Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rora8290
    20. Ožujak 2021. 14:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

lioraliora

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Kako se Mtb lagano sulja na jesenske bebe, a sve kao ono okolo kole🤣🤣, preksutra ce vec tamo analizirati jaja i kolica😅😅

Pa rekla sam prije tjedan dana već da ih čitam.Baš kao i ti, očito
    A ja nikad nisam mogla izbjeći priliku da se pravim pametna kad mi skoči pred nosNisam to nikad skrivala
    Za kolica i jaja mi se jebe, bude muž kupio kad rodim.

Kako ti je bilo ovaj put dan poslije transfera? Simptomi i to? Pitam jer mene prošli put odmah sutradan bolilo dolje kao da se ugnježđivalo (koja riječ, valjda se tako kaže 🤭) a sada apsolutni ništa..

Ne znam jesi li ti imala blasticu ili što zadnji put, ja sam uvijek vraćala trodnevne, Svejedno se dan nakon transfera nikome ništa ne ugnježđava, trodnevne se nastavljaju razvijati, a blastice se tek izliježu.
    Sve nakon transfera sam ti ja pripisala aspiraciji - bolilo je u oba slučaja, probadanja, ovo ono, klasika. Nisam nikad bila u FETu, koliko čujem, onda propustiš sav taj vatromet i nemaš nikakvih simptoma.

Prošlit put mi bila blastica petodnevna u et-u, ali da bila je tad i aspiracija i sve..i sutradan me odmah probadalo jako... aha može biti da propuštam vatromet ak je većini tako 🎆🎇✨ tnx 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 14:40

lioraliora

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

lioraliora

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Kako se Mtb lagano sulja na jesenske bebe, a sve kao ono okolo kole🤣🤣, preksutra ce vec tamo analizirati jaja i kolica😅😅

Pa rekla sam prije tjedan dana već da ih čitam.Baš kao i ti, očito
    A ja nikad nisam mogla izbjeći priliku da se pravim pametna kad mi skoči pred nosNisam to nikad skrivala
    Za kolica i jaja mi se jebe, bude muž kupio kad rodim.

Kako ti je bilo ovaj put dan poslije transfera? Simptomi i to? Pitam jer mene prošli put odmah sutradan bolilo dolje kao da se ugnježđivalo (koja riječ, valjda se tako kaže 🤭) a sada apsolutni ništa..

Ne znam jesi li ti imala blasticu ili što zadnji put, ja sam uvijek vraćala trodnevne, Svejedno se dan nakon transfera nikome ništa ne ugnježđava, trodnevne se nastavljaju razvijati, a blastice se tek izliježu.
    Sve nakon transfera sam ti ja pripisala aspiraciji - bolilo je u oba slučaja, probadanja, ovo ono, klasika. Nisam nikad bila u FETu, koliko čujem, onda propustiš sav taj vatromet i nemaš nikakvih simptoma.

Prošlit put mi bila blastica petodnevna u et-u, ali da bila je tad i aspiracija i sve..i sutradan me odmah probadalo jako… aha može biti da propuštam vatromet ak je većini tako 🎆🎇✨ tnx

Ma ta probadanja su ti od aspiracije. Nema simptoma trudnoće dok beta ne počne rasti, a to se događa tek nakon nešto dana. Meni je zadnji put trebalo 7 dana da se oporavim od aspiracije, ovaj put čak i malo duže - teško mi je procijeniti koliko jer nije bilo odmora između posljedica aspiracije i kasnije simptoma trudnoće. Zadnji put je ipak bio jedan dan pauze pa sam mogla razlikovati to dvoje.

💔💔💔

• Nadja81
    20. Ožujak 2021. 14:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia, zato smo se lijepo podijelile. Ja čitam i njih, i ako naletim na nešto pametno, podijelit ću i ovdje,Nadja81, nadam se da ćeš proći bez operacije.
    I da se u tih doktora koji su te do sad vodili više ne vraćaš.

I ja se nadam. Ne mislim se vracati.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 14:47

Nadja81

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia, zato smo se lijepo podijelile. Ja čitam i njih, i ako naletim na nešto pametno, podijelit ću i ovdje,Nadja81, nadam se da ćeš proći bez operacije.
    I da se u tih doktora koji su te do sad vodili više ne vraćaš.

I ja se nadam. Ne mislim se vracati.

Idemo prvo pregrmiti ovo, a onda ćemo kovati planove za dalje 

💔💔💔

• CharlieBell
    20. Ožujak 2021. 14:52

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh

Kacusha
    20. Ožujak 2021. 14:55

Nina985

Kača 🌺

Andela111

Kača ….. drzim ti fige na najjače….. ovo ce biti dobitni ciklus….

Ma nemam baš nikakvih simptoma, pa sam bas down ☹️ tebi sve naj za dalje 😘
    Kačaja isto nemam nikakvih simtoma. Samo sam nervozna od čekanja (kaže muž da imam podguzne mrave😀😁). Popodne mi se spava nakon ručka, ali tako mi je oduvijek bez svih tableta. U prošlom FET-u kad sam ostala trudna nisam imala nikakvih simptoma prvih 9 dana nakon transfera. Inače pred svagu mengu imam bolne i teške grudi, bolove i grčeve u trbuhu i mučnine, a prošli FET ništa od navedenog.

Pa to mi je utjeha... Hvala ❣️🥰 Nadam se da cemo obje 🤰🙏

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• rita7
    20. Ožujak 2021. 15:10

cure meni 3. dc s rekovellam imam bas oblinu M. to normalno? citala sam da ste vi i izgubile M kad ste krenule sa stimulacijom :S

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• rita7
    20. Ožujak 2021. 15:16

nymeria a stala ti je odmah nakon prvog dana pikanja ili?

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

🌼TiKi🌼
    20. Ožujak 2021. 15:17

rita7

cure meni 3. dc s rekovellam imam bas oblinu M. to normalno? citala sam da ste vi i izgubile M kad ste krenule sa stimulacijom :S

Meni nije bila obilna, ali je trajala 7 dana, oskudno, ali dugo jer inace imam po 3-4 dana. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dashuri
    20. Ožujak 2021. 15:18

BjeliS 💕👣

Aura

BjeliS 💕👣

Aurasad miruj 10 dana. Mislim, nemoj ništa kupovati, jaja si izbacila. Eventulano možeš istražiti gdje i kako naručiti to što želiš za potrošnju nekad u budućnosti (imali smo raspravu i na tu temu ovdje, prep. vitacost). ALI tebi to neće trebati jeri maš stash - jedan dio u trbuhu, a drugi u freezeru

Kako ovo lipo zvučiiiii😍😍😍 daj bože da bude tako! ❤
    Okej, mission abort, mirujem. Hvala tebi i Mtb na tableti za smirenje. ❤❤❤

A hebagati Aura, vi žene paničarke
    Ajte pomaloI ti kvalificiraš za NetflixA mogu ti dati i 52000 izraza/ rečenica za prevesti, garantiram da ti neće biti dosadanoEvo ja u hiper raspoloženju!

Hahahhaa a sta cu kad sam dijete debil. Jucer mi je i dr reka u facu da ne dramim. Dovoljno. 🤣

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.