MTB oprosti, ja sam tvoje pitanje shvatila kao dal planiram radit nifty,panoramu,harmony itd 😂 to ne mislim radit. A ovo znam da mi je danas radila zbog nn,ali ne znam jel obavezno bas, il je to sve usput kao napravila xD iako vj je obavezno,kad malo bolje razmislim ne vjerujem da bi radili nesto sto ne moraju 😆 i guk kod trudnica mora bit do 5, sve iznad je poviseno i mogucnost gestacijskog dijabetesa(isto imala Seka kod trudnoce djevica ) 😂😂😂
Miss super da nema vise smeđarenja, onda postoji mogućnost i da je hematom dosta manji? Stvarno se nadam da Ce sutra sve bit super i da ces moc malo mirnije dalje 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Lita. 1234, inače, s obzirom na to da ti danas nisu naplatili, rekla bih da ste se vi krivo razumjeli. Ti si očekivala konzultacije (koje se plaćaju), on je razumio da si došla samo po protokol (što traje par minuta i koji on složi unaprijed na temelju tvojih nalaza koje si mu poslala). Uz to, imao je tehničkih problema i nije mogao sad doći do nalaza.
O M sam čula dosta i stvarno sam čula samo dobro. Nije zgodan kao moj dr, ali nije smrad. Iskomuniciraj ovo s njim preko tel i reci da postoje stvari o kojima želiš pričati.
Slazem se ja sa tobom, ali ja sam upravo ocekivala ovo sto ti kazes. Da ce on prije prouciti mene i moje nalaze i po tome napraviti protokol i lijepo mi ga obrazloziti. Medutim, dogodilo se to da sam ja dosla a da on nije imao moje nalaze tj nije ih niti pogledao, nije znao apsolutnu nikakvu moju povijest bolesti i nije nalravio protokol, vec mi ga je dao kao sprancu i dopisao nes na nju i to je to.. dok sam mu ja usput govorila podatke koji se sjecam iz nalaza. uglavnom znam da je ok i da nije smrad jer ga u suorotnome nebi odabrala, samo sam rekla da sam tuzna i razocarana. Sto mislim da je i razumljivo. al ok, rijesiti cemo, idemo dalje. ❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ajme, koliko lijepih vijesti!!
Magnolia ❤ korakpokorak 💪✌😁💟🍹
Predivne vijestii
Ribic vidis da nijeeeeeeeee pukaoooooooooooo!! Jupiiiii PUPO 💟😛✌
MTBica to je to!! 😎😎 Ovo sve tako likepo zvuci da mi je takva utijeha čitati ❤💟
Bas si lijepo sve isplanirala i sve lijepo vodis.. Meni treba netko da me malo u red dovede! 😁
Tiiina jupiii za srijeduuuu
Nakapaka ❤ja jedva čekam tvoje vijesti ❤
Malotele predivno!!!!!!! I ja biiii ❤❤ Pravi mali covjekic 💟
Nymeria grizeeeem nokte 5dnt 😛✌😉❤ Kako bi Meto rekla, Sada dolaze kriticni dani 😉
ERICAA SRETAN RODJENDAN! 🍹🍹
Ninaaaaaaaaaaaaaaa ❤
Lioraliora sretno s UZV u petaaak!
Ja delam ko 🐎
Nocas spavala 2 sata, mrtva sam. Idem se onesvjestit!
