*izbacilo me.. opcenito mi je dojam ono ko na traci i ajmo da odradimo. Nije mi se dopalo, pogotovo jer sam mu rekla da sam stvarno u ovo usla ko torba i da bi voljela da me postepeno vodi kroz to jer uoce nisam svjesna sto me ceka. Sto se tice terapije, iskreno imam osjecaj da niti malo nije prilagodjena meni nego cisto ono klasika vec ispunjen papir. Iskreno nisam se pripremila sto se tice lijekova, jer sam stvarno ocekivala da cemo se taj dio zajedno konzultirati i dogovoriti sto je najbolje, al on je to u sekundi to to i to i za 3 minute sam bila vani. I sad mi je zao sto prije nisam proucila sve lijekove da mogu usmjeriti kojim putem zelim.
ugl terapija je samo REKOVELLE 12ug 2-6 dana
Cetrotide i ovitrelle.
I sve mi je vise zao sto nisam isla preko hzzo, vidjela sam da ima cura koje se dvoume, pa eto ..
E sada, jesam totalni baksuz sa tim lijekovima ili je to ok?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Malotele da,da, ide vrijeme, eto mene na pola! Sutra je u 16.30h
Ne smedarim vec odavno,ovo pricam s Meto kako mi je bilo u 5. Tj, zadnji izljev krvi zbog hematoma sam imala sa 12.tj ,poslije se nije ponavljalo hvala Bogu bez obzira da je hematom stalno prisutan,vjerojatno zbog toga sto od tada strogo mirujem.
Nadan se da si mi ti dobro 👏👏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Tiki, ja isto ne mislim NIPT prerano raditi, neka se nakupi u meni bebine krvi prije nego ga radim čisto da bude što pouzdaniji. Sve ostalo se slažemo, s tim da ću ja tek vidjeti koji ću test raditi (dosta ovisi i o tome je li jednoplodna ili višeplodna trudnoća, a ja ne znam još ni je li plodna uopće).
O tome ću razmišljati kad prođem 8tt.
Lita.1234, bila si kod M?
Eh, kad mene ne slušate. G priča kao navijen, plus ugodan je za oko.
Žao mi je što si se razočarala.
Ne razumijem ovo da nije znao gdje su ti nalazi, zar mu ih nisi ti sad trebala pokazati?
Ne, jer sam ih po nasem dogovoru sve prije skenirane poslala na mail u kompletu. Al on vise nije imao mail i nije imao nista pa sve sve onako, znaci sve je ok ne moramo ni gledati..
9 oplodeno 🥰🤞
Erica sretan ročkas, lijepo ga provedi i zelim ti da do iduceg drzis svoju srecicu u rukama 🥰
Tuma super za dobre vijesti, a koliki ti je guk? Ja ga isto moram ic vaditi pa mislim malo pripaziti par dana ranije jer mi je inace visok oko 6.2. pa se nadam spustiti ga, skoro cijela tatina obitelj boluje od dijabetesa pa sam nekako i spremna na to da Ce bit iznad 5 😅
Meni ti se smanjio i to fino (sa 5.6 na 4.7) a samo od početka korizme ne jedem slatko.. znači malo samo pripaziti i biti će ok 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Erica sretan rođendan 🥳
Mattan ma nezz sta bi rekla..ima jos puno situacija kad su bili bas bezobrazni i ne profesionalni, ali ima i izuzetaka..samo znam da sam davnih dana rekla da nema sanse da cu rodit u Vinkovcima
Daa, zato je Vukovarsko rodilište puno 💗
Kad bude došlo to vrijeme razmislit ću Osijek ili Vukovar..ne znam sta mi je blize hahaha..makar je MM reko kad mi se priblizi termin da ce me ostavit u bolnici jer su ceste pune rupa i rodit cu u autu do bolnice 😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTB znam da je to to,ali neznam da li je obavezno 😂 znam samo da je meni sve to gledala i radila danas i sve je super a to mi je bilo najbitnije 🤗
Miss ajme 20tt skoro vec 🤦🤦 boze kako vrijeme leti 😅 jel jos smeđariš? Drzim fige da sutra budu josmljepse vijesti,u koliko je uzv?
