Anchy,Mara nisam uspjela vidjeti vaše slike,nestale su. 😥
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Lita1234 ja sam dobila rokavelle, nisam googlala iskustva da me ne optereti ali dok. mi je rekla ako sam ju skuzila da je dobar za pcos valjda da se ne dogodi hiper (isto su mi nekak prosle konz. prosle ful brzo i nisam se pripremila s pitanjima za tu stimulaciju jer sam ocekivala gonal dobit za stimulaciju posto je to prvi plan bio)
test covid? cure ako sam ja skuzila 1dc se testiram za covid a 2dc ide pikanje -sad pitanje- posto se jos nisam nikad testirala gdje da odem a da dodu rezulatati najbrze? sestra mi kaze test se radi od 8-11 a sta ako mi M dode popodne
Ja sam na Štamparu radila u nedjelju, uzeli su mi bris u 11:30, a već sam u 16:00 taj isti dan dobila rezultate na mail. Možeš si rezervirati termine preko web prijave https://prijavnicentar.hr/testiranje/stampar. Možda si možeš rezervirati više termina pa otkazati ako M ne dođe
Na Bundeku ispred onog starog hotela Zagreb (srijedom i petkom od 7-15, utrokom i četvrtkom od 11-19)
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
MaloTele, Tuma, a ja sam si bila sva sretna što je GUK bio 5.2 prije 3 tjedna. 24.11. je bio 4.3 ali prejedanje slatkišima oko kiretaže i za NG je učinilo svoje.
rita7, trebaš li raditi brzi ili PCR test?
Ana26, hvala!
Mislim da ti oni to u sustavu povežu, ali ne drži me za riječ...
Josipab, ta je najbolja! U slast!
Andela111, hvala. A što se testa tiče, opet brzaš. Plusić se nakon inseminacije vidi tek nakon 12, 13 dana. Nakon 10 bi bilo čudo da se vidi, rijetko se vidi i u postupcima, a mi točno znamo kad nam je oplodnja.
Nastavi s terapijom, vadi betu po dogovoru.
💔💔💔
Lita1234, ja sam bila pacijentica dr. M. i primila sam Rekovelle 12mg pa se osjećam pozvanom "govoriti". Žao mi je što si imala razočaravajuće iskustvo, ali; događa se. Ne mogu oni znati da će se taj dan poklopiti više transfera nego su prvotno računali, možda doktor nije imao ni baš neki dan, ljudi smo i griješimo. On je inače topla osoba, medvjedić dobra srca, ali isto tako moguće da su ponekad i preopterećeni, što baš i nije dobro jer može donijeti površnu odluku, ali sigurna sam da se događa svima i svugdje. Ja sam mu zamjerala neke stvari, koje još uvijek nisam u potpunosti prožvakala sama sa sobom, pa je to i razlog zašto se opiram vratiti u tu kliniku, ali kad bih izbacila to iz misli; dao mi je dobru terapiju, duplu štopericu, potporu nakon transfera… tu se stvarno ne mogu buniti. Rekovelle se daje prema visini AMH-a (sve ispod AMH-a 15 ide automatski 12mg), i još se gledaju visina i kilaža. Jedna standarna, početnička terapija. Nema tu prvi puta previše filozofije ako su ti nalazi više manje OK… Zbog toga se nemoj brinuti. Ja nisam imala nikakvih nuspojava od njih, isto kao ni od Ovaleapa, nisu mi se razvile ciste, dobila sam lijepi broj jajnih stanica… Nema razloga za strah… Ali ako ti i dalje ne bude sjedao, slušaj intuiciju i radi kako se osjećaš
hvala ti puno na iskustvu. Sabrala sam se malo i dosla do zraka 🤣 odlucila sam da cu dati ovaj postupak koliko god mogu sa dodacima i prehranom pa cu se za drugi malo drugacije promijeniti. da nalazi su mi svi super i sve je standardno. A amh mi je 12. Da li mi mozes ispricati iskustvo, da mogu prioaziti ako mogu utjecati na nesto sto me ceka .. voljela bi znati na sto mogu obratiti pozornost. Drago mi je da se osjecas prozvano govoriti 🤣🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Lita1234 ja sam dobila rokavelle, nisam googlala iskustva da me ne optereti ali dok. mi je rekla ako sam ju skuzila da je dobar za pcos valjda da se ne dogodi hiper (isto su mi nekak prosle konz. prosle ful brzo i nisam se pripremila s pitanjima za tu stimulaciju jer sam ocekivala gonal dobit za stimulaciju posto je to prvi plan bio)
test covid? cure ako sam ja skuzila 1dc se testiram za covid a 2dc ide pikanje -sad pitanje- posto se jos nisam nikad testirala gdje da odem a da dodu rezulatati najbrze? sestra mi kaze test se radi od 8-11 a sta ako mi M dode popodne
Rita7 Sto se tice Covida, npr danas sam se dogovorila sa njima posto cu vjer dobiti u nedjelju, a mozda i u subotu, da se mogu testirati u ponedjeljak i poslati im a ja se poceti pikati 2.dc.. Jer u Ri se nema gdje raditi brzi test za Covid za vikend(tj moze u sub do 10 ali sumnjam da ce mi do tada doci) a u nedjelju ni privatne klinike nemaju. Tako da je njima to bilo ok. iznenadilo me i malo me oslobodilo stresa kada ce doci menga.. tak oda provjeri sa svojima
9 oplodeno 🥰🤞
Znam da sam obećavala da neću lijepiti svoje slike na forum kraj svih vas krasotica, ali desperate times desperate measures.
Je li ovo normalno:
Crvenije je u stvarnosti, ne mogu dobro uslikati. I svrbi me
💔💔💔
Znam da je neka cura jucer pisala da mora dobiti mengu u nedjelju ali se ne mogu sjetiti koja, ali cini mi se da je isto Rijeka u igri. Evo napisala sam u komentaru iznad sviju sotuaciju, pa ako nekome pomogne mozda se uspijete tako dogovoriti..
9 oplodeno 🥰🤞
Znam da sam obećavala da neću lijepiti svoje slike na forum kraj svih vas krasotica, ali desperate times desperate measures.
Je li ovo normalno:
Crvenije je u stvarnosti, ne mogu dobro uslikati. I svrbi me
nije bas, ali mislim da ti to nema veze sa trudnocom. Nemoj stavljati nikakve kapi jer tko zma sto se smije sa svim silnim hormonima sada u tebi. Isperi malo sa fizioloskom otopinom ako imas
9 oplodeno 🥰🤞
Rita7 Sto se tice Covida, npr danas sam se dogovorila sa njima posto cu vjer dobiti u nedjelju, a mozda i u subotu, da se mogu testirati u ponedjeljak i poslati im a ja se poceti pikati 2.dc.. Jer u Ri se nema gdje raditi brzi test za Covid za vikend(tj moze u sub do 10 ali sumnjam da ce mi do tada doci) a u nedjelju ni privatne klinike nemaju. Tako da je njima to bilo ok. iznenadilo me i malo me oslobodilo stresa kada ce doci menga.. tak oda provjeri sa svojima
Ma IVF mene na kraju nikad nije tražio tu potvrdu. Ja sam mahala s njom njima i pitala trebam li im dati, oni su rekli da je zadržim sa svom dokumentacijom. Što se njih tiče, mogla sam mahati i sa isprintanim menijem iz Batka.
Mislim da je to više za tebe, da budeš mirna da nisi pozitivna ušla u pikanje.
💔💔💔
Ma IVF mene na kraju nikad nije tražio tu potvrdu. Ja sam mahala s njom njima i pitala trebam li im dati, oni su rekli da je zadržim sa svom dokumentacijom. Što se njih tiče, mogla sam mahati i sa isprintanim menijem iz Batka.
Mislim da je to više za tebe, da budeš mirna da nisi pozitivna ušla u pikanje.
🤣🤣🤣🤣😅
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji