Znam da sam obećavala da neću lijepiti svoje slike na forum kraj svih vas krasotica, ali desperate times desperate measures.
Je li ovo normalno:
Crvenije je u stvarnosti, ne mogu dobro uslikati. I svrbi me
nije bas, ali mislim da ti to nema veze sa trudnocom. Nemoj stavljati nikakve kapi jer tko zma sto se smije sa svim silnim hormonima sada u tebi. Isperi malo sa fizioloskom otopinom ako imas
Ma neću ništa kapati. OK mi je ako se samo upalilo ili tako nešto. Mene stalno pere blaga paranoja da ću početi krvariti bez najave radi heparina, pa mi nije svejedno kad sam ovo vidjela.
Nemam inače problema s očima, ne znam jesam li ikad u životu morala nešto kapati u njih. Ja sam više cura od problema sa ušima
💔💔💔
MTBica …… dobro…. skroz si u pravu………hvala ti❤️
Ne želim ti davati lažnu ni nadu ni nenadu. Jednostavno, i dalje ti je prerano i sve ovo vrijeme do sad je bilo prerano.
💔💔💔
Mtb pa valjda svejedno nisu mi napomenuli pretpostavljam da je ok i brzi?
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Ekipa, cestitam svima danas na beticama, ultrazvucima, i pregledima, i drago mi je da je sve ok! Cinimi se da danas nije bilo losih stvari koliko sam mogla popratiti i neka ih bude sto manje.🥰🥰 Sutra procitam detaljnije zaostatke. Hvala puno za sve info danas.
Laku noc svima, moje šnicle spavaju, umorio ih zoo i submarine, i sad se idem ugrijati uz neku seriju u kojoj ne treba mozak 🤣 pusaa
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
To ovisi od klinike do klinike. IVF recimo traži brzi. Neki traže PCR. Ajde provjeri.
Ako je brzi, rezerviraj si termin na lokaciji koja ti paše za cca dan koji ti paše (možeš uzeti i više dana pa otkazati kasnije). Nalaz ti je za cca 1h.
Ja si nisam rezervirala, pa sam otišla do sebi najbliže na APP princip. I prošlo je.
💔💔💔
Andela111 stvarno je prerano. Moras si probati glavicu iskljuciti i pustit da prode par dana. Sad mozemo samo nagadjati je il nije. Ja sam danas opet radila test uj pa mi je jos jadnija sjena od one jucer 🙄 i rekla sam da necu vise. Samo nada i stres. U petak radim betu i to je to. Drzi se i glava gore
9 oplodeno 🥰🤞
Bok curke, kao prvo MTB čestitam ti na betiii 🥳🥳🥳. Čekaš sada ultrazvuk? Kako se osjećaš? Sorry ako nisam u tijeku, navratim nekad usput 🙈🙈. Ja sam evo došla sa ultrazvuka, u petak je FET, endometrij je savršen školski primjer trolinijskog, vraćamo isto dvije male blastice petodnevne, jako sam uzbuđena, od terapije utrici od danas i estrofem i dalje. 🥰😇😍
Wooohooo, ideš po beebeee!
Hvala na čestitkama
Daaa isto po dvije, 🤭🤭, 👼👼, upiši me tamo u popis svoj 😀, kako si? Pričaj nam malo o simptomima?
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
nije ne.. npr ivf trazi brzi 1.dc a na dan aspiracije moramo imati PCR test. Provjeri si. Jer taj brzi ne priznaju svi. Bolje provjeriti
9 oplodeno 🥰🤞
Bok curke, kao prvo MTB čestitam ti na betiii 🥳🥳🥳. Čekaš sada ultrazvuk? Kako se osjećaš? Sorry ako nisam u tijeku, navratim nekad usput 🙈🙈. Ja sam evo došla sa ultrazvuka, u petak je FET, endometrij je savršen školski primjer trolinijskog, vraćamo isto dvije male blastice petodnevne, jako sam uzbuđena, od terapije utrici od danas i estrofem i dalje. 🥰😇😍
Wooohooo, ideš po beebeee!
Hvala na čestitkama
Daaa isto po dvije, 🤭🤭, 👼👼, upiši me tamo u popis svoj 😀, kako si? Pričaj nam malo o simptomima?
Pih. Podcjenjuješ me. Listicu sređujem momentalno
Standardni su mi simptomi - menstrualni bolovi, probadanje/rezanje/rastezanje, proljev pa zatvor, flafasti tuneli, bol u donjem dijelu leđa, ... Sve ono što nam govori ništa a nadamo se da je sve
💔💔💔
Hahahha flafasti tuneli e tooo, ako se sjecas spominjale smo to onaj put hehehhe, po tome se da skužiti malo..hvataš znači utriće po tunelu 🤭🤭🤭
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji