Miss baš mi je drago 🤗🤗 čekala sam tvoje vijesti 😊🥰
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Manemoj kako se ti osjecas osim sto imas fibru? Mozda nije lose da tako ides u FET, punonnjih kaze da im uspije bas kad su prehladjeni, pod virozom i sl.
Sto se tice spg… Imam tako jednu poznanicu.. Uglavnom udala se u ranim 20-im…nakon godinu dana braka brz djece odlucili si se kod doktora da vide u cemu je problem..
Kod nje sve super a njegov spg katastrofa.. Ne kuzim se toliko u te dijagnoze ali sjecam se da mi je komentirala nesto 000 posto uglavnom uzas,i da mora drastično promijeniti stil zivota, pa ce kao za, 6 mjeseci na postupak.. Uglavnom on se ajmo reci pridržavao pravila nekih 3 mjeseca i onda je popustio 🙄.
Bas je dosta pio, pusi, i to ne samo cigarete 🙊… Ona je ludila… I ostavila ga… Jer je rekla da ne zeli zivot bez djece a najvise jer on se ni ne trudi popraviti spg.
On je u medjuvremenu svima bio 'poznat' po tom da djece ne moze imat jer ga je ona javno tako etiketirala i SVIMA govorila da ga je ostavila jer je neplodan😪… . Vjerojatno je bila ljuta jer nije promijenio stil zivota ali nije nacin tako covjeka ponizizi…
Uglavnom spetljao se s mojom drugom poznanicom, nije to ni bila veza nego eto neobavezni sex.. I za 3 mjeseca hop ona trudna! Cak je BIVSA zena komentarala da to vjerojatno nije njegovo dijete jer on djecu ne moze imati (Zlocesta😪)… Kad, se dijete rodilo nije trebala nikakva analiza, isti on!
Uglavnom on sad s tom curom(sad mu je zena) ima ne jedno ne dvoje nego troje divne djece!
Lijecnik mu je rekao da mu je vjerojatno i bio stres s prvom zenom, s ovom se opustio jer mu je u glavi ionako bilo da djecu ne moze imati i s tim se pomirio…
A njegova bivsa zena si je nasla rasplodnog bika🙊😂, napravio joj je dijete, udala se trbuhom do zuba i rastala nakon 6 mjeseci jer ju je muz prevario…
Ahahahaah, ovo je scenarij za Krv nije voda 😂😂
A sto je najbolje obje su mi u to vrijeme bile prijateljice 🤭😂😂😂😂...
Ova se zali na njega ostavlja ga a druga mi za par mjeseci kasnije javi da je trudna s njim a nije sigurna zeli li to, pobogu pa nisu se pazili jer je on neplodan😂😂😂😂...
Sapunica da..
Evo ja dosla s pregleda! Vidi se GV i unutra mala tockica , bas sam sretna , iduci pregled 21.12
Danas mi je bilo 5+2 po njegovoj racunici ( racuna se isto po zadnjoj M) , tako da bi 21.trebalo bit vec 7+4 , trebalo bi se cut srce i sve . kaze da hemtoma nema, jajnici su ok, kaze da je za ovaj period trdunoce sve kako treba bit…konacno mogu malo predahnuti,nadam se da ce se sve nastavit uredno i skolski!
❤️👏🐞
Super. Jesi bila bas na humanoj na pregled ili kad si trudna ides negdje tamo po ambulantama?
Evo ja dosla s pregleda! Vidi se GV i unutra mala tockica , bas sam sretna , iduci pregled 21.12
Danas mi je bilo 5+2 po njegovoj racunici ( racuna se isto po zadnjoj M) , tako da bi 21.trebalo bit vec 7+4 , trebalo bi se cut srce i sve . kaze da hemtoma nema, jajnici su ok, kaze da je za ovaj period trdunoce sve kako treba bit…konacno mogu malo predahnuti,nadam se da ce se sve nastavit uredno i skolski!
❤️👏🐞
Ajme Bravooo i sretno dalje💗💗💗!
❤️👏🐞
Super. Jesi bila bas na humanoj na pregled ili kad si trudna ides negdje tamo po ambulantama?
Bila sam na humanoj, i iduci put opet idem tamo..Vjerojatno iza toga vec mogu kod svoje soc.ginek. ali mozda ja do 12.tj odem kod njega jos privatno, vidit cu .Nekako mu bas vjerujem, iako mi je i moja ginekologica ok
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
❤️👏🐞
Wooohoooo. Baš mi drago.
S guštom sam te bacila na trudnice.
💔💔💔
❤️👏🐞
Jao , suoer! 😊😊 Bas mi je drago! A slik put ce tu biti i malo ❤😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
LucyLou, nema se smisla uspoređivati s drugima. Da, drugi se i drogiraju i rode dijete. Nama ne ide i gotovo. Ne mislim raditi drastične promjene i stvarati si stres, to je kontraproduktivo. Ali ću malo istražiti plant based proizvode i vidjeti sviđa li mi se nešto. Ako da, onda ću polako mijenjati ono što sad jedem s tim novim. Nije ideja da se mučim koliko da napravim mali upgrade tamo gdje ide, i gdje je to u smjeru mog općeg zdravlja. Na kraju krajeva, kad rodim svu tu djecu, želimo dovoljno poživjeti i da imamo unuke.
Lucyinthesky, super vijesti. Ne samo da imaš transfer, nego i držmo fige da ćeš imati hrpicu smrzlića. I hvala na potvrdi da sam ja super, a MM nam je zeznuo smrzliće, sad ga mogu zafrkavati. A i moram priznati da me tješi da moje jajne stanice stvarno onda nisu za baciti, jer naši su zameci bili baš super taj treći dan. Znači da ipak ima nade za nas.
Za one koji idu u IVF polikliniku, smrzavaju li oni treći dan?
Ja sam u IVF poliklinici... ali taj dio i mene zanima 🤔 da li mi uopce mozemo to traziti odnosno pitati? Ili oni to sami odlucuju...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
LucyLou, nema se smisla uspoređivati s drugima. Da, drugi se i drogiraju i rode dijete. Nama ne ide i gotovo. Ne mislim raditi drastične promjene i stvarati si stres, to je kontraproduktivo. Ali ću malo istražiti plant based proizvode i vidjeti sviđa li mi se nešto. Ako da, onda ću polako mijenjati ono što sad jedem s tim novim. Nije ideja da se mučim koliko da napravim mali upgrade tamo gdje ide, i gdje je to u smjeru mog općeg zdravlja. Na kraju krajeva, kad rodim svu tu djecu, želimo dovoljno poživjeti i da imamo unuke.
Lucyinthesky, super vijesti. Ne samo da imaš transfer, nego i držmo fige da ćeš imati hrpicu smrzlića. I hvala na potvrdi da sam ja super, a MM nam je zeznuo smrzliće, sad ga mogu zafrkavati. A i moram priznati da me tješi da moje jajne stanice stvarno onda nisu za baciti, jer naši su zameci bili baš super taj treći dan. Znači da ipak ima nade za nas.
Za one koji idu u IVF polikliniku, smrzavaju li oni treći dan?
Ja sam u IVF poliklinici… ali taj dio i mene zanima 🤔 da li mi uopce mozemo to traziti odnosno pitati? Ili oni to sami odlucuju…
Mislim da oni to sami odlucuju.. Tako je vise manje svuda, koliko sam skuzila. Nigdje nisam procitala da je netko trazio da mu se zamrznu treci dan... A mozda zato sta ni jedna od nas nije ih nikad ni pitala da to naprave? 🤔 bar ja nisam zapamtila da je to iko igdje od nas trazio...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji