Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 16:22

Lita, zasto ih ne nazoves ili posaljes mail i kazes da si skroz nezadovoljna postupanjem prema tebi i da zelis jos jedne konzultacije(beeplatne, naravno) na kojima se nitko nece nigdje zurit i na kojima ce ti se moc posvetit? Nema smisla da ostane na ovom, a jos k tome i to sve placas! Ja to ne bi samo tako pustila, sad sam stvarno bas ljuta 😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 16:23

Ruska1986

Lita.1234

Ruska1986

Lita.1234

*izbacilo me.. opcenito mi je dojam ono ko na traci i ajmo da odradimo. Nije mi se dopalo, pogotovo jer sam mu rekla da sam stvarno u ovo usla ko torba i da bi voljela da me postepeno vodi kroz to jer uoce nisam svjesna sto me ceka. Sto se tice terapije, iskreno imam osjecaj da niti malo nije prilagodjena meni nego cisto ono klasika vec ispunjen papir. Iskreno nisam se pripremila sto se tice lijekova, jer sam stvarno ocekivala da cemo se taj dio zajedno konzultirati i dogovoriti sto je najbolje, al on je to u sekundi to to i to i za 3 minute sam bila vani. I sad mi je zao sto prije nisam proucila sve lijekove da mogu usmjeriti kojim putem zelim.
    ugl terapija je samo REKOVELLE 12ug 2-6 dana
    Cetrotide i ovitrelle.
    I sve mi je vise zao sto nisam isla preko hzzo, vidjela sam da ima cura koje se dvoume, pa eto ..

E sada, jesam totalni baksuz sa tim lijekovima ili je to ok?

Cek, kod M si bila? Pa ne znam sta mu bi.. Ja sam sad u ovom postupku bila kod njega i stvarno mi je sve detaljno objasnjavao i ja sam bila vise nego zadovoljna… Stvarno i najiskrenije nisam imala osjecaj kao da sam na traci, bas bi se posvetio svakom pregledu. Pa bi ocekivala da ce bit jos bolji ako ides privatno 🤔

i ja, bas sam u soku.. kao komentar je bio da ga cekaju tri transfera i da ce me sad nabrzinu da ne cekam.. pa brate mili sto si me onda narucio tako zar ne. nisam ja trazila da me stavis tako. bas sam tuzna. da da kod njega.. sto kazes na terapiju? sto si ti imala, ludim

Ja ti se u terapije stvarno ne kuzim, a moju imas u mom potpisu. I on mi ju je i odredio! I kazem, bas mi je cudno za njega jer cure obicno imaju stvarno ok iskustvo s njim. I da, mogu samo zamislit kako ti je bilo kad nist novo nisi saznala a jos k tome to i dobrano naplate! Bas uzas, al stvarno! Imas svo pravo i bit luda 🤬 to sta njega cekaju transferi stvarno ne bi trebao bit tvoj problem! Uzas

❤❤ to mi je zato jer dodjem nepripremljena. !! nece se ponovit

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 16:27

Ruska1986

Lita, zasto ih ne nazoves ili posaljes mail i kazes da si skroz nezadovoljna postupanjem prema tebi i da zelis jos jedne konzultacije(beeplatne, naravno) na kojima se nitko nece nigdje zurit i na kojima ce ti se moc posvetit? Nema smisla da ostane na ovom, a jos k tome i to sve placas! Ja to ne bi samo tako pustila, sad sam stvarno bas ljuta 😡

nisu oni meni ni naplatili ove konzultacije, jer to ubiti nisu konzultacije kao da on kaze a ja razmislim. on i ja smo se dogovorili da cu ja doc po protokol tj da cemo zajedno napraviti protokol i dogovoriti se sve i sigurno odmah krenuti.  Problem je sto je on taj protokol napravio predamnom za dvije minute bez da nije znao ni moju povijest niti nalaze niti nista.pustiti cu da mi se slegne do sutra pa razmislim . ugl dosta o meni. idemo dalje. ima jos tuzilica i potrebitih. pusa

9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 16:28

Lita.1234

Ruska1986

Lita.1234

Ruska1986

Lita.1234

*izbacilo me.. opcenito mi je dojam ono ko na traci i ajmo da odradimo. Nije mi se dopalo, pogotovo jer sam mu rekla da sam stvarno u ovo usla ko torba i da bi voljela da me postepeno vodi kroz to jer uoce nisam svjesna sto me ceka. Sto se tice terapije, iskreno imam osjecaj da niti malo nije prilagodjena meni nego cisto ono klasika vec ispunjen papir. Iskreno nisam se pripremila sto se tice lijekova, jer sam stvarno ocekivala da cemo se taj dio zajedno konzultirati i dogovoriti sto je najbolje, al on je to u sekundi to to i to i za 3 minute sam bila vani. I sad mi je zao sto prije nisam proucila sve lijekove da mogu usmjeriti kojim putem zelim.
    ugl terapija je samo REKOVELLE 12ug 2-6 dana
    Cetrotide i ovitrelle.
    I sve mi je vise zao sto nisam isla preko hzzo, vidjela sam da ima cura koje se dvoume, pa eto ..

E sada, jesam totalni baksuz sa tim lijekovima ili je to ok?

Cek, kod M si bila? Pa ne znam sta mu bi.. Ja sam sad u ovom postupku bila kod njega i stvarno mi je sve detaljno objasnjavao i ja sam bila vise nego zadovoljna… Stvarno i najiskrenije nisam imala osjecaj kao da sam na traci, bas bi se posvetio svakom pregledu. Pa bi ocekivala da ce bit jos bolji ako ides privatno 🤔

i ja, bas sam u soku.. kao komentar je bio da ga cekaju tri transfera i da ce me sad nabrzinu da ne cekam.. pa brate mili sto si me onda narucio tako zar ne. nisam ja trazila da me stavis tako. bas sam tuzna. da da kod njega.. sto kazes na terapiju? sto si ti imala, ludim

Ja ti se u terapije stvarno ne kuzim, a moju imas u mom potpisu. I on mi ju je i odredio! I kazem, bas mi je cudno za njega jer cure obicno imaju stvarno ok iskustvo s njim. I da, mogu samo zamislit kako ti je bilo kad nist novo nisi saznala a jos k tome to i dobrano naplate! Bas uzas, al stvarno! Imas svo pravo i bit luda 🤬 to sta njega cekaju transferi stvarno ne bi trebao bit tvoj problem! Uzas

❤❤ to mi je zato jer dodjem nepripremljena. !! nece se ponovit

Ma znam, ali ovo stvarno ali stvarno nije ok od njih. Ti napravi sta mislis da je najbolje za tebe, ali se sjeti da ti lova ne pada s neba i da imas pravo za svoje novce dobit uslugu kakvu zasluzujes.. Ali, kako god odlucila, ja se nadam da ce beta u petak ipak nesto pokazat 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 16:29

Lita.1234

Ruska1986

nisu oni meni ni naplatili ove konzultacije, jer to ubiti nisu konzultacije kao da on kaze a ja razmislim. on i ja smo se dogovorili da cu ja doc po protokol tj da cemo zajedno napraviti protokol i dogovoriti se sve i sigurno odmah krenuti. Problem je sto je on taj protokol napravio predamnom za dvije minute bez da nije znao ni moju povijest niti nalaze niti nista.pustiti cu da mi se slegne do sutra pa razmislim . ugl dosta o meni. idemo dalje. ima jos tuzilica i potrebitih. pusa

Pa ok, naplatit ce ti sve ovo ostalo! Al ok, kako god odlucila, imas moju podrsku ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MISS
    15. Ožujak 2021. 16:30

Pami da,da polovica je prošla, idemo hrabro dalje 💪💪 bit ce to sve ok, samo treba mirovati dok god ima imalo hematoma oni su prijeteca opasnost i ne smijemo ih znemariti ...ja ne planiram mrdnit dok ne bude sve cisto oko posteljice ,pa makar odlezala do kraja ovo mi je bitnije od svega ..sta se Roidakala tice nije ga ni meni moj dr prepisao nego druga dr kod koje sam isla po jos jedno misljenje cisto predlozila da ga mogu uzimat ako zelim, pa sam odlucila da ocu nakon sto sam vidila da su to smo vitamini,nije to neki opasan lijek,ali kuzim da bi voljel pitat svog dr . I ja cu sutra svoga pitati, necu mu rec da sam bila u druge doktorice ,samo cisto ga navest na to da vidim njegovo misljenje.. Meni je bitno samo da Roidakal ne moze stetiti,a po svemu sto sam procitala ne moze. 
    Tuma da,ista stvar je i meni,na tašte je iznosilo 4.9 u 9tj. Vidit cemo ogtt. Bas cu pitat dr kad da ga napravim.

