Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 15:57

Znaci izlazim iz njegove ordinacije i onako sva zbunjena kazem mislim ne znam koliko je bitno al imam jedan jajovod i dvije zdrave trudnoce do sada ako je taj podatak mozda bitan znaci ostala sam prirodno trudna a on meni aha znaci rodila si dvoje djece. ok ok. 🤣🤣 znaci evo bas ruzno.. nisam muzu ni rekla. jer bi me upucao. pa upravo sam platila 5000 kn za 4 dana pikanja 🤣🤣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 15:59

Lucka007

Ja nazalost imam dosta iskustva i stvarno sam shvatila da to sve uvelike ovisi kako je doktor koji dan raspoložen i kako mu 'kliknes'..
    Primjera radi isla sam na konzultacije kod Radončića i on je mene ali toootalnooo razočarao… Koji baceni 800kn,sram me bilo muzu i rec da sam 15 minutni 'razgovor' s ultrazvukom toliko platila..
    Dakle 'razgovor' je rekao :mila (kasnije sam cula da, su mu sve mile😂) nista ne brini, kupi lijek koji je jeftiniji, moze gonal, ovaleap puregon njemu je to sve ISTO 🙈 javi se s mengom, nista ne pitaj i ti ces mila rodit!
    Dakle dosla, sam k njemu nakon xxxxy nezspjesnih transfera i 2 spontani, kad sam ga pitala da li sto trebam napravit, provjerit odgovor je bio :i previse ti tog imas, eventualno stitnjacu i antitijela stitnjaca..
    Moj fascikl je jedva LETIMICNO pogledao REDA RADI, kao i ultrazvuk.. Sve je to super kaze… Bas sam se jadno osjećala…
    Nista novo saznala i uopce se nije niti malo potrudio…

ajme uzas. uzas. evo ja sam u soku kunem ti se. stvarno tuzno.  pojelo me toliko da vise nisam sigurna ni da li cu se krenut pikati. a bila sam 100 posto u tome

9 oplodeno 🥰🤞

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Ožujak 2021. 16:00

Curke evo koga zanima cijena Nifty testa u Agramu 😊⬇️⬇️
    https://ibb.co/t4BHDBM

endometrioza

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 16:09

Lucka007

Lita.1234

Znaci izlazim iz njegove ordinacije i onako sva zbunjena kazem mislim ne znam koliko je bitno al imam jedan jajovod i dvije zdrave trudnoce do sada ako je taj podatak mozda bitan znaci ostala sam prirodno trudna a on meni aha znaci rodila si dvoje djece. ok ok. 🤣🤣 znaci evo bas ruzno.. nisam muzu ni rekla. jer bi me upucao. pa upravo sam platila 5000 kn za 4 dana pikanja 🤣🤣

Potpuno razumijem! Ja, sam muzu rekla da sam 500 kn platila jer kaze on pa ti si prije izasla van nego usla unutra🙈😂😂😂😂!
    Sram me bilo uopce reci da sam NISTA NOVO platila 800kn🙈…

😅😅🙄 uzas .. 

9 oplodeno 🥰🤞

Pami
    15. Ožujak 2021. 16:11

Miss ok sam, ležim po cijele dane i čekam uzv 26-og. Nisam još počela piti Roidakal, mislila sam možda prvo pitati doktoricu za savjet. Vama su svima ipak liječnici preporučili, iako vjerujem da ne može štetiti. Podigla sam si sama već terapiju Utrogestana na 3x2 sve s nadom da na sljedećem uzv tog glupog hematoma neće biti. Baš smo nas dvije zaglavile s njima, ali glavno da ide na bolje 🙏🙏 evo nas već na pola 😊 instalirala sam si aplikaciju Moja trudnoća i evo od danas mi je prvi put broj preostalih dana trudnoće manji od već pređenih 🤗 sretno sutra na uzv!! Da bude sve ok, vjerujem da hoće. Drago mi je da su ti se bolovi smanjili. Ja ih srećom nemam. Mene isto sljedeći put čeka anomaly scan, bit ću već u 22tt iako mi je i zadnji put to radila. Tek sam poslije vidjela na nalazu, ali obično se radi od 20tt kad su organi veći. 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Tuma
    15. Ožujak 2021. 16:12

MTB, Ruska1986 ma da, ništa strašno, nemam još puno, budem izdržala bez slatkog 😊
    MaloTele, Miss moj guk na tašte je 5.1, ovi kasnije su oke. 5.1 je baš na samoj granici. Guk mi je uvijek malo povišena, pa sam vadila i u 9.tt i tad je ogtt bio oke, nataste je guk bio 4.9..... A sad sam opet vadila s 24.tt i bio je 5.1, pa 7,7, pa 5,7. Ove druge dvije vrijednosti su oke, samo taj nataste je uvijek malo povišen.. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    15. Ožujak 2021. 16:14

Pami

Miss ok sam, ležim po cijele dane i čekam uzv 26-og. Nisam još počela piti Roidakal, mislila sam možda prvo pitati doktoricu za savjet. Vama su svima ipak liječnici preporučili, iako vjerujem da ne može štetiti. Podigla sam si sama već terapiju Utrogestana na 3x2 sve s nadom da na sljedećem uzv tog glupog hematoma neće biti. Baš smo nas dvije zaglavile s njima, ali glavno da ide na bolje 🙏🙏 evo nas već na pola 😊 instalirala sam si aplikaciju Moja trudnoća i evo od danas mi je prvi put broj preostalih dana trudnoće manji od već pređenih 🤗 sretno sutra na uzv!! Da bude sve ok, vjerujem da hoće. Drago mi je da su ti se bolovi smanjili. Ja ih srećom nemam. Mene isto sljedeći put čeka anomaly scan, bit ću već u 22tt iako mi je i zadnji put to radila. Tek sam poslije vidjela na nalazu, ali obično se radi od 20tt kad su organi veći.

Prešla si pola 😍 držim fige da nestane hematom 🤞🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

vuky
    15. Ožujak 2021. 16:16

Lita ma ti budes prirodno trudna ❤️ Kad radis betu? 
    Zao mi je sto sve tako dogodilo na pregledu, tocno znam taj feeling, dodes jos iz Ri u Zg,isplaniras, cekas i na kraju si prije vani nego unutra! Desilo mi se nekoliko puta! sada cu spremiti pitanja da me ne izbace prije nego sve ispitam... ako ti nesto nije jasno ili posalji mail ili zovi i pitaj... bolje tako nego poslje zaliti (iz iskustva govorim - meni uvijek ko nesto neugodno i je zelim smetati - nemoj tak )

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 16:17

Lita.1234

Ruska1986

Lita.1234

*izbacilo me.. opcenito mi je dojam ono ko na traci i ajmo da odradimo. Nije mi se dopalo, pogotovo jer sam mu rekla da sam stvarno u ovo usla ko torba i da bi voljela da me postepeno vodi kroz to jer uoce nisam svjesna sto me ceka. Sto se tice terapije, iskreno imam osjecaj da niti malo nije prilagodjena meni nego cisto ono klasika vec ispunjen papir. Iskreno nisam se pripremila sto se tice lijekova, jer sam stvarno ocekivala da cemo se taj dio zajedno konzultirati i dogovoriti sto je najbolje, al on je to u sekundi to to i to i za 3 minute sam bila vani. I sad mi je zao sto prije nisam proucila sve lijekove da mogu usmjeriti kojim putem zelim.
    ugl terapija je samo REKOVELLE 12ug 2-6 dana
    Cetrotide i ovitrelle.
    I sve mi je vise zao sto nisam isla preko hzzo, vidjela sam da ima cura koje se dvoume, pa eto ..

E sada, jesam totalni baksuz sa tim lijekovima ili je to ok?

Cek, kod M si bila? Pa ne znam sta mu bi.. Ja sam sad u ovom postupku bila kod njega i stvarno mi je sve detaljno objasnjavao i ja sam bila vise nego zadovoljna… Stvarno i najiskrenije nisam imala osjecaj kao da sam na traci, bas bi se posvetio svakom pregledu. Pa bi ocekivala da ce bit jos bolji ako ides privatno 🤔

i ja, bas sam u soku.. kao komentar je bio da ga cekaju tri transfera i da ce me sad nabrzinu da ne cekam.. pa brate mili sto si me onda narucio tako zar ne. nisam ja trazila da me stavis tako. bas sam tuzna. da da kod njega.. sto kazes na terapiju? sto si ti imala, ludim

Ja ti se u terapije stvarno ne kuzim, a moju imas u mom potpisu. I on mi ju je i odredio! I kazem, bas mi je cudno za njega jer cure obicno imaju stvarno ok iskustvo s njim. I da, mogu samo zamislit kako ti je bilo kad nist novo nisi saznala a jos k tome to i dobrano naplate! Bas uzas, al stvarno! Imas svo pravo i bit luda 🤬 to sta njega cekaju transferi stvarno ne bi trebao bit tvoj problem! Uzas

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 16:21

vuky

Lita ma ti budes prirodno trudna ❤️ Kad radis betu?
    Zao mi je sto sve tako dogodilo na pregledu, tocno znam taj feeling, dodes jos iz Ri u Zg,isplaniras, cekas i na kraju si prije vani nego unutra! Desilo mi se nekoliko puta! sada cu spremiti pitanja da me ne izbace prije nego sve ispitam… ako ti nesto nije jasno ili posalji mail ili zovi i pitaj… bolje tako nego poslje zaliti (iz iskustva govorim - meni uvijek ko nesto neugodno i je zelim smetati - nemoj tak )

hej, ma vaditi cu betu tamo negdje u petak.. ma nisam trudna, ne osjecam se trudno. Imala bi bar neki filing i do sada sad osjetila uvijek. Imala sam i ja popis pitanja al me toliko zbunio sa tim brzo brzo da ga na kraju nisam nis pitala, sasa si me bas sjetila da nisam ni za dodatke prehrani koje koristim da li smijem.. hm.. pisati cu mu bas me briga. hvala ti ❣

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.