Kako se Mtb lagano sulja na jesenske bebe, a sve kao ono okolo kole🤣🤣, preksutra ce vec tamo analizirati jaja i kolica😅😅
Pa rekla sam prije tjedan dana već da ih čitam. Baš kao i ti, očito
A ja nikad nisam mogla izbjeći priliku da se pravim pametna kad mi skoči pred nos Nisam to nikad skrivala
Za kolica i jaja mi se jebe, bude muž kupio kad rodim.
💔💔💔
Kako se Mtb lagano sulja na jesenske bebe, a sve kao ono okolo kole🤣🤣, preksutra ce vec tamo analizirati jaja i kolica😅😅
Pa rekla sam prije tjedan dana već da ih čitam.Baš kao i ti, očito
A ja nikad nisam mogla izbjeći priliku da se pravim pametna kad mi skoči pred nosNisam to nikad skrivala
Usla sam sada jer sam na aktualne teme vidjela da je tvoj zadnji post tamo😜😜, a ne citam jer je moje misljenje da su onakve teme onako rano van pameti. Zbog svega... Ali tko voli neka izvoli.
Mene je jucer jako nazivcirao taj baby watcher... To je gadno kad radis u koronarnoj intenzivnoj pa si umislis da nesto s bebinim otkucajima nije ok jer nisu pravilni. Popizdila sam... Naravno... Bila je prezivahna i pomijesali se i njeni i pupcani i moji otkucaji i ispao kurslus. Navecer sve ok... Stalno neke muke... Glavobolja i dalje aktualna, princeza se igra u trbuhu, baby watcher ne palim iducih tjedan dana. 😣🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
A ja nikad nisam mogla izbjeći priliku da se pravim pametna kad mi skoči pred nosNisam to nikad skrivala
Usla sam sada jer sam na aktualne teme vidjela da je tvoj zadnji post tamo😜😜, a ne citam jer je moje misljenje da su onakve teme onako rano van pameti. Zbog svega… Ali tko voli neka izvoli.
I jesi vidjela kako sam se raspisala o kolicima
Volim čitati jer realno one možda pokriju teme koje mi ne znamo jer se fokusiramo na začeće (ne mislim pritom na gluposti o kolicima ni da je dovoljno imati samo 3 UZVa u trudnoći, a da je folna moderna izmišljotina i da je dovoljno jesti finu klopu ). Ima tamo iskusnih rodilja i žena koje su prošle više trudnoća, svašta se može naučiti. Između ostalog i to da je normalno da imaš mučnine, koje onda naglo nestanu.
Iskreno, ja se u svojim trudnoćama (sad već mogu pisati u množini ) puno manje uzrujavam nego bi inače (moj mozak je programiran tako da traži rizike u svemu, zato sam dobra u svom poslu) jer čitam iskustva drugih trudnica. I preferiram čitati iskustva trudnica sa urednim trudnoćama, nego onih sa problematičnima - jer po ovima iz urednih možeš naučiti što je zapravo uobičajeno i što NIJE znak nečeg lošeg (jer nama, naravno, SVE JEST znak nečeg lošeg).
💔💔💔
Magnolia baš to, nemamo razloga da trčimo na hitnu...nije ni taj pregled daleko. Ako sam čekala 3 tj mogu još pola 🙈🙈🙈
Ali jbga psiha čini čuda. Mislim da ću čitav vikend u tišini slušati svoje tijelo 😎😎
Čovjek nikako da se opusti. Mislim da ću tek poslije ovog uzv biti malo lakše pa ako sve bude ok onda Nifty i tek poslije njega dok vidim dali je nalaz ok, onda mogu disati 😁😁🙏 ovako još držim dah.
endometrioza
Mene je jucer jako nazivcirao taj baby watcher… To je gadno kad radis u koronarnoj intenzivnoj pa si umislis da nesto s bebinim otkucajima nije ok jer nisu pravilni. Popizdila sam… Naravno… Bila je prezivahna i pomijesali se i njeni i pupcani i moji otkucaji i ispao kurslus. Navecer sve ok… Stalno neke muke… Glavobolja i dalje aktualna, princeza se igra u trbuhu, baby watcher ne palim iducih tjedan dana. 😣🙄
💔💔💔
Kako ti je bilo ovaj put dan poslije transfera? Simptomi i to? Pitam jer mene prošli put odmah sutradan bolilo dolje kao da se ugnježđivalo (koja riječ, valjda se tako kaže 🤭) a sada apsolutni ništa..
Kako ti je bilo ovaj put dan poslije transfera? Simptomi i to? Pitam jer mene prošli put odmah sutradan bolilo dolje kao da se ugnježđivalo (koja riječ, valjda se tako kaže 🤭) a sada apsolutni ništa..
Ne znam jesi li ti imala blasticu ili što zadnji put, ja sam uvijek vraćala trodnevne, Svejedno se dan nakon transfera nikome ništa ne ugnježđava, trodnevne se nastavljaju razvijati, a blastice se tek izliježu.
Sve nakon transfera sam ti ja pripisala aspiraciji - bolilo je u oba slučaja, probadanja, ovo ono, klasika. Nisam nikad bila u FETu, koliko čujem, onda propustiš sav taj vatromet i nemaš nikakvih simptoma.
💔💔💔
Cure hvala vam na podrsci. Evo vec sam zavrsila na hitnoj i u bolnici. Jutros u 2h neizdrzivi bolovi, na hitnu i u bolnicu. Dr. je vidio dvije male ciste, krvarenje se jos ne vidi ali pretpostavka je da krvare i da su od toga nastali ti strasni bolovi koji jos traju. Tu sam do daljnjega. Moj prvi ivf postupak i ovako koban. To se valjda samo meni moze desiti da nakon aspiracije praznog folikula nastanu dvije krvarece ciste i ovakve komplikacije.
U jooj drzi sama sam prosla meni to zvuci ko endometrioza ali javi sta ka
Kazu da nije endometrioza vec ciste nastale tako sto je dr. prilikom aspiracije probusila dva dodatna folikula kako bi dosla do onog kojeg je htjela i oni su ostali osteceni krvariti na jajniku.
Sortiraj odgovore
Najstariji