😘
oharascarlett14@gmail.com
Miss da, sve ćemo mi to izdržati. Bitno da nakraju bude sve ok. Mene najviše buni što mi je doktor prošli tjedan rekao da uopće ne moram mirovati. Ne pretjerivati, ali sve mogu lagano jer kao hematom je kod ruba posteljice a ne između posteljice i maternice što je opasnije. Ali ne želim riskirati, čekam sljedeći uzv kod svoje doktorice pa ću vidjeti šta će mi ona reći. Daj mi pliz reci dali si možda kupila jastuk za trudnice? Ja sam mislila naručiti neki za koji sam čitala dobre recenzije, a i ispunjen je kuglicama kao što je mislim Ruska preporučila. Piše da je idealan kod mirovanja, a mene užasno bole kukovi/guzovi, jutros me probudila bol s obje strane. Baš osjetim kako se sve ukočilo, pa razmišljam da bi mi možda pomogao taj jastuk jer jako loše spavam zadnjih dana. Btw.oggt mi je doktorica rekla da se radi između 24-28 tt, a briseve je meni već radila u 15tt i mislim da ne bi bilo loše da ti ih sutra tvoj doktor napravi. Bolje isključiti što više toga.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ehh da, nisam uhvatika niti jednu sliku.
Ali mooooigu misliti kako izgleda mala cupavica 😍😍😍😍
oharascarlett14@gmail.com
Hvala mtb i ruska1986: Ajme meni, inace sam sportasica bila puno godina i stvarno sam trpila bol i mogu trpit…ali me od aspiracije sve to nesto boli, probada, steze, ali spavanje covice mili, kapak mi pada dok ovo tipkam, nekakvi umor ko glista sam spora.
Ajme jos jednom divim vam se svima od reda kakve zene ste vi!
Btw Ruska1986: pitanje iz znatizelje, ruska je neka poveznica sa rusijom? Inace ja volim ruski jezik pa mi eto poveznica neka
Ma kakvi, sa imenom! Trebalo bi bit Ruška al sam prelijena za kvacice 😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lita.1234, ok ti je stimulacija. A nitko ne može znati kako ćeš reagirati na nju, prvi ti je postupak. Baš mi je žao što ti je loše iskustvo, moje sa Gićem je dijametralno suprotno.
Ti znaš da ne moraš ići s njim? Pogotovo kad plaćaš?
Inače, dobra ti je navika ponijeti sve nalaze sa sobom, ja uvijek imam od stoljeća sedmog i gurnem sve onim redom kojim ja želim doktoru pod nos. Nema tu meni on nije siguran, JA SAM SIGURNADoduše, Gić fakat sve pogleda i super pamti tako da nismo imali nekih problema.
Inače, išla ti tamo preko HZZO ili privatno, ti to plaćaš, i on je za to plaćen. Počni vježbati borbu za sebe i svoje dijete. Dakle, idući put se ne daj sprašiti, nego reci da ćeš onda doći kasnije kad ima vremena, ili ga traži da ti se posveti maksimalno - jer imaš pravo na to, pogotovo na prvim konzultacijama. Briga tebe za njegove transfere, ti si putovala sat i pol iz drugog grada i zaslužuješ barem pola sata vremena.
Mi smo nekad prepristojne, a ovo nije situacija u kojoj trebaš biti pristojna, nego situacija u kojoj trebaš zahtijevati ono što ti pripada.
Smiješ ga promijeniti, ili smiješ tražiti da ti da novi termin (telefonski, jer nemaš se ti šta vozati ponovo iz Rijeke) i da popričate o svemu što te muči. Napiši si popisLucka007, hvala!
Sad čekamo UZV. Dan po dan.
Tuma, zar nije gornja granica za GUK 6.4?
ok. Moram prespavati noc da se slegne sve Daj mi ti reci, Rekovelle ili kako se vec pise stanjuje endometrije ili ne? Razlika izmedu toga i drugih lijekove za stimulaciju, i zasto taj tj zasto ne taj? Jos to, pa da onda prespavam sve. Hvala ti ❣
Draga ja sam kod dr. M i bas me iznenadilo ovo sto pises inace on bas prica i sve objasni ja sam ti bila kod njih na Rokavele dobila 6 balocistica evo danas potvrde na trudnoca, tako da ako mozes oprosti mu ovaj put, i ja mu vjerujem, znam da je svako iskustvo razlicito ali ja imam same pohvale za njega 😘
Kako mi je bas, bas, bas drago zbog tebe 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Lita. 1234, inače, s obzirom na to da ti danas nisu naplatili, rekla bih da ste se vi krivo razumjeli. Ti si očekivala konzultacije (koje se plaćaju), on je razumio da si došla samo po protokol (što traje par minuta i koji on složi unaprijed na temelju tvojih nalaza koje si mu poslala). Uz to, imao je tehničkih problema i nije mogao sad doći do nalaza.
O M sam čula dosta i stvarno sam čula samo dobro. Nije zgodan kao moj dr, ali nije smrad. Iskomuniciraj ovo s njim preko tel i reci da postoje stvari o kojima želiš pričati.
Slazem se ja sa tobom, ali ja sam upravo ocekivala ovo sto ti kazes. Da ce on prije prouciti mene i moje nalaze i po tome napraviti protokol i lijepo mi ga obrazloziti. Medutim, dogodilo se to da sam ja dosla a da on nije imao moje nalaze tj nije ih niti pogledao, nije znao apsolutnu nikakvu moju povijest bolesti i nije nalravio protokol, vec mi ga je dao kao sprancu i dopisao nes na nju i to je to.. dok sam mu ja usput govorila podatke koji se sjecam iz nalaza. uglavnom znam da je ok i da nije smrad jer ga u suorotnome nebi odabrala, samo sam rekla da sam tuzna i razocarana. Sto mislim da je i razumljivo. al ok, rijesiti cemo, idemo dalje. ❣
Javi mu se, reci mu da imaš pitanja i možete li se čuti kad bude imao vremena.
Mi žene smo zajebana stvorenja, volimo prešutiti, otrpiti i onda zamjerati i predbacivati do kraja života 😁 Ali ovo nam nisu muževi koji su si sami krivi što su nas ženili, ovo su nam doktori. Popričaj s njim, po tome ćeš vidjeti je li on doktor za tebe ili ipak nije. 😘😘😘
💔💔💔
Miss da, sve ćemo mi to izdržati. Bitno da nakraju bude sve ok. Mene najviše buni što mi je doktor prošli tjedan rekao da uopće ne moram mirovati. Ne pretjerivati, ali sve mogu lagano jer kao hematom je kod ruba posteljice a ne između posteljice i maternice što je opasnije. Ali ne želim riskirati, čekam sljedeći uzv kod svoje doktorice pa ću vidjeti šta će mi ona reći. Daj mi pliz reci dali si možda kupila jastuk za trudnice? Ja sam mislila naručiti neki za koji sam čitala dobre recenzije, a i ispunjen je kuglicama kao što je mislim Ruska preporučila. Piše da je idealan kod mirovanja, a mene užasno bole kukovi/guzovi, jutros me probudila bol s obje strane. Baš osjetim kako se sve ukočilo, pa razmišljam da bi mi možda pomogao taj jastuk jer jako loše spavam zadnjih dana. Btw.oggt mi je doktorica rekla da se radi između 24-28 tt, a briseve je meni već radila u 15tt i mislim da ne bi bilo loše da ti ih sutra tvoj doktor napravi. Bolje isključiti što više toga.
Evo moje iskustvo: prosli vikend smo spavali kod mojih i ja ga zaboravila uzet.. Znaci, bol u kukovima cijelu noc! Meni stvarno ali nas stvarno pomaze! Je da ga cijelu noc premjestam s jedne na drugu stranu ali mi je stvarno super! Plus mi stiti trbuh od muza koji svaku drugu noc sanja da je Messi pa se rita 😂😂😂 i imam i taj obicni, punjen spuzvom il cim vec i nula bodova. Ovaj sa tim kuglicama se bas fino prilagodi i super udoban je.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
BjeliS, jesam li ja to dobro pročitala da tražiš nekog da te spanka po guzi? 👀😂😂😂
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji