Vidim da je zavladala panika na forumu, cure nemojte panicariti. To sto se dogodio nazalost Riti mised abb ne znaci da ce se i vama! Nekome mucnine nestanu u 10 a nekome u 12 nekome budu cijelo vrijeme. Nasa glava je luda i u stanju vas je uvjeriti da nemate mucnine iako ih imate samo da vam zakomplicira zivot!!! Polako i dan po dan. Pricajte sa svojim PUPOTIMA i mazite ih i recite da ce sve biti ok!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
MTBica au
Kae, nabola si se na nekaj?
Volim ribu.
Volim svježu ribu.
Idem papati ribu.
A nisam se dugo nabola… a volila bi
Uživaj u ribi.
Nabodi se, tko ti smeta
A za 52000 riječi - zato postoji Google Translate. Ubaci unutra i samo copy paste i prst u uvo
Eh, da je Google Translate fina mašina poput mene, ne bi mene bilo..
oharascarlett14@gmail.com
Cure hvala vam na podrsci. Evo vec sam zavrsila na hitnoj i u bolnici. Jutros u 2h neizdrzivi bolovi, na hitnu i u bolnicu. Dr. je vidio dvije male ciste, krvarenje se jos ne vidi ali pretpostavka je da krvare i da su od toga nastali ti strasni bolovi koji jos traju. Tu sam do daljnjega. Moj prvi ivf postupak i ovako koban. To se valjda samo meni moze desiti da nakon aspiracije praznog folikula nastanu dvije krvarece ciste i ovakve komplikacije.
A joj, bas ono.... Nadam se da ces se sto prije oporavit 💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadja81 drži se.. proći će i to.. ❤️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Monikica ides na transfer i to je 🔝❤
Znaci sutra ces me ti smarat s McD 🍟 😁😂😂😛
Ja sam zaboravila u kojoj si ti klinici?
Ja sam ti u Vinogradskoj :-) E al ja ne kužim to s krumpirićimaŠtoviše, kako imam inzulinsku rezistenciju baš krumpiriće moram izbjegavati jer mi dižu šećer
Šta sad?? I još jedno pitanje, danas je treći dan od aspiracije, još uvijek imam smeđi iscjedak, valjda su to još tragovi zahvata. Kad će to stati?? Da me ne buni dalje da ne znam šta je od tranfera, a što od aspiracije?
Pa nek muž uzme krumpiriće, a ti mu mazni koji. Tradicija je tradicija, mora se ispoštovati!!!
I ne možeš razlikovati posljedice aspiracije i transfera, preblizu su.Većina će biti posljedica aspiracije, transfer uglavnom nema posljedice (eventualno malo krvi).
Deal! Toliko sam uzbuđena da svako malo idem piškit!!!
Monkica
Ruska potpisujem, nema druge..
Polako i dan po dan. Pricajte sa svojim PUPOTIMA i mazite ih i recite da ce sve biti ok!
oharascarlett14@gmail.com
Vezano za bete nakon što ste čule srce:
hCG levels rise during the first 6 to 10 weeks of pregnancy then decline slowly during the second and third trimesters. As your pregnancy develops, the increase slows down significantly. Between 1,200 and 6,000 mIU/ml serum, the hCG usually takes about 72-96 hours to double, and above 6,000 mIU/ml, the hCG often takes over four or more days to double.
It makes little sense to follow the hCG values above 6,000 mIU/ml as at this point the increase is normally slower and not related to how well the pregnancy is doing.
After 6-7 weeks of the pregnancy, the best indication of a healthy pregnancy is a good fetal heartbeat on a sonogram. Blood hCG levels are not very helpful to test for the viability of the pregnancy if the hCG level is well over 6,000 and/or after 6-7 weeks of the pregnancy. Instead, a sonogram should be done to confirm the presence of a fetal heartbeat. Once a fetal heartbeat is seen, it is not recommended to check the pregnancy viability with hCG levels anymore.
💔💔💔
Kako se Mtb lagano sulja na jesenske bebe, a sve kao ono okolo kole🤣🤣, preksutra ce vec tamo analizirati jaja i kolica😅😅
Ruska1986, pa ja sam si posložila glavu. Vidiš da sam hladna ko špricer.
Recimo, sinoć sam za laku noć pročitala što sve može otići krivo prije nego se čuje srce. Nisam znala da priroda ima tako šarolik menu, ja sam znala samo za onih par glavnih opcija.
Nakon toga mi je život puno lakši, prestala sam se uzrujavati oko ičega Što me zapadne, zapast će me.
Monkica24, ti si već trudna.
Lita.1234, ma kakva panika. Samo se zabavljamo ovdje.
BjeliS, možda je problem u tebi. Ako počneš prevoditi kao Google Translate, nitko ti više nikad neće dati taj zadatak. : mali trikovi velikih majstora :
💔💔💔
Slatke naše trudnice 🥰 Da barem nitko od nas ovo ne prolazi, pogotovo nas zezaju ti simptomi... Jel ima mučnine ili nema, sad boli sad ne boli...
I sama tako razmišljam. Evo osjećam se ko grom! Mogla bi maraton ići odraditi, na ni da me pecne negdje... Tako da sam uvjerena da nije uspjelo, a ne mora biti da nije... A mogu misliti kako je kad se ulog poveća pa znaš da imaš bebu i očekuješ iz dana u dan taj uzv 😬😬
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji