Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    15. Ožujak 2021. 17:25

Ruška tnx 😘 dobro sam onda zapamtila da si ti pisala za jastuk, ovaj piše da je punjenje PES kuglicama i služi za spavanje, dojenje a i vrhovi se mogu zavezati, pa beba može ležati u njemu i može se koristiti kad počne učiti sjediti tako da mislim da se stvarno isplati. Još sad kad to kažeš da smanjuje bolove, naručujem odmah 😁

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• rita7
    15. Ožujak 2021. 17:28

Lita1234 ja sam dobila rokavelle, nisam googlala iskustva da me ne optereti ali dok. mi je rekla ako sam ju skuzila da je dobar za pcos valjda da se ne dogodi hiper (isto su mi nekak prosle konz. prosle ful brzo i nisam se pripremila s pitanjima za tu stimulaciju jer sam ocekivala gonal dobit za stimulaciju posto je to prvi plan bio)
    test covid? cure ako sam ja skuzila 1dc se testiram za covid a 2dc ide pikanje -sad pitanje- posto se jos nisam nikad testirala gdje da odem a da dodu rezulatati najbrze? sestra mi kaze test se radi od 8-11 a sta ako mi M dode popodne 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 17:29

Pami

Ruška tnx 😘 dobro sam onda zapamtila da si ti pisala za jastuk, ovaj piše da je punjenje PES kuglicama i služi za spavanje, dojenje a i vrhovi se mogu zavezati, pa beba može ležati u njemu i može se koristiti kad počne učiti sjediti tako da mislim da se stvarno isplati. Još sad kad to kažeš da smanjuje bolove, naručujem odmah 😁

E, da, to je taj! I nadam se da ce ti pomoci kao i meni jer me stvarno spasio! Nisam ni znala da kukovi mogu tako bolit 🙆🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌼TiKi🌼
    15. Ožujak 2021. 17:31

Ruska ja stavim mali jastuk na trbuh kako bi se zastitila od muza isto 😂.
    Pami ja imam iz prosle trudnoce od Ethereala i super je, veci od mene kad se odveze, a kasnije sluzi za podupiranje bebe kad pocne sjediti i za dojenje. Jos ga nisam izvukla na koristenje, ali mislim da cu uskoro jer me bas bole kukovi. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Pami
    15. Ožujak 2021. 17:36

Ruška, Tiki ma i ja stavim mali jastuk ispod kukova i još jedan između, ali baš ne pomaže 🙄 čitala sam i za taj Ethereal da je dobar, ja sam mislila naručiti ovaj od Mali anđeo
    https://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-dojenje-premium/

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• rita7
    15. Ožujak 2021. 17:37

rita7

Lita1234 ja sam dobila rokavelle, nisam googlala iskustva da me ne optereti ali dok. mi je rekla ako sam ju skuzila da je dobar za pcos valjda da se ne dogodi hiper (isto su mi nekak prosle konz. prosle ful brzo i nisam se pripremila s pitanjima za tu stimulaciju jer sam ocekivala gonal dobit za stimulaciju posto je to prvi plan bio)
    test covid? cure ako sam ja skuzila 1dc se testiram za covid a 2dc ide pikanje -sad pitanje- posto se jos nisam nikad testirala gdje da odem a da dodu rezulatati najbrze? sestra mi kaze test se radi od 8-11 a sta ako mi M dode popodne

zaboravila sam napoment lokacija- zagreb

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Nakapaka
    15. Ožujak 2021. 17:38

BjeliS 💕👣

Ajme, koliko lijepih vijesti!!
    Magnolia ❤ korakpokorak 💪✌😁💟🍹
    Predivne vijestii
    Ribic vidis da nijeeeeeeeee pukaoooooooooooo!! Jupiiiii PUPO 💟😛✌
    MTBica to je to!! 😎😎 Ovo sve tako likepo zvuci da mi je takva utijeha čitati ❤💟
    Bas si lijepo sve isplanirala i sve lijepo vodis.. Meni treba netko da me malo u red dovede! 😁
    Tiiina jupiii za srijeduuuu
    Nakapaka ❤ja jedva čekam tvoje vijesti ❤
    Malotele predivno!!!!!!! I ja biiii ❤❤ Pravi mali covjekic 💟
    Nymeria grizeeeem nokte 5dnt 😛✌😉❤ Kako bi Meto rekla, Sada dolaze kriticni dani 😉
    ERICAA SRETAN RODJENDAN! 🍹🍹Ninaaaaaaaaaaaaaaa ❤Lioraliora sretno s UZV u petaaak!
    Ja delam ko 🐎
    Nocas spavala 2 sata, mrtva sam. Idem se onesvjestit!
    😘

I ti ces brzo za mnom! 😍😘❤️❤️

👩🏽34god

• Dia85
    15. Ožujak 2021. 17:39

rita7

Rita7 meni se dogodilo da sam dobila ranije M i to u pet popodne tako da mi je jedina opcija u subotu bila privatno jer su u siječnju svi termini bili zauzeti zbog situacije s koronom (Lab plus labos npr. radi brzi test)..ali ako ti M dolazi redovno onda se dva dana prije putem aplikacije naručiš na neki od 12 punktova u ZGu koji ti je najbliži. Ili ko Mtbica dođeš na blef kad ti paše. Nalaz ti je na mailu u roku sat vremena.

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Tuma
    15. Ožujak 2021. 17:51

Miss ogtt se radi od 24.do 28.tt😊 mislim ja sam zbog povišeni vrijednosti guka na tašte već 1 radila u 9.tj, al onaj obvezni je između 24.i 28.tt.😊
    MTB ne za trudnice 😅 za trudnice je granica 5.1, a ja sam taman na granici (iako mi je znao biti i 5.5, 5.3, a najmanji ikad je bio 4.9)
    Pami, Ruska1986 ja imam neki obični za trudnice, isto sam mislila kupit ovaj koji je Ruska1986 preporučila, al mi ga je frendica dala i ne znam kako bih bez njega. Pomaže oko boli u lukovima, ljepše se namjestim s njim, a istina je i da štiti od muža. On se baca po krevetu, a nije se jednom desilo da me lupi koljenom po nozi ili laktom u glavu/oko. Tak da smo ionako navikli spavati na lijevom boku da mi ne može trbuh ozlijedit jer je on s desne strane. Al kad tad se moram okrenut jer me sve boli pa jastuk dođe kao savršena obrana😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MISS
    15. Ožujak 2021. 17:53

Ruska,Pami  da i mislila sam da je tako ogtt od 24 do 28.tj 
    Ja ne koristim još jastuk,sestra mi treba rodit za mjesec dana pa ce mi proslijedit svoj, zasad stavim obicni iza leđa kad sam na boku kao neku potporu i bude mi ok,jos nije panika s time iako me cudi iako vec 7 tj ležim od 0/24h. 
    Pami, bez obzira sta ti dr to nije savjetovao ja bi zbog svog mira pokusala sto vise paziti dok god je hematom tu..Sutra cu ja svoga sve ispitati u vezi toga pa cu ti bas reci. 
    Malotele da,hvala Bogu,ne zelim vidit smedarenje ni krv do poroda ako Bog da 😂 dosta je bilo izazova za mene. 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.