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 16:38

Lucka007

Lita.1234

Ruska1986

nisu oni meni ni naplatili ove konzultacije, jer to ubiti nisu konzultacije kao da on kaze a ja razmislim. on i ja smo se dogovorili da cu ja doc po protokol tj da cemo zajedno napraviti protokol i dogovoriti se sve i sigurno odmah krenuti. Problem je sto je on taj protokol napravio predamnom za dvije minute bez da nije znao ni moju povijest niti nalaze niti nista.pustiti cu da mi se slegne do sutra pa razmislim . ugl dosta o meni. idemo dalje. ima jos tuzilica i potrebitih. pusa

Mene je od R totalno odbilo kad mi je dao isprintanu šablonu koju svima daje u kojoj pise kupiti lijek koji je jeftiniji 🙈🙈🙈, u zagradi navedeno njih par(gonal, purehon, ovaleap….) .
    I kaze da je to sve isto, Omg…
    I sve nesto s visoka, ne pitaj mila nista ti samo daj pare i to je to MILA🙈🙈🙈😅…

🤣🤣🤣 ajde mila moja, vidim da ima i tuznijih prica 😂😂

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 16:40

Lita.1234, ok ti je stimulacija. A nitko ne može znati kako ćeš reagirati na nju, prvi ti je postupak. Baš mi je žao što ti je loše iskustvo, moje sa Gićem je dijametralno suprotno.
    Ti znaš da ne moraš ići s njim? Pogotovo kad plaćaš?
    Inače, dobra ti je navika ponijeti sve nalaze sa sobom, ja uvijek imam od stoljeća sedmog i gurnem sve onim redom kojim ja želim doktoru pod nos. Nema tu meni on nije siguran, JA SAM SIGURNA  Doduše, Gić fakat sve pogleda i super pamti tako da nismo imali nekih problema.
    Inače, išla ti tamo preko HZZO ili privatno, ti to plaćaš, i on je za to plaćen. Počni vježbati borbu za sebe i svoje dijete. Dakle, idući put se ne daj sprašiti, nego reci da ćeš onda doći kasnije kad ima vremena, ili ga traži da ti se posveti maksimalno - jer imaš pravo na to, pogotovo na prvim konzultacijama. Briga tebe za njegove transfere, ti si putovala sat i pol iz drugog grada i zaslužuješ barem pola sata vremena.
    Mi smo nekad prepristojne, a ovo nije situacija u kojoj trebaš biti pristojna, nego situacija u kojoj trebaš zahtijevati ono što ti pripada.
    Smiješ ga promijeniti, ili smiješ tražiti da ti da novi termin (telefonski, jer nemaš se ti šta vozati ponovo iz Rijeke) i da popričate o svemu što te muči. Napiši si popis 

Lucka007, hvala!  Sad čekamo UZV. Dan po dan.

Tuma, zar nije gornja granica za GUK 6.4?

💔💔💔

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 16:40

Lucka007

Lita.1234

Ruska1986

Mene je od R totalno odbilo kad mi je dao isprintanu šablonu koju svima daje u kojoj pise kupiti lijek koji je jeftiniji 🙈🙈🙈, u zagradi navedeno njih par(gonal, purehon, ovaleap….) .
    I kaze da je to sve isto, Omg…
    I sve nesto s visoka, ne pitaj mila nista ti samo daj pare i to je to MILA🙈🙈🙈😅…

Mila, a tebi tlak na milion 🙆🏻‍♀️ a jos ovo da si izaberes lijek.. Pa da nije zalosno, bilo bi smjesno. Kako si ti inace, kako se osjecas?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

stani
    15. Ožujak 2021. 16:41

Ajme cure, dosla sam samo da se izjadam kako se osjecam ko napuhana krava, probada me dolje, bezvoljna, placljiva, tuzna i sve tako dalje i sire.
    Ovo je dva dana poslije transfera situacija, strasno... ko ce prezivit do bete 😩
    I jel normalno da kad se probudim zaspem opet za dvi ure, pa oko 15, pa prije 20... utrice sam i prije koristila pa mi je sve cudno.
    Uglavnom ajme sam.

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.