Manemoj kako se ti osjecas osim sto imas fibru? Mozda nije lose da tako ides u FET, punonnjih kaze da im uspije bas kad su prehladjeni, pod virozom i sl.
Inače ok, dosta mi se spava od estrofema. Baš me osamute nekako. Zato me i zanima kako će tebi biti.
E da, i imam dolje iscjedak kao za vrijeme ovulacije toliko jak da se ne mogu obrisati 🙈 jutros mi palo na pamet da sam toliko podmazana da bi mogla roditi a da vjerojatno nist ne osjetim 😂😂😂🙈🙈🙈🙈
A za ovo da će uspjeti. Ovaj put se jako čudno osjećam. Kao da to idem odraditi samo do sljedećeg puta. Ne znam zašto mi je tako i nadam se da će mi taj osjećaj proći...nikakva negativa ni ništa nego jednostavno tako..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manemoj kako se ti osjecas osim sto imas fibru? Mozda nije lose da tako ides u FET, punonnjih kaze da im uspije bas kad su prehladjeni, pod virozom i sl.
Inače ok, dosta mi se spava od estrofema. Baš me osamute nekako. Zato me i zanima kako će tebi biti.
E da, i imam dolje iscjedak kao za vrijeme ovulacije toliko jak da se ne mogu obrisati 🙈 jutros mi palo na pamet da sam toliko podmazana da bi mogla roditi a da vjerojatno nist ne osjetim 😂😂😂🙈🙈🙈🙈
A za ovo da će uspjeti. Ovaj put se jako čudno osjećam. Kao da to idem odraditi samo do sljedećeg puta. Ne znam zašto mi je tako i nadam se da će mi taj osjećaj proći…nikakva negativa ni ništa nego jednostavno tako..
Je li ti M trajala krace od estrofema? 6-ti dan sam na uzv, ako bude normalno trajala tesko da ce se ista zadebljat do tada. Sad bas i mene zanima kako cu reagirat, pogotovo sa ovolikom dozom. Ima da me se rjese do kraja sljedeceg tjedna 😂.
Ja isto imam taj osjecaj, idem samo da se rjesim i toga 🙈
A za ovo da će uspjeti. Ovaj put se jako čudno osjećam. Kao da to idem odraditi samo do sljedećeg puta. Ne znam zašto mi je tako i nadam se da će mi taj osjećaj proći…nikakva negativa ni ništa nego jednostavno tako..
Je li ti M trajala krace od estrofema? 6-ti dan sam na uzv, ako bude normalno trajala tesko da ce se ista zadebljat do tada. Sad bas i mene zanima kako cu reagirat, pogotovo sa ovolikom dozom. Ima da me se rjese do kraja sljedeceg tjedna 😂.
Ja isto imam taj osjecaj, idem samo da se rjesim i toga 🙈
Menstruaciju sam imala 3 dana normalnu, kasnije nosila uložak samo brljavljenja radi. Ja sam krenula s estrofemom na treći dan ciklusa 3x1. Nakon tjedan dana endometrij se zadebljao samo na 7.1🤦 pa mi je povećao na 4x2. Trebala jučer na kontrolu ali eto nisam. Sad ćemo vidjeti šta će biti
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
AuroraB jel ti bio pregled danas? Kako je proslo?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Jesam, jako sam umorna! Svega mi se nakupilo! Svjesna da pomoci nema, da i sve pare dam sto imam, opet nista drukcije nebi bilo! Od drugog tjedna se vracam svojim treninzima ( iako mi uzas tesko krenuti sama, no frendice su mi na drugom kraju Hr ) svojoj zdravoj prehrani, planinarenju i molim se da uspijem po psa.. jer covid jel...