P
💔💔💔
MTB znam da je to to,ali neznam da li je obavezno 😂 znam samo da je meni sve to gledala i radila danas i sve je super a to mi je bilo najbitnije 🤗
Miss ajme 20tt skoro vec 🤦🤦 boze kako vrijeme leti 😅 jel jos smeđariš? Drzim fige da sutra budu josmljepse vijesti,u koliko je uzv?
P
Pobjeglo.
Pa tu se junačiš da nisi napravila ništa (a lijepo sam te pitala jesu li ti radili mini anomaly), a sad kažeš da znaš da si ga radila.
Nego, jesi ti pila danas nešto? Znaš da ti to nije zdravo u trudnoći?
Još si danas napisala da ti je sestra rodila tri djevice... brinem se za tebe
💔💔💔
Tiki, ja isto ne mislim NIPT prerano raditi, neka se nakupi u meni bebine krvi prije nego ga radim čisto da bude što pouzdaniji. Sve ostalo se slažemo, s tim da ću ja tek vidjeti koji ću test raditi (dosta ovisi i o tome je li jednoplodna ili višeplodna trudnoća, a ja ne znam još ni je li plodna uopće).
O tome ću razmišljati kad prođem 8tt.
Lita.1234, bila si kod M?
Eh, kad mene ne slušate. G priča kao navijen, plus ugodan je za oko.
Žao mi je što si se razočarala.
Ne razumijem ovo da nije znao gdje su ti nalazi, zar mu ih nisi ti sad trebala pokazati?
Ne, jer sam ih po nasem dogovoru sve prije skenirane poslala na mail u kompletu. Al on vise nije imao mail i nije imao nista pa sve sve onako, znaci sve je ok ne moramo ni gledati..
uglavnom poanta je da doslovno moje nalaze nije ni pogledao dok ja nisam usla u sobu nego je samnom u tri minute napravio protokol. I brisi...
9 oplodeno 🥰🤞
*izbacilo me.. opcenito mi je dojam ono ko na traci i ajmo da odradimo. Nije mi se dopalo, pogotovo jer sam mu rekla da sam stvarno u ovo usla ko torba i da bi voljela da me postepeno vodi kroz to jer uoce nisam svjesna sto me ceka. Sto se tice terapije, iskreno imam osjecaj da niti malo nije prilagodjena meni nego cisto ono klasika vec ispunjen papir. Iskreno nisam se pripremila sto se tice lijekova, jer sam stvarno ocekivala da cemo se taj dio zajedno konzultirati i dogovoriti sto je najbolje, al on je to u sekundi to to i to i za 3 minute sam bila vani. I sad mi je zao sto prije nisam proucila sve lijekove da mogu usmjeriti kojim putem zelim.
Cetrotide i ovitrelle.
I sve mi je vise zao sto nisam isla preko hzzo, vidjela sam da ima cura koje se dvoume, pa eto ..
Cek, kod M si bila? Pa ne znam sta mu bi.. Ja sam sad u ovom postupku bila kod njega i stvarno mi je sve detaljno objasnjavao i ja sam bila vise nego zadovoljna... Stvarno i najiskrenije nisam imala osjecaj kao da sam na traci, bas bi se posvetio svakom pregledu. Pa bi ocekivala da ce bit jos bolji ako ides privatno 🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cetrotide i ovitrelle.
Cek, kod M si bila? Pa ne znam sta mu bi.. Ja sam sad u ovom postupku bila kod njega i stvarno mi je sve detaljno objasnjavao i ja sam bila vise nego zadovoljna… Stvarno i najiskrenije nisam imala osjecaj kao da sam na traci, bas bi se posvetio svakom pregledu. Pa bi ocekivala da ce bit jos bolji ako ides privatno 🤔
i ja, bas sam u soku.. kao komentar je bio da ga cekaju tri transfera i da ce me sad nabrzinu da ne cekam.. pa brate mili sto si me onda narucio tako zar ne. nisam ja trazila da me stavis tako. bas sam tuzna. da da kod njega.. sto kazes na terapiju? sto si ti imala, ludim
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji