sad odmah Gića… Nema veze sto je 21h..objasni mu situaciju…da te uputi ima li to smisla jer koliko znam ima neki rok u kojem se materijal mora donesti…
    Kako zelis… Meni je ko psu zao sto to nisam napravila dok sam mogla…

Poslala sam mu poruku, on se uvijek javi čim je vidi. Sad je još nije vidio.
    Frajer ipak ima troje male djece, neću ga zvati, znam da će reagirati čim bude mogao.

💔💔💔

ANKSIMORON
    23. Ožujak 2021. 20:57

Mtb jebem mu sve... grlim te i vrlim i nadam se ipak da ce biti pozitivno... i neeeee 🥺🥺🥺

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.