Dobro jutro/dan drage lavice, javljam se iz cekaonice za humanu rep.🤣 odradjen pregled, danas 7DC imam folikula po 6 na oba jajnika ( vidjecu poslije na izvjestaj tacno) uzeli su mi krv za hormone pa cu opet u pola 12 kod njih, zadovoljan doktor ultrazvukom al da vidimo sta ce dodati od th.... imala sam posla ovih dana al na svaka dva sata udjem i iscitam da bih sve vidjela, hocu da kazem da mi je zao cure da sad ne imenujem ppsebno, drzite se, svi smo uz vas! I ako ne pisem jednako ste mi u mislima i tuzna sam kad ste i vi i isto tako radujem se velikim betama! Sa vama je mnogo lakse! ❤️❤️❤️
👩🏽34god
Ruska bas danas u 13h imam uzv pa cemo vidjeti stanje. Gledala sam jucer tvoj potpis i mislim si, pa Ruska je imala puno stanica i nije upala u hiper, necu ni ja😂😂 javim kasnije sve, malo me strah iskreno jer mi je svaka stimulacija drugacija i nemam pojma gdje sam😩
Mtb ja se jucer rasplakala kad me mm zagrlio, on se odvalio smijat jer smo se nesto prije zezali. Covjek se nije snasao😂 ni ja jos nijedan film nisam pogledala jer znam da cu plakati, a ne place mi se sad😅 e to nikad ne razumijem, zasto neki daju u razmaku supresiju, a neki dr u isto vrijeme kad i stim..? Ja si dajem u 13:30h obe pikice..
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure, trebam li ja piti tu folnu? Baš nitko od doktora i ginekologa mi nije to sugerirao... Ima li neka doza na koju treba paziti? Za sad od svih tih dodataka sam na vitaminu d (D-vital 25 000 na recept)....
I još jedno glupo pitanje Smiju li se imati odnosi za vrijeme postupka. Ili postoje zabrane kad ih se ne smije imati?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.
Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
Naravno, to nije sveto pismo.
💔💔💔
Nakapaka, wooohooo, ti si 2 dana ispred mene. Piškit ćemo skupa.
Baš me zanima koju ćeš terapiju dobiti.
Meto, ja sam od dr u prošloj klinici shvatila da je zapravo svejedno kad si dajemo, samo je bitno da si dajemo u cca isto vrijeme. Pa su tamo procijenili da će nam biti lakše ako je sa razmakom. Ne znam kako će biti ovdje. Cure iz IVFa, s naglaskom na Gića , kako je vama bilo?
Monkica24, folna je jedini suplement koji baš moraš piti, sve ostalo je opcionalno.
Ovisno o tome imaš li MTHFR mutaciju ili ne, trebaš piti aktivnu ili ne. Ja sam krenula odmah na sigurno sa Novalac prenatalom. Druge cure možda imaju druge preporuke. Odnose smiješ imati do aspiracije, poslije više ne do bete. S tim da ti se koji dan prije aspiracije više neće dati jer te boli i natečena si.
💔💔💔
Pozdrav djevojke!
Nova sam na MPO. Nedavno smo dobili nalaz spermiograma oligoasthenozoospermia. I kažu svi da ćemo morati na MPO ako se kroz 3 mjeseca ne popravi spermiogram.
Moje pitanje je ustvari vezano uz mene. Kod mene je sve OK, hormoni, ovulacija itd. - ali imam višak kilograma.
Točnije imam 110kg / 175cm visoka.
Da li će me poslati ravno doma da smršavim?
Istraivanjem sam zaključila da ćemo otići na konzultacije u polikliniku IVF i BetaPlus pa vidjeti što kažu.
Ali eto ako neka od vas ima iskustva s mojim stanjem molim vas pišite, da se pripremim.
Ja sam svakako si zadala smršaviti, skinula sam već 8kg i planiram još koliko god ide ali ne bi htjela još hrpu vremena gubiti i platiti konzultacije bezveze.
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
*.Women_name.*, to s mjehurom mi je zanimljivo. U Beti me nisu tražili da bude pun. Cure iz IVFa, pogotovo ove koje ste od Gića, jeste li morali imati pun mjehur ili ste mogle biti pod normalno?
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
curly29, ovo je link koji sam ja lijepila: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/
Ja sam ti se u IVF kad je krenulo vise inekcija sve u isto si vrijeme davala jer meni ti je isto uveo menopur... pa onda plus orgalutran... samo u razlicite strane.. nisam morala u razlicito vrijeme si davat... ja bi isto kao meto, odnosno MM bi sve pripremio i onda ajmo jedna po jedna...
Sto se tice punog mjehura oni su napomenuli da bude kao malo puniji ali nisu predavali tome presudnu vaznost tako da ti se ja po pitanju toga nisam pretjerano stresirala... nekako spontano sam to odradila i nitko nije komentirao moj mjehur...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
E, razmišljala sam što bih ja da sam u MPO svijetu htjela biti. Mislim da mi je najzanimljiviji posao biologa.Lucyinthesky, mene ne stignu tražiti, ja već dajem.
Kod aspiracije ne, ali kod transfera su me tražili jer se maternica ljepše "ispupci" i vidi
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Inace od silne treme, sinoc sanjam kako me ovdje MTB kritikuje da moram u potpisu promijeniti svoju terapiju 🤣🤣🤣🤣
👩🏽34god
Curly ja kad vidim ovaj tvoj avatar zamišljam te ko onu Monicu iz serije La casa de papel 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️