A muz, znam ja da on blene, ali eto, izbacio me iz takta... i onda bi se jos mazio, ma odi ca od mene! Necu se seksati vise nikada... 😞 fuji mi je sve....
manemoj, Bozma bas to, isla bi samo da mo to ne visi nad glavom vise! Ne znam, ako se oplode mi js, uvijek, valjda ima neke nade? Ili? Imate neki savijet za kliniku kamo ce sa mnom razgovarati? Ne se ponasati samo ko da sam na traci? Ne mogu vise podnesti ono da se ni praviti ne zele da im je stalo... jednostavo, trebam malo empatije... bar mrvicu! Crnih statistika i da su mi losi izgledi sam itekako svjesna ...
Lucyinthesky ovo su super vijesti! normalno da si skeptična i bojis se unaprijed veselit, ali u ovom našem procesu treba se čovjek probat veselit svakom koraku naprijed kao takvom, a dalje bit će sta bude, nadajmo se najboljem!!
Manemoj. Nadam se da ce ti proc tako visoka temperatura, a tijelo ostat taman onako mrvicu oslabljeno da se ne protivi embriju 😀 glavno da nije glupa korona.. Inače, super si ono napisala za veze, bas mi je sjelo uz kavicu😀
Miss super!!!!! Nakon svega onoga, malo odahnut!! Odlične vijesti nek se tako nastavi!!
MTB zaboravila ti odgovorit, beta mi je 18.12!miljama daleko.. Al uz popise je lakse😀😀
stavit ću na popis i otkrivanje recepata bez mliječnih proizvoda.. Jer i ja sam o tome citala ali ih toliko volim da sam se odlučila pravit da nisam vidjela😂
Cure sta se mwni sinoc desilo.. Ujutro sam dobila nazad onaj dvodnevni zametak. I pisalo u otpusnom 'molim mirovanje', a zadnji put nije.. Mozda je primijetila dr da previše volim biti aktivna.. Naravno ne mislim lezat do bete, ali kao ajde prvi dan cu ja uz netflix i knjige.. I sve super, mirujem ja, i navečer samo sjela s mm, on pije pivicu (kad smo kod zdravog života, ajd, nije dugo a i on je ok), a ja vodu. I odjednom, pukne mi naslon stolice koju mislim bacit već godinama i nikako!! I ja padnem ko u crtiću na leđa, a noge odlete u zrak😂😂 nabila glavom(zatiljak), oderala koljeno sa stražnje strane (ne kuzim kak, valjda na tu slomljenu stolicu) i sta je najgore nabila se trticom o pod, sve mi se iznutra zdrmalo😧 uzas bas sam se prepala.. Onda poslije govorim si, daj, smiri se, taj mali 4stanicni zametak negdje pluta u maternici, to je sve amortizirano unutra, nisi nis napravila.. Al eto.. Ko luđak tih prvih dana bed ti je kihnut, i onda se razbijem na ovako glup nacin😂😂 muž naravno skoro umro od smijeha kad me vidio..
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Čini se da su svi muževi malo blesavi, ovaj gleda u mene kad se bockam i doslovno pravi face i cvili kao jadna ja, ma furi tamo, budi muško i reci možeš ti to ljubavi! Ovako me samo unervozi još više 🥵
A što se tiče dodataka već 2 mjeseca pije Macu prah i još neke dodatke, spermio mu varira od normo do malo lošije, ok je uglavnom ali stisnula sam ga da malo napuca to.. Jedino me sa cigarama živcira i kad vidim da pije pivo zamračim. A da ne govorim o druženju kojekakvom sad kad je korona, e zamisli sad trebam na punkciju a pozitivna, zadavila bi ga....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska 🥰🥰🥰
MTB da jesuuu za sad, nadajmo se da ce tako i ostat, sad je sve u Bozjim rukama. Muz, doktori i ja smo napravili sve u nasoj moci tako da sam mirna ovaj put skroz.. kako treba bit, bit ce 🙏
Miss super vijesti, bas mi je drago da je sve u redu danas bilo i neka tako ostane do kraja 🥰🥰
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Cure super vijesti danas, čestitam ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680