Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Prosinac 2020. 21:48

Nikitta

Lucija moja situacija je ponekad bila mač s dvije oštrice, no ne bih tu puno o tome. Svatko ima svoju muku. Ti sada patiš jer sebe kriviš što se tvoj muž ne ostvaruje kao otac. Iako to nije ničija krivnja! A ja sam patila što neka tamo, ima dvoje predivne djece s mojim mužem, a ne ja koja ga obožavam. Znala sam biti tako ljubomorna, da sam se gadila samoj sebi. No, to me s godinama prošlo, jbg, odrasla sam u međuvremenu i shvatila da se svijet ne vrti oko mojih želja. Postala sam sretna što uopće imam djecu u kući. Razumijem tvoju muku što ti je žao muža, no ipak mislim da više tebi kao ženi teže pada ne ostvarit majčinstvo, nego muškarcima, i da će on biti ok, a da ti trebaš sebe nekako utješit. 💔 Mi žene smo ipak rođene za to, kak se veli. Imamo tu urođenu potrebu roditi, brinuti o bebi, davati se. To rijetko koji muškarac realno ima, potrebu da brine o bebi, prestane raditi neki vrijeme i sl… Moj brat recimo se jako našao u ulozi oca, zanemarivši ulogu muža, prijatelja, sina, brata, to je meni too much. Koliko god htjela biti majka, nije ni meni ni mužu to centar života i smisao postojanja. Valjda jer nas ovi dvoje često izlude 🤷🏼‍♀️😅 Na kraju krajeva… Prošla sam ja razne misli u glavi. I dala sam sve od sebe. Odgovor je bio uvijek NE. Tako da sam se pomirila da neću bit majka i ciao. Trebalo mi je “samo” 7 godina i uništeno zdravlje. 🤷🏼‍♀️ P.s. Nekad sam željela samo na kratko osjetit kako je to biti trudna, pa i izgubit trudnoću, to ti je ono - ti misliš kako sam ja u “boljoj” poziciji, ja mislim kako si ti. Nijedna od nas nije u pravu. Jednako smo sjebane, samo na različite načine🙈 Ne znam jesam te utješila, vjerojatno nisam, nadam se da te nisam uvrijedila. Iskreno ti želim da na kraju dođete do svoje rainbow bebe. ♥️

Ma sto bi me uvrijedila.. Imas pravo da.. Uvijek ja nekako vise patim za bebom nego on... 
    I da rodim ja bih bila ta koja bi sama bila s djetetom minimalno 12 sati na dan buduci da on puno radi... 
    Njemu je zanimljivo na sat dva tri i cao on bi svoj mir na koji smo naviknuli🙄😂...
    Naravno da bi se to sve promijenilo da imamo vlastito dijete no da u sustini stalno i prica da njega to previse ne pati, da bi volio imati dijete ali ako ne ide ne ide da nismo ni prvi ni zadnji... samo ne znam da li to govori da mene utjesi ili to zbilja misli🙄🤷‍♀️. 

Kako se kaze : uvijek nam se cini da je kod susjeda trava zelenija, tako i ovo vjerojatno... 

Samara
    04. Prosinac 2020. 21:50

Hvala cure, sad mi je jedna med. sestra potvrdila da je vjerojatno visoki tlak.. Nikaj, budem ga mjerila i pratila.. Hvala na odgovorima :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Prosinac 2020. 21:50

Ja mislim da sam ja svog MM dovoljno usrećila u životu, dijete će mu samo biti trešnjica na šlagu na torti. 

💔💔💔

04. Prosinac 2020. 21:55

Samara

Hvala cure, sad mi je jedna med. sestra potvrdila da je vjerojatno visoki tlak.. Nikaj, budem ga mjerila i pratila.. Hvala na odgovorima :)

I on je normalan u trudnoći(povisen tlak) ..
    Mene je sad moj doktor  pitao jesam li trudna pa, kad sam mu sve ispricala rekao da mi je tlak mozda povisen i  od terapije i trudnoće, da nekome treba i 3 mjeseca da se tijelo vrati u normalu... 

04. Prosinac 2020. 21:57

Lucija007, tako se i ja uhvatim u razmisljanju kako bi mi muzu bilo bolje s nekom drugom, kako sam mu samo teret, toliko radi i trosi na mene, a za nista sam. Osjecam se kao invalid, ne mogu nesto sto je vecini ljudi normalna stvar, dobiju je cim pozele, sve po planu i programu, a puno njih i kad ne zele. Prije sam mu znala rec da si nadje neku drugu, a onda otkako sam sanjala onaj san da ima na cuvanju hrpu embrija sa bivsom i kako mi odusevljeno prica o njenim kvalitetnim stanicama i kako je super reagirala na terapiju i imala hrpu embrija, a ne jednog dvodnevnog kao ja, bila sam ljubomorna ka pas. Da je stvarnost, ne bi se dobro proveli, ni on, ni ona. 
    I ja bi radije da je problem u njemu nego u meni, mene nema tko ispitivat gdje zapinje niti se moram kome pravdat, a on ipak ima znatizeljnu mamu koja uvijek pita,pa se osjecam kao govanjce, iako on nikad nije rekao da sam ja problem, ali eto imam osjecaj, ako i ne misli to da ga drugi stalno podsjecaju, pa je samo pitanje dana kad ce promislit: pa sta meni ovo treba u zivotu.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Prosinac 2020. 22:04

Ajme Nikitta, divim se tvojoj snazi i izdržljivosti, uz sve probleme se nakači neki novi. Ja ti iskreno želim da ti se polako počnu rješavati jedan za drugim isto kako su se i gomilali. Želim ti samo da budeš jaka i da pokušaš i dalje ostati sabrana do operacije... I onda da sve napokon krene kako treba ❤️ stvarno si to zaslužila 🙏❤️

endometrioza

04. Prosinac 2020. 22:06

Jeremija

Lucija007, tako se i ja uhvatim u razmisljanju kako bi mi muzu bilo bolje s nekom drugom, kako sam mu samo teret, toliko radi i trosi na mene, a za nista sam. Osjecam se kao invalid, ne mogu nesto sto je vecini ljudi normalna stvar, dobiju je cim pozele, sve po planu i programu, a puno njih i kad ne zele. Prije sam mu znala rec da si nadje neku drugu, a onda otkako sam sanjala onaj san da ima na cuvanju hrpu embrija sa bivsom i kako mi odusevljeno prica o njenim kvalitetnim stanicama i kako je super reagirala na terapiju i imala hrpu embrija, a ne jednog dvodnevnog kao ja, bila sam ljubomorna ka pas. Da je stvarnost, ne bi se dobro proveli, ni on, ni ona.
    I ja bi radije da je problem u njemu nego u meni, mene nema tko ispitivat gdje zapinje niti se moram kome pravdat, a on ipak ima znatizeljnu mamu koja uvijek pita,pa se osjecam kao govanjce, iako on nikad nije rekao da sam ja problem, ali eto imam osjecaj, ako i ne misli to da ga drugi stalno podsjecaju, pa je samo pitanje dana kad ce promislit: pa sta meni ovo treba u zivotu.

Ovaj problem je dobar test za brak.. I predobar.. Mnogi bi se davno rastali, nedavno nam je kum koji ima 3 djece rekao da nam se divi kako super funkcioniramo bez djece...
    Ja mu na to kazem : mi za drugaciji nacin zivota ni ne znamo 🤷‍♀️... 
    Nisu djeca nikakva garancija naravno.. No uhvatim samu sebe kako mi je prije bilo lakse to sve prolaziti a kako vrijeme ide sve teze o nada je sve manja.. I nisam sigurna da zelim cijeli zivot misliti : on bi bio tako divan otac, a zbog mene je toga uskracen... Lakse bi podnesla sama svoj teret nego da i on zbog toga pati. 
    Nekad mi dodje da se spakiram i odem ali on mi kaze da kud god odem papire za razvod nece potpisat 🙄💆‍♀️😂😂... I naci ce me i izlupat po guzici🤭🙃... 

04. Prosinac 2020. 22:08

Koja vesela atmosfera ovih dana 😂 nadam se da necemo dotuc cure koje cekaju aspiraciju i transfer.
    Samara je li sad vec uspijes svaki put uhvatit srce sa baby watcherom ili samo ponekad?

04. Prosinac 2020. 22:09

Jeremija

Koja vesela atmosfera ovih dana 😂 nadam se da necemo dotuc cure koje cekaju aspiraciju i transfer.
    Samara je li sad vec uspijes svaki put uhvatit srce sa baby watcherom ili samo ponekad?

#samopozitivno😂😂😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Prosinac 2020. 22:12

Pa ja sam super. 
    Ako izuzmemo situaciju, baš mi je dobar dan.
    A naravno da s vremena na vrijeme svakakve stvari mislimo. Da nismo takve, bili bi roboti. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.