Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    23. Ožujak 2021. 19:59

Uglavnom, ja nisam trebala ni kopiju zdravstvene, na zahtjev sam pisala mbo.

Odoh u lezeci polozaj. 
    Noc svima. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sbjelisi
    23. Ožujak 2021. 20:02

Smatan sretan rocki i dabog si popisala drugu crtu za tortu!
    Ja sam mortus, spi mi se za popi a moram utovarit u sebe pola ljekarne..

oharascarlett14@gmail.com

23. Ožujak 2021. 20:12

🌼TiKi🌼

Sanjich pa ja sam ti pisala isto 😈, hahaha.

🤭😘😘😘
    Ma vidis da nisam dobro veceras hahahhah
    Nesto me okrenulo ❤️

23. Ožujak 2021. 20:13

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sanjich 👶🤱

Ne tiki nego tuma 🤭🤭🤭 ne ljuti se hahaja nekako neke cure zamjenim ponekad, npr mattan i manemoj sam prije znala, pa evo tiki i tuma, a Sbjelis mi je znala na moment ucinit se kao alterego od mtb 🤪🤪
    😘😘❤️❤️❤️

Ovo su sad već niski udarci.

Imas li vrimena za vodit 2 profila 🤔🤔🤭😂
    Salim se kako nisi skuzila po smajlicima 😘😘

Pami
    23. Ožujak 2021. 20:15

https://www.maminsvijet.hr/briga-o-djeci/komplikacije-u-trudnoci-i-bolovanje-za-dijete-dokumentacija-naknada-i-isplata-2019/

Sanjich na linku gore je objašnjeno šta sve treba od dokumentacije. Ja sam to sve odnjela kod otvaranja i bilo je ok. Sad svaki mjesec nosim samo doznake za prethodni+ zahtjev jer su mi tako rekli na hzzo-u. Kod nas se ubaci dokumentacija u kutiju predviđenu za to, tako da nema čekanja na šalteru ni ništa. Jedan primjerak doznaka svaki mjesec ide i poslodavcu.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 20:19

I tak. Rekla bih da sam opet u jednini. Čekam da mi se dr javi da se dogovorimo kad ćemo provjeriti. Dobro da nisam kupila kolica 

💔💔💔

manemoj
    23. Ožujak 2021. 20:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I tak. Rekla bih da sam opet u jednini. Čekam da mi se dr javi da se dogovorimo kad ćemo provjeriti. Dobro da nisam kupila kolica

Još ide krv?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 20:23

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Još ide krv?

Imala još jedan izljev, rekla bih da je sad i plod izašao.
    Nadala sam se da to neću vidjeti (sjećam se priče od Piky), ali nisam bila te sreće.
    Ne znam sad što ću s njim, nekako mi je čudno baciti to u školjku. 
    Dobra stvar je da ama baš ništa nije boljelo, i da izgleda da je izašlo u komadu.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    23. Ožujak 2021. 20:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Još ide krv?

Nadala sam se da to neću vidjeti (sjećam se priče od Piky), ali nisam bila te sreće.
    Dobra stvar je da ama baš ništa nije boljelo, i da izgleda da je izašlo u komadu.

Jesi sigurna da je plod, da nije ugrušak? Meni je isto tako prilikom odlaska na vc, ali mene je prethodno užasno jako boljelo, imala sam prave kontrakcije koje su trajale cijeli taj dan. Tek kad je izašlo je prestalo bolit

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 20:31

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Još ide krv?

Jesi sigurna da je plod, da nije ugrušak? Meni je isto tako prilikom odlaska na vc, ali mene je prethodno užasno jako boljelo, imala sam prave kontrakcije koje su trajale cijeli taj dan. Tek kad je izašlo je prestalo bolit

Pa to mi je čudno. Ali veliko je. Baš kompaktno. I negdje po sredini je mjehurić. Ne izgleda kao oni ugrušci koje imamo za vrijeme menstruacije, ovo je baš kao neki organ. U komadu je.
    Ispričavam se na slikovitosti. Ako stvarno jest, zahvalna sam što sam pošteđena bolova i kiretaže. Ali ne mogu znati dok se doktor ne javi i dogovorimo kontrolu.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.