Miss, čestitam, sad možeš malo predahniti 🍀
Cure sretno svima u kojoj god fazi se nalazile 😘
Evo ja dosla s pregleda! Vidi se GV i unutra mala tockica , bas sam sretna , iduci pregled 21.12
Danas mi je bilo 5+2 po njegovoj racunici ( racuna se isto po zadnjoj M) , tako da bi 21.trebalo bit vec 7+4 , trebalo bi se cut srce i sve . kaze da hemtoma nema, jajnici su ok, kaze da je za ovaj period trdunoce sve kako treba bit…konacno mogu malo predahnuti,nadam se da ce se sve nastavit uredno i skolski!
❤️👏🐞
Wooohoooo. Baš mi drago.
S guštom sam te bacila na trudnice.
Hvala ! Jooj ja ne bi jos na listu za trudnicebar do iduceg pregleda i kad cujem srce, jos je ovo sve tako malo malo da me strah jos nazivat se trudnicom...ajmo sacekat 21.12 pa cemo tad na tu listu! 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
LucyLou, nema se smisla uspoređivati s drugima. Da, drugi se i drogiraju i rode dijete. Nama ne ide i gotovo. Ne mislim raditi drastične promjene i stvarati si stres, to je kontraproduktivo. Ali ću malo istražiti plant based proizvode i vidjeti sviđa li mi se nešto. Ako da, onda ću polako mijenjati ono što sad jedem s tim novim. Nije ideja da se mučim koliko da napravim mali upgrade tamo gdje ide, i gdje je to u smjeru mog općeg zdravlja. Na kraju krajeva, kad rodim svu tu djecu, želimo dovoljno poživjeti i da imamo unuke.
Lucyinthesky, super vijesti. Ne samo da imaš transfer, nego i držmo fige da ćeš imati hrpicu smrzlića. I hvala na potvrdi da sam ja super, a MM nam je zeznuo smrzliće, sad ga mogu zafrkavati. A i moram priznati da me tješi da moje jajne stanice stvarno onda nisu za baciti, jer naši su zameci bili baš super taj treći dan. Znači da ipak ima nade za nas.
Za one koji idu u IVF polikliniku, smrzavaju li oni treći dan?
Ja sam u IVF poliklinici… ali taj dio i mene zanima 🤔 da li mi uopce mozemo to traziti odnosno pitati? Ili oni to sami odlucuju…
Mislim da oni to sami odlucuju.. Tako je vise manje svuda, koliko sam skuzila. Nigdje nisam procitala da je netko trazio da mu se zamrznu treci dan… A mozda zato sta ni jedna od nas nije ih nikad ni pitala da to naprave? 🤔 bar ja nisam zapamtila da je to iko igdje od nas trazio…
Da bas to... ali mislim da se to ni ne moze... pitati...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Samo da napisem da sam za FET u Petrovoj trebala covid nalaz, ali pred sami transfer da ne bude stariji od 48 sati, tako da kad sam saznala datum transfera tada sam planirala testiranje..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
LucyLou, nema se smisla uspoređivati s drugima. Da, drugi se i drogiraju i rode dijete. Nama ne ide i gotovo. Ne mislim raditi drastične promjene i stvarati si stres, to je kontraproduktivo. Ali ću malo istražiti plant based proizvode i vidjeti sviđa li mi se nešto. Ako da, onda ću polako mijenjati ono što sad jedem s tim novim. Nije ideja da se mučim koliko da napravim mali upgrade tamo gdje ide, i gdje je to u smjeru mog općeg zdravlja. Na kraju krajeva, kad rodim svu tu djecu, želimo dovoljno poživjeti i da imamo unuke.
Lucyinthesky, super vijesti. Ne samo da imaš transfer, nego i držmo fige da ćeš imati hrpicu smrzlića. I hvala na potvrdi da sam ja super, a MM nam je zeznuo smrzliće, sad ga mogu zafrkavati. A i moram priznati da me tješi da moje jajne stanice stvarno onda nisu za baciti, jer naši su zameci bili baš super taj treći dan. Znači da ipak ima nade za nas.
Za one koji idu u IVF polikliniku, smrzavaju li oni treći dan?
Ja sam u IVF poliklinici… ali taj dio i mene zanima 🤔 da li mi uopce mozemo to traziti odnosno pitati? Ili oni to sami odlucuju…
Ne znam. Ja sam u Beti pitala, pa su mi rekli da nemaju tu naviku, ali da će mi zamrznuti četvrti dan ako budu OK. Nisu bili.
Ma muči me to što je jedna moja bez problema rodila bebu koja je bila trodnevni smrzlić. I to normalni trodnevni smrzlić, ne neki ekstra genijalan. Njoj su ga smrznuli jer ih je treći dan imala malo, pa su joj jednog vratili a drugog smrznuli.
Ima mi smisla da čekaju peti dan onima koju imaju oko 10 treći dan.
💔💔💔
Vjerojatno onda i ginekolozi racunaju T po mengu ako je punkcija slicna prirodnom ciklusu, tipa 13,14,15 dan a ako je nekome punkcija dosta kasnije npr 21 dan onda uzimaju u obzir datum punkcije, transfera..
Ja kad sam gledala svoje papire u sve 3 T mi je punkcija bila 13 ili 14 dc... Tocnije dva puta mi je bila 14 i jednom 13 dc..
MISS da li se iscjedak smirio?
Dufastone ne koristis vise?
Eto ti si u onom postotku ranog krvarenja u trudnoci a sve je super.. No da je stres kako ne bi bio🙄...
Evo ja dosla s pregleda! Vidi se GV i unutra mala tockica , bas sam sretna , iduci pregled 21.12
Danas mi je bilo 5+2 po njegovoj racunici ( racuna se isto po zadnjoj M) , tako da bi 21.trebalo bit vec 7+4 , trebalo bi se cut srce i sve . kaze da hemtoma nema, jajnici su ok, kaze da je za ovaj period trdunoce sve kako treba bit…konacno mogu malo predahnuti,nadam se da ce se sve nastavit uredno i skolski!
❤️👏🐞
Wooohoooo. Baš mi drago.
S guštom sam te bacila na trudnice.
Hvala ! Jooj ja ne bi jos na listu za trudnicebar do iduceg pregleda i kad cujem srce, jos je ovo sve tako malo malo da me strah jos nazivat se trudnicom…ajmo sacekat 21.12 pa cemo tad na tu listu! 🥰
Gotovo ti je, sve stavljam na trudnice nakon prvog UZVa.
Bilo tebe strah ili ne, ti si sad trudnica. Naravno da držimo fige da ostaneš trudnica još preko 30 tjedana, ali za sad jesi trudna i pomiri se s tim
💔💔💔
L zamrzava i 3 dan i 4 i 5...
Meni je lana odmah na punkciji rekla da ne zna hoce li mi zamrznuti 3,4 ili 5 dan da sve zavisi sto ce vidjeti treci dan.. Na kraju je odlucila cetvrti dan...
❤️👏🐞
Ajme napokon neke odlične vijesti!!! Baš mi je drago ❤️
Sad neka tako i nastavi 😉 to je mali borac unutra 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja cu bas pitat u pon dal postoji ta mogucnost zamrzavanja prihe 5og dana pa cu vam javit.. Bas i mene zanima